Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, nekoukáte tento týden na Prosřeno od 18h? Ta partička je hrozná, nic nežerou
Ty 2 mladé blondýny jsou na pěst ![]()
Ted tomu ta blondýna nasadila korunu, prý jsou všechny falešné až na ní
![]()
Taky koukam, to je slozeni,hruza.Ale dnesni hostitelka nadherne serviruje ![]()
@wildcherry píše:
Taky koukam, to je slozeni,hruza.Ale dnesni hostitelka nadherne serviruje
Dala bych si všechno, mám ráda italskou kuchyni
A ještě by mě ten její chlap zadarmo ostříhal ![]()
@MUFICE píše:
Holky, nekoukáte tento týden na Prosřeno od 18h? Ta partička je hrozná, nic nežerou![]()
Ty 2 mladé blondýny jsou na pěst
tenhle týden je fakt hustej. To se sešla partička hrozná už od prvního večera. Obě blondýnky bych od stolu vyhodila, obě se tvářily u každýho jídla horzně otráveně. Doufám, že příští týden bude lepší. Ten výlev tý jedný bloncky o upřímnosti vůbec nechápu
Jinak od té, co to vyhrála, tam vařila už i její máti
http://www.iprima.cz/…ena-wildtova
@Seizdra píše:
Jinak od té, co to vyhrála, tam vařila už i její máti![]()
http://www.iprima.cz/…ena-wildtova
Tak už vím, po kom ty kecy má. To taky byla šílená partička ![]()
Dneska slečínky docela záviděly… asi je holt těžký snést, že někdo se má lépe než oni; místo aby se nechali inspirovat a posunulo je to dál, tak budou drbat, jaká je to hrůza…
AHojky, taky to sleduju a docela mazec… ta nejmladší měla dneska takovej pohled, že se z těch špaget pozvrací!!! (i když ona se tak tvářila asi na každé jídlo, Asi nejúpřímnější mi přišly hostitelky pondělní a ta dnešní… Týýý jo, co jách bych dala za to, kdyby mi někdo uvařil pravou italskou kuchyni… A jelikož je její manžel asi ital, tak věřím, že to byla věrohodná italská kuchyně… No partička na zabití…
![]()
Ano, byla to pravá italská kuchyně, manžel ani nemusí být ital; staží, že žila v Itálii tak dlouho
@Nunka píše:
AHojky, taky to sleduju a docela mazec… ta nejmladší měla dneska takovej pohled, že se z těch špaget pozvrací!!! (i když ona se tak tvářila asi na každé jídlo, Asi nejúpřímnější mi přišly hostitelky pondělní a ta dnešní… Týýý jo, co jách bych dala za to, kdyby mi někdo uvařil pravou italskou kuchyni… A jelikož je její manžel asi ital, tak věřím, že to byla věrohodná italská kuchyně… No partička na zabití…![]()
@karolínka12 já právě začátek nestihla, tak nevím, že žila v itálii…
Ale jak mluvila na toho kadeřníka tak tu italštinu vyšvyhla nádhernou
![]()