Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
24.1.13 21:02

Tak frajerka, je nepozvala ani domů a půjčila si zámecký byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
24.1.13 21:03

MUFICE on si fakt zasloužil 10 bodů a ona furt remcá, prý „jsem se dneska trochu nudila“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
24.1.13 21:03
@wjerushka píše:
@rosolina závidím, já až zítra na netu. Manžel sleduje debatu :jazyk: Tak zítra se zase svěřím s dojmy ;)

já jsem mu tu debatu přepla, tak šel k počítači, stejně je to furt dokola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
24.1.13 21:05
@rosolina píše:
MUFICE on si fakt zasloužil 10 bodů a ona furt remcá, prý „jsem se dneska trochu nudila“

Kdyby mi takhle doma chlap uvařil, tak ho nosím na rukou :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
24.1.13 21:06

Bože, ta ženská se předvádí, menu v italštině :mrgreen:  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
24.1.13 21:09
Protože lidi s anorexií fakt pořád remcají. Oni to jídlo fakt doživotně nemají rádi a musí se přemlouvat, navíc mi přijde ne zrovna příjemná už od pohledu
@rosolina píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
24.1.13 21:10
@MUFICE píše:
já jsem mu tu debatu přepla, tak šel k počítači, stejně je to furt dokola :mrgreen:

no mě už právě všechny ty debaty a kampaň mírně řečeno unavuje a už jsem tím dost otrávená. oddychnu si až bude po volbách, at dopadnou jakkoliv. Navc se chlap vždycky vytočí, ale pořád to sleduje, pro něj asi forma adrenalinu nebo co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
24.1.13 21:12
@wjerushka píše:
no mě už právě všechny ty debaty a kampaň mírně řečeno unavuje a už jsem tím dost otrávená. oddychnu si až bude po volbách, at dopadnou jakkoliv. Navc se chlap vždycky vytočí, ale pořád to sleduje, pro něj asi forma adrenalinu nebo co :nevim:

My se tomu zase doma smějeme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
24.1.13 21:13
@wjerushka píše:
Protože lidi s anorexií fakt pořád remcají. Oni to jídlo fakt doživotně nemají rádi a musí se přemlouvat, navíc mi přijde ne zrovna příjemná už od pohledu

Jsem z tý anorektičky dostala hlad, tak si jdu dát večeři :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
24.1.13 21:24
@MUFICE píše:
Jsem z tý anorektičky dostala hlad, tak si jdu dát večeři :D :pankac:

tak abych si k tomu zítra uděla sváču jo? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
24.1.13 21:27

Ta Chytrová mě točí, jak ty jídla furt přeříkává italsky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
25.1.13 13:18

Holky, já u toho pospávala, ale viděly jste tu chytrovou něco udělat? (kromě toho, že umyla slávky a smíchala mascarpone s tou marmoško)? Podle mě je levá jak šavle vyhrála úplně nezaslouženě a po výhře od zaátku šla. No asi si tu dovču nemůže dovolit. Vyhrát měl ten Roman, uvařil skvěle (ovšen ne pro Chytrovou samozřejmě) a měl bezva zábavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
1.2.13 18:24

Koukám tento týden na odpolední Prostřeno a to je teda zase partička, vadí mi ta Radka, ta co vařila včera a ten chlap :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
1.2.13 18:25
@wjerushka píše:
Holky, já u toho pospávala, ale viděly jste tu chytrovou něco udělat? (kromě toho, že umyla slávky a smíchala mascarpone s tou marmoško)? Podle mě je levá jak šavle vyhrála úplně nezaslouženě a po výhře od zaátku šla. No asi si tu dovču nemůže dovolit. Vyhrát měl ten Roman, uvařil skvěle (ovšen ne pro Chytrovou samozřejmě) a měl bezva zábavu

Konec jsem neviděla, ale tušila jsem, že ta mrcha vyhraje, sama taktizovala při bodování :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
1.2.13 19:02

@MUFICE mě nesedla ai ta, co má toho chlapečka v děcáku nebo kde. A jídlo teto týden nic moc, asi bych si nikde nepochutala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí