Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
280
11.12.13 10:35

Terezu znám osobně a její rodinu též. Takže mě neudivuje její chování. Ale bába se s tím fakt ne…sere :lol:.Ta mě baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.12.13 10:36
@Petraa80 píše:
Terezu znám osobně a její rodinu též. Takže mě neudivuje její chování. Ale bába se s tím fakt ne…sere :lol:.Ta mě baví.

Ta bába snědla šalamounovo hovno, vše vím a znám, vařím nejlépe a komu to nechutná, tak je falešný :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
11.12.13 10:39

Čínská odbornice :lol:…Jen čekám kdy ten vztek výjde ven…je pernamentně na…sraná, tak aby ji neprdla cévka v hlavě :oops: :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.12.13 10:43

Jsem zvědavá, co uvaří ta Tereza, když nic nežere :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.12.13 10:44

Ta pondělní měla dobrá jídla, to bych si dala hned a dali jí málo bodů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
11.12.13 10:47

To jo, taky se mi to pondělní líbilo. Ale včera si myslím, že bylo škoda masa na čínu. Ze svíčkové by se dala udělat lepší bašta. Myslím, že Tereza ničím nepřekvapí co se jídla týče…spíš to její chování, jestli předvede co umí, tak to bude podívaná :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
11.12.13 10:48

@MUFICE Jojo, tak to tam bývá :zed: Myslím, že je to proto, že lidi jsou zvyklí na tu chemickou chuť a když jim dají normální jído, tak jim to nejede. Mně taky zezačátku připadala polívka bez masoxu nedochucená a teď, když mi to někdo nandá, tak mi to nejede :poblion: Nejlepší byla ta bába, že prej má maso syrový :pocitac: :lol:

• Citovat
  • Upravit
50124
11.12.13 12:08
@Petraa80 píše:
To jo, taky se mi to pondělní líbilo. Ale včera si myslím, že bylo škoda masa na čínu. Ze svíčkové by se dala udělat lepší bašta. Myslím, že Tereza ničím nepřekvapí co se jídla týče…spíš to její chování, jestli předvede co umí, tak to bude podívaná :roll:.

Tipuju jí na typickou českou kuchyni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
13.12.13 23:49

Tak to nakonec vyhrála ta protivná bába :zed: Nejvíc jsem to nepřála té Tereze, pt nic nejedla a naschvál dávala všem 4 body :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
14.12.13 12:42

Taky jsem na to koukala a musim rict ze ta Tereza byla na pest a te babce jsem to tedy vubec neprala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
18.2.14 09:50

Sledujete někdo nové díly? (Nebo to zas nejsou nové díly?) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
18.2.14 09:52
@Maculinka píše:
Sledujete někdo nové díly? (Nebo to zas nejsou nové díly?) :mrgreen:

Nevim co to je, ale sleduju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
18.2.14 09:59

No, ten vcerejsi exot s nosem od svickove, to tedy bylo…a tusim, ze jsou to nove dily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
18.2.14 10:01

@Maculinka Už nesleduju, dříve jsem to sledovala, ale mam u toho neustále chuť něco jíst :mrgreen: Radši už na to nekoukam, nebo bych za chvíli neprošla dveřma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
18.2.14 10:03

@Zuziky tak ten byl výživný, to je pravda :cert: Vyluxoval všechny talíře, hodnotí, jak mu chutná a pak dá 4 body. :zed:
K tomu, jak jedl „obličejem“, tak přítel odložil jídlo se slovy „dojedl jsem“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí