Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66798
4.4.14 20:01
@Andy27 píše:
@blecha72 Ta blodyna kratkovlasa

Dikes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50123
4.4.14 21:11
@renda81 píše:
včera jsem to neviděla, ale večer mi mamka vyprávěla o sýrové polívce a taky jí bylo blivno :mrgreen:

No ta byla fakt nechutná :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
4.4.14 21:20

Ahoj. Rekne mi tu prosim nekdo, proc dnes byly ty zenske na tu hostitelku tak zle? :think: Moc to nesleduji a dnes nam to tu bezelo, a prislo nam s manzelem, ze to byl docela mazec. Nedokoukala jsem to, neb jsem litala kolem mladete. Dik za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
4.4.14 23:16

@Pizlam Viděla jsem jen dva díly, ale podle řeči byla na ty ostatní moc pozitivně naladěná a moc nekritizovala mysleli, že taktizuje proto ji to dali tak sežrat, aspoň já to tak pochopila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
5.4.14 11:01

Jenom ty dve jizlivky, odvarily a otocily taktiku.Taky jsem to nepochopila, Hold nepodarilo se jim ji vyprovokovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
5.4.14 11:12

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Snažíme se to pravidelně sledovat. Někdy shlédnu celý týden, jindy pár dní, většinou doháním při žehlení celý týden najednou. Poslední týden mě tedy dostal, respektive včerejší díl, nejvíce mě dostal výrok, šunka mi nechutná, protože je suchá :mrgreen: Někdy fakt žasnu, co za individua tam chodí :mrgreen: Akorát teda sem nepochopila to chování té krátkovlasé blondýny? Taky Vám to přišlo přestřelený? Musím dokoukat zbytek dílů, už se těším na žehlení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50123
5.4.14 18:12
@renda81 píše:
s tím bych se rozhodně nehlásila do televizní soutěže o 50 000kč nebo si myslela, že s tím vyhraje 8o :mrgreen:

A takových patlalů už tam bylo víc než dost :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
5.4.14 18:19

Ja nepochopila chovani te babky co tam hledala prach na nabytku tak urputne a ty keci jak je hladova.Od ty blodcky jsem cekala ze neco vyprovokuje. Kazdopadne kdyz to vidim nesla bych do toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
5.4.14 18:27

Nebyla ta Anna nalitá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
5.4.14 18:32

Jako 2 dny v kuse? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chodící-mimino
5.4.14 18:33
@MUFICE píše:
No ta byla fakt nechutná :poblion: :poblion:

To bylo dost i na mně :poblion:

• Citovat
  • Upravit
6536
5.4.14 18:35
@Maculinka píše:
Nebyla ta Anna nalitá? :nevim:

ona nemá žádné sebevědomí, že to dělá kvůli mamince i manželovi - oba nežijí, tak byla taková ufňukaná, a pak vařila no a sama uznala, že se jí to nepovedlo, a od tý doby se začla chovat, takhle divně, ale je to hnus co tam ty lidi předvádí a tím nemyslím jen ty blafy co některé ukázaly, ale to chování je hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chodící-mimino
5.4.14 18:38
@renda81 píše:
ona nemá žádné sebevědomí, že to dělá kvůli mamince i manželovi - oba nežijí, tak byla taková ufňukaná, a pak vařila no a sama uznala, že se jí to nepovedlo, a od tý doby se začla chovat, takhle divně, ale je to hnus co tam ty lidi předvádí a tím nemyslím jen ty blafy co některé ukázaly, ale to chování je hrozné

Většina soutěžících jsou podvratáci bez lidského cítění, nebo namyšlený lidé a všichni mají společné znaky jako jsou intriky, závist a zlobu :cert: Když se tam občas ukáže normální člověk tak ho sedřou z kůže a baví se hyeny :pocitac: :mrgreen: Co byste čekali od Prostřeno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6257
5.4.14 18:43

Chovani desny, taky jsem se nestacila divit. Heeeerecka,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50123
5.4.14 18:44
@chodící-mimino píše:
Většina soutěžících jsou podvratáci bez lidského cítění, nebo namyšlený lidé a všichni mají společné znaky jako jsou intriky, závist a zlobu :cert: Když se tam občas ukáže normální člověk tak ho sedřou z kůže a baví se hyeny :pocitac: :mrgreen: Co byste čekali od Prostřeno :mrgreen:

Souhlasím, většinou v každém díle je nějaký taktik, závistivec atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí