Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
1.3.13 18:41

Holky, nekoukáte tento týden na Prosřeno od 18h? Ta partička je hrozná, nic nežerou :cert: :zed: Ty 2 mladé blondýny jsou na pěst :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24118
1.3.13 18:45

@MUFICE, koukám a je to děs. Jsou neskutečně nafrněné. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
1.3.13 18:47

Ted tomu ta blondýna nasadila korunu, prý jsou všechny falešné až na ní :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
1.3.13 18:48

To jsou slepice, prý to bylo nejhorší jídlo týdne :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.3.13 18:48

Taky koukam, to je slozeni,hruza.Ale dnesni hostitelka nadherne serviruje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.3.13 18:49

Ať žije olomóc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
1.3.13 18:49
@wildcherry píše:
Taky koukam, to je slozeni,hruza.Ale dnesni hostitelka nadherne serviruje :)

Dala bych si všechno, mám ráda italskou kuchyni :pankac: A ještě by mě ten její chlap zadarmo ostříhal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
1.3.13 18:50
@MUFICE píše:
Holky, nekoukáte tento týden na Prosřeno od 18h? Ta partička je hrozná, nic nežerou :cert: :zed: Ty 2 mladé blondýny jsou na pěst :pocitac:

tenhle týden je fakt hustej. To se sešla partička hrozná už od prvního večera. Obě blondýnky bych od stolu vyhodila, obě se tvářily u každýho jídla horzně otráveně. Doufám, že příští týden bude lepší. Ten výlev tý jedný bloncky o upřímnosti vůbec nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.3.13 18:50

Jinak od té, co to vyhrála, tam vařila už i její máti :D :mrgreen: http://www.iprima.cz/…ena-wildtova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
1.3.13 18:53
@Seizdra píše:
Jinak od té, co to vyhrála, tam vařila už i její máti :D :mrgreen: http://www.iprima.cz/…ena-wildtova

Tak už vím, po kom ty kecy má. To taky byla šílená partička :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
1.3.13 18:56

Dneska slečínky docela záviděly… asi je holt těžký snést, že někdo se má lépe než oni; místo aby se nechali inspirovat a posunulo je to dál, tak budou drbat, jaká je to hrůza…

• Citovat
  • Upravit
4509
1.3.13 18:58

Teda to byly fakt kruty :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
1.3.13 19:01

AHojky, taky to sleduju a docela mazec… ta nejmladší měla dneska takovej pohled, že se z těch špaget pozvrací!!! (i když ona se tak tvářila asi na každé jídlo, Asi nejúpřímnější mi přišly hostitelky pondělní a ta dnešní… Týýý jo, co jách bych dala za to, kdyby mi někdo uvařil pravou italskou kuchyni… A jelikož je její manžel asi ital, tak věřím, že to byla věrohodná italská kuchyně… No partička na zabití… :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
1.3.13 19:04

Ano, byla to pravá italská kuchyně, manžel ani nemusí být ital; staží, že žila v Itálii tak dlouho

@Nunka píše:
AHojky, taky to sleduju a docela mazec… ta nejmladší měla dneska takovej pohled, že se z těch špaget pozvrací!!! (i když ona se tak tvářila asi na každé jídlo, Asi nejúpřímnější mi přišly hostitelky pondělní a ta dnešní… Týýý jo, co jách bych dala za to, kdyby mi někdo uvařil pravou italskou kuchyni… A jelikož je její manžel asi ital, tak věřím, že to byla věrohodná italská kuchyně… No partička na zabití… :-( :-(
  • Citovat
  • Upravit
1176
1.3.13 19:05

@karolínka12 já právě začátek nestihla, tak nevím, že žila v itálii… :-( Ale jak mluvila na toho kadeřníka tak tu italštinu vyšvyhla nádhernou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí