Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@renda81 píše:
včera jsem to neviděla, ale večer mi mamka vyprávěla o sýrové polívce a taky jí bylo blivno
No ta byla fakt nechutná
![]()
Ahoj. Rekne mi tu prosim nekdo, proc dnes byly ty zenske na tu hostitelku tak zle?
Moc to nesleduji a dnes nam to tu bezelo, a prislo nam s manzelem, ze to byl docela mazec. Nedokoukala jsem to, neb jsem litala kolem mladete. Dik za info ![]()
@Pizlam Viděla jsem jen dva díly, ale podle řeči byla na ty ostatní moc pozitivně naladěná a moc nekritizovala mysleli, že taktizuje proto ji to dali tak sežrat, aspoň já to tak pochopila ![]()
Jenom ty dve jizlivky, odvarily a otocily taktiku.Taky jsem to nepochopila, Hold nepodarilo se jim ji vyprovokovat ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Snažíme se to pravidelně sledovat. Někdy shlédnu celý týden, jindy pár dní, většinou doháním při žehlení celý týden najednou. Poslední týden mě tedy dostal, respektive včerejší díl, nejvíce mě dostal výrok, šunka mi nechutná, protože je suchá
Někdy fakt žasnu, co za individua tam chodí
Akorát teda sem nepochopila to chování té krátkovlasé blondýny? Taky Vám to přišlo přestřelený? Musím dokoukat zbytek dílů, už se těším na žehlení..
@renda81 píše:
s tím bych se rozhodně nehlásila do televizní soutěže o 50 000kč nebo si myslela, že s tím vyhraje![]()
A takových patlalů už tam bylo víc než dost
![]()
Ja nepochopila chovani te babky co tam hledala prach na nabytku tak urputne a ty keci jak je hladova.Od ty blodcky jsem cekala ze neco vyprovokuje. Kazdopadne kdyz to vidim nesla bych do toho ![]()
@Maculinka píše:
Nebyla ta Anna nalitá?
ona nemá žádné sebevědomí, že to dělá kvůli mamince i manželovi - oba nežijí, tak byla taková ufňukaná, a pak vařila no a sama uznala, že se jí to nepovedlo, a od tý doby se začla chovat, takhle divně, ale je to hnus co tam ty lidi předvádí a tím nemyslím jen ty blafy co některé ukázaly, ale to chování je hrozné
@renda81 píše:
ona nemá žádné sebevědomí, že to dělá kvůli mamince i manželovi - oba nežijí, tak byla taková ufňukaná, a pak vařila no a sama uznala, že se jí to nepovedlo, a od tý doby se začla chovat, takhle divně, ale je to hnus co tam ty lidi předvádí a tím nemyslím jen ty blafy co některé ukázaly, ale to chování je hrozné
Většina soutěžících jsou podvratáci bez lidského cítění, nebo namyšlený lidé a všichni mají společné znaky jako jsou intriky, závist a zlobu
Když se tam občas ukáže normální člověk tak ho sedřou z kůže a baví se hyeny
Co byste čekali od Prostřeno ![]()
@chodící-mimino píše:
Většina soutěžících jsou podvratáci bez lidského cítění, nebo namyšlený lidé a všichni mají společné znaky jako jsou intriky, závist a zlobuKdyž se tam občas ukáže normální člověk tak ho sedřou z kůže a baví se hyeny
![]()
Co byste čekali od Prostřeno
Souhlasím, většinou v každém díle je nějaký taktik, závistivec atd.