Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Terezu znám osobně a její rodinu též. Takže mě neudivuje její chování. Ale bába se s tím fakt ne…sere
.Ta mě baví.
@Petraa80 píše:
Terezu znám osobně a její rodinu též. Takže mě neudivuje její chování. Ale bába se s tím fakt ne…sere.Ta mě baví.
Ta bába snědla šalamounovo hovno, vše vím a znám, vařím nejlépe a komu to nechutná, tak je falešný
![]()
Čínská odbornice
…Jen čekám kdy ten vztek výjde ven…je pernamentně na…sraná, tak aby ji neprdla cévka v hlavě
.
Ta pondělní měla dobrá jídla, to bych si dala hned a dali jí málo bodů ![]()
To jo, taky se mi to pondělní líbilo. Ale včera si myslím, že bylo škoda masa na čínu. Ze svíčkové by se dala udělat lepší bašta. Myslím, že Tereza ničím nepřekvapí co se jídla týče…spíš to její chování, jestli předvede co umí, tak to bude podívaná
.
@MUFICE Jojo, tak to tam bývá
Myslím, že je to proto, že lidi jsou zvyklí na tu chemickou chuť a když jim dají normální jído, tak jim to nejede. Mně taky zezačátku připadala polívka bez masoxu nedochucená a teď, když mi to někdo nandá, tak mi to nejede
Nejlepší byla ta bába, že prej má maso syrový
![]()
@Petraa80 píše:
To jo, taky se mi to pondělní líbilo. Ale včera si myslím, že bylo škoda masa na čínu. Ze svíčkové by se dala udělat lepší bašta. Myslím, že Tereza ničím nepřekvapí co se jídla týče…spíš to její chování, jestli předvede co umí, tak to bude podívaná.
Tipuju jí na typickou českou kuchyni ![]()
Tak to nakonec vyhrála ta protivná bába
Nejvíc jsem to nepřála té Tereze, pt nic nejedla a naschvál dávala všem 4 body
![]()
Taky jsem na to koukala a musim rict ze ta Tereza byla na pest a te babce jsem to tedy vubec neprala…
@Maculinka píše:
Sledujete někdo nové díly? (Nebo to zas nejsou nové díly?)
Nevim co to je, ale sleduju ![]()
No, ten vcerejsi exot s nosem od svickove, to tedy bylo…a tusim, ze jsou to nove dily ![]()
@Maculinka Už nesleduju, dříve jsem to sledovala, ale mam u toho neustále chuť něco jíst
Radši už na to nekoukam, nebo bych za chvíli neprošla dveřma ![]()
@Zuziky tak ten byl výživný, to je pravda
Vyluxoval všechny talíře, hodnotí, jak mu chutná a pak dá 4 body. ![]()
K tomu, jak jedl „obličejem“, tak přítel odložil jídlo se slovy „dojedl jsem“. ![]()