Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wjerushka píše:
@MUFICE jak to přesunuli, tak je to na mě hrozně pozdě. Vzhledem k tomu, že děti vstávají v 5, takjsem kolem půl desátý hotovsanHolky ještě jsems i všimla, že ta co vyhrála, tak vůbec nevěděla, z jakýho masa ty rolky dělala, Podle mě jasná krkovice, ona tvrdila vepřové a potom Kýta? Myslím. Jakmůže někdo takovje vyhrát nechápu
Tak toho jsem si vůbec nevšimla, to je blbka ![]()
Mně taky vadí, že to není od 8, předtím dávají stejně blbosti. Spát chodím až po půlnoci, tak se koukám i tak.
@vokishka píše:
Holky kdo vyhrál VIP prostřeno teď toho 28.2.? Díky.
Lucie Šilhánová
@MUFICE Díky, dcera se dívá a usnula u toho, je to (spíš bylo) pozdě.
Holky dívaly jste se na missí prostřeno? Mám pocti, ž eje tam 4 krát stejná holka a jedna tmavovlasá
Jsou jak přes kopírák, stejný
@wjerushka píše:
Holky dívaly jste se na missí prostřeno? Mám pocti, ž eje tam 4 krát stejná holka a jedna tmavovlasáJsou jak přes kopírák, stejný
Koukala jsem, znám tam akorát 2 holky, ty už tam vařily loni
Zbytek modelek jsem viděla poprvé
![]()
@MUFICE tak já je snad ani neznám, ale fascinovalo mě, jak jsou všechyn stejný. Jo ta co vařila včera, tak ta myslím zrovna byla jedna z těch dvou, co už tam byli
@wjerushka píše:
@MUFICE tak já je snad ani neznám, ale fascinovalo mě, jak jsou všechyn stejný. Jo ta co vařila včera, tak ta myslím zrovna byla jedna z těch dvou, co už tam byli
Jo, Jitka Nováčková tam už vařila ![]()
Sledujete dneska Prostřeno? Je tam zase baba, co celou dobu prudí a remcá, tu bych chtěla mít doma na návštěvě
![]()
@MUFICE bába,je na ránu, ona má i pichlavý oči alespoň mě to tak přijde
Musím se podívat na včerejší díl, jak se k nim chovala
Baba si myslí, že je mistr světa ve vaření. Kdyby tam seděl Pohlreich, tak bych to poučování chápala.
http://www.iprima.cz/…a-hlavackova
Tady je o ní hustá diskuze
Taková megera už tam dlouho nebyla.