Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maculinka píše:
@Zuziky tak ten byl výživný, to je pravdaVyluxoval všechny talíře, hodnotí, jak mu chutná a pak dá 4 body.
K tomu, jak jedl „obličejem“, tak přítel odložil jídlo se slovy „dojedl jsem“.
My u toho právě vždy večeříme. Takže moje je to poslední jídlo. ![]()
A co říkáte na minulý týden - Jolanu, nebo jak se jmenovala? ![]()
@PraženáKukuřice píše:
Ten co dal jen 4 body je vylozene taktik.
taktik a prase, to predevsim…brrr
![]()
@Maculinka píše:
A co říkáte na minulý týden - Jolanu, nebo jak se jmenovala?
Ta to podle mě nemá v hlavě v pořádku a myslím, že soutěžící asi počítaly, jak bude bodovat.. mnohem horší byla ta Petra, jak se na všechny nasmívala a chválila, ale hodnocení tomu neodpovídalo.
Holky, ale ta vcerejsi svickova vypadala dobre, recept tu: http://www.iprima.cz/…rsky-knedlik asi pujdu varit
jak mam rada takovou tu klasickou smetanovou chut, tohle by taky nemusela byt spatna varianta… ![]()
Ta svíčková vypadala skvěle. Celkem mi vadilo, jak to ta Veronika okomentovala. Celkem ji hostitel trefně okomentoval ![]()
@Zuziky Prase neskutecne velke, hlavne po tom, co dneska predvadel.
Tak holky ja ted dokoukala dnesni dil. Teda to jidlo byl masakr
Pani celkove mi prijde takove umastena, jidlo to same. Ja se tedy te kritice nedivim, vzdyt byla pravnena.
A Ivan mi az takove prase neprijde, aspon je tam zabava ![]()
@PraženáKukuřice píše:
Ten co dal jen 4 body je vylozene taktik.
To je jasný, hlavně že vylizoval talíř ![]()
@Maculinka píše:
Sledujete někdo nové díly? (Nebo to zas nejsou nové díly?)
Jsou to nové díly ![]()
@Maculinka píše:
My u toho právě vždy večeříme. Takže moje je to poslední jídlo.
Já u toho většinou svačím, večeři mám až kolem 20h, chodíme spát po půlnoci ![]()
@Maculinka píše:
A co říkáte na minulý týden - Jolanu, nebo jak se jmenovala?
Při tom jejím chrapotu jsem málem rozmlátila TV
Lepší, kdyby byla zticha, když přišla o hlas
![]()
Ten včera vařil dobře, hlavně to měl pěkně naservírované, dala bych mu tak 8 bodů ![]()
Dnes jsem se poprvé podívala na diskuzi na ofiko stránkách Prostřeno!.. ehm… WTF??
Padla mi brada. A emimino je prý zkažené - ten kdo to prohlásil, tak neviděl diskuzi na Prostřenu.
Masakr.
@MUFICE Jolana ten chrapot hlavně podporovala. Dle mého názoru si hrála na paní důležitou, nemocnou. Každý normální člověk si při chrapotu několikrát odkašle. Teda mě to při takovém hlasu nutí co půl minuty. ![]()