Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maculinka jo, diskuzi jsem potkala, kdyz jsem hledala ten recept na svickovou- btw, je LUXUSNI!!! a cekam, ze od vcera odlezela bude jeste lepsi, mnaaaam
ale ta diskuze, to je humus…
@Maculinka píše:
Dnes jsem se poprvé podívala na diskuzi na ofiko stránkách Prostřeno!.. ehm… WTF??Padla mi brada. A emimino je prý zkažené - ten kdo to prohlásil, tak neviděl diskuzi na Prostřenu.
Masakr.
Jo, tam je hustá diskuze, občas se tam mrknu
![]()
Jj koukam, Ivan me mile prekvapil, super
ostatni stolovnici burani.Ta v utery, too byl masakr.
@G12 píše:
@marra2
no právě, i to vaření. A proč tam někdo jí rukama?
To jedl ten Ivan, nejspis to mela byt zabava, dle neho. Lidi co to sleduji, to nakrklo, me teda ne
Byl to vtip.
Tak to musí být „mňamka“ polévka. Dobře, třeba může být relativně dobrá, ale ne do televize.
I když mě by nejspíš nechutnala. Bujon v polévce cítím vždy. V guláši nebo omáčkách už ani tak moc ne. Ale v polévce ano.
@Maculinka píše:
![]()
![]()
Tak to musí být „mňamka“ polévka. Dobře, třeba může být relativně dobrá, ale ne do televize.
I když mě by nejspíš nechutnala. Bujon v polévce cítím vždy. V guláši nebo omáčkách už ani tak moc ne. Ale v polévce ano.
zadne hovezi jen mlete ale delat z mleteho vyvar? urcite ne kvalitní… a o knedlickach ani nemluvím. Neochucene hrk s tim do vody.Brr ![]()
@zizalkaaa A kdo ví, jestli je to vůbec hovězí mleté maso. Už jsem někde četla o pomletých potkanech, kteří vyjídali zbytky v trubkách
Proto si vždy maso melu výhradně doma - bez tuku, šlach
@Maculinka píše:
@zizalkaaa A kdo ví, jestli je to vůbec hovězí mleté maso. Už jsem někde četla o pomletých potkanech, kteří vyjídali zbytky v trubkáchProto si vždy maso melu výhradně doma - bez tuku, šlach
ja taky. Zdedila jsem po babicce mlynek na maso ![]()
@Obr Koloděj píše:
@zizalkaaa ja koukám..
co si rikala na ten predkrm?