Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak frajerka, je nepozvala ani domů a půjčila si zámecký byt ![]()
MUFICE on si fakt zasloužil 10 bodů a ona furt remcá, prý „jsem se dneska trochu nudila“
@wjerushka píše:
@rosolina závidím, já až zítra na netu. Manžel sleduje debatuTak zítra se zase svěřím s dojmy
já jsem mu tu debatu přepla, tak šel k počítači, stejně je to furt dokola ![]()
@rosolina píše:
MUFICE on si fakt zasloužil 10 bodů a ona furt remcá, prý „jsem se dneska trochu nudila“
Kdyby mi takhle doma chlap uvařil, tak ho nosím na rukou
![]()
@rosolina píše:
@MUFICE píše:
já jsem mu tu debatu přepla, tak šel k počítači, stejně je to furt dokola
no mě už právě všechny ty debaty a kampaň mírně řečeno unavuje a už jsem tím dost otrávená. oddychnu si až bude po volbách, at dopadnou jakkoliv. Navc se chlap vždycky vytočí, ale pořád to sleduje, pro něj asi forma adrenalinu nebo co ![]()
@wjerushka píše:
no mě už právě všechny ty debaty a kampaň mírně řečeno unavuje a už jsem tím dost otrávená. oddychnu si až bude po volbách, at dopadnou jakkoliv. Navc se chlap vždycky vytočí, ale pořád to sleduje, pro něj asi forma adrenalinu nebo co
My se tomu zase doma smějeme
![]()
@wjerushka píše:
Protože lidi s anorexií fakt pořád remcají. Oni to jídlo fakt doživotně nemají rádi a musí se přemlouvat, navíc mi přijde ne zrovna příjemná už od pohledu
Jsem z tý anorektičky dostala hlad, tak si jdu dát večeři
![]()
@MUFICE píše:
Jsem z tý anorektičky dostala hlad, tak si jdu dát večeři![]()
tak abych si k tomu zítra uděla sváču jo?
![]()
Holky, já u toho pospávala, ale viděly jste tu chytrovou něco udělat? (kromě toho, že umyla slávky a smíchala mascarpone s tou marmoško)? Podle mě je levá jak šavle vyhrála úplně nezaslouženě a po výhře od zaátku šla. No asi si tu dovču nemůže dovolit. Vyhrát měl ten Roman, uvařil skvěle (ovšen ne pro Chytrovou samozřejmě) a měl bezva zábavu
Koukám tento týden na odpolední Prostřeno a to je teda zase partička, vadí mi ta Radka, ta co vařila včera a ten chlap ![]()
@wjerushka píše:
Holky, já u toho pospávala, ale viděly jste tu chytrovou něco udělat? (kromě toho, že umyla slávky a smíchala mascarpone s tou marmoško)? Podle mě je levá jak šavle vyhrála úplně nezaslouženě a po výhře od zaátku šla. No asi si tu dovču nemůže dovolit. Vyhrát měl ten Roman, uvařil skvěle (ovšen ne pro Chytrovou samozřejmě) a měl bezva zábavu
Konec jsem neviděla, ale tušila jsem, že ta mrcha vyhraje, sama taktizovala při bodování ![]()
@MUFICE mě nesedla ai ta, co má toho chlapečka v děcáku nebo kde. A jídlo teto týden nic moc, asi bych si nikde nepochutala