Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50125
9.12.12 12:04
@Berenikee píše:
Zrovna jsem se bavila s kamosem, ze kdyby do toho sel, dal by vsem do tri bodu a mel by jiste vitezstvi. otazka je, jestli je to osetrene v pravidlech… ze by to nikoho jeste nenapadlo? 8o

V případě, kdyby ostatní dali samé devítky, desítky, tak by stejně nevyhrál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
9.12.12 12:25
@MUFICE píše:
V případě, kdyby ostatní dali samé devítky, desítky, tak by stejně nevyhrál :mrgreen:

jedou už to tak přece bylo, vařil jediný chlap se samými ženeskými a on dal všem po 4 a vyhrál. při tom všechny vařily moc dobře, ostatní dávaly kolem 8. Od něj to bylo jasný taktizování, který se mu vyplatio. Ale zase by člověk opravdu musel uvařit tak, aby dostal vysoký počet bodů (tak 8,9), protože kdyby dostal 6,7, tak i kdyby ostatní dával do třech, tak by nevyhrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
9.12.12 12:27

@KPKristy Jako o Vyskočilovi jsme si myslela, že je pěkný slizoun, v obou VIP na mě působil sympaticky a vařit umí moc dobře. DOkonce i o svých bývalých ženách mluvil docela pěkně, bez nějaký skrytý zášti, to se fakt o Anife nedá říct ani omylem. Navíc ona po něm měla taky chlapů, hlavně pracháčů a nikdo jí to o hlavu neomlátil. Je to opravdu kravka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
9.12.12 12:37
@wjerushka píše:
jedou už to tak přece bylo, vařil jediný chlap se samými ženeskými a on dal všem po 4 a vyhrál. při tom všechny vařily moc dobře, ostatní dávaly kolem 8. Od něj to bylo jasný taktizování, který se mu vyplatio. Ale zase by člověk opravdu musel uvařit tak, aby dostal vysoký počet bodů (tak 8,9), protože kdyby dostal 6,7, tak i kdyby ostatní dával do třech, tak by nevyhrál.

No právě…on by dostal třeba 25 bodů a dalšímu by stačily 3 devítky na výhru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.12.12 20:30
@wjerushka píše:
@KPKristy Jako o Vyskočilovi jsme si myslela, že je pěkný slizoun, v obou VIP na mě působil sympaticky a vařit umí moc dobře. DOkonce i o svých bývalých ženách mluvil docela pěkně, bez nějaký skrytý zášti, to se fakt o Anife nedá říct ani omylem. Navíc ona po něm měla taky chlapů, hlavně pracháčů a nikdo jí to o hlavu neomlátil. Je to opravdu kravka

Tak tak, další z těch, o kom jsme měla pokřivené mínění. Vyskočil je ve skutečnosti naprosto normální a chytrej chlap. Anife je jen pitomá zlatokopka, co se potřebovala dostat na západ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
9.12.12 20:47
@KPKristy
@KPKristy píše:
Tak tak, další z těch, o kom jsme měla pokřivené mínění. Vyskočil je ve skutečnosti naprosto normální a chytrej chlap. Anife je jen pitomá zlatokopka, co se potřebovala dostat na západ…

O Vyskočilovi jsem si myslela to samé a překvapil mě. Anife se přes něj jenom zviditelnila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.12.12 21:28
@MUFICE píše:
@KPKristyO Vyskočilovi jsem si myslela to samé a překvapil mě. Anife se přes něj jenom zviditelnila :roll:

taky si to myslim..Anife proste potrebovala nekomu, koho zname a kdy ji vytahne do spolecnosti a pak kdyz uz ji vsichni znali, tak byl konec. Ona je naprossto priserna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.12.12 19:29

Sledoval nekdo dnesni odpoledni Prostreno? Teda, ti mu to ale dali sezrat..Jsem jenom cekala, kdy tam zacne brecet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.12.12 19:35

Já sledovala, chudák chlap. Nepřišlo mi to tam tak hrozné jak účastníci říkali..holt každý žije dle svých možností, extra špínu jsem neviděla :nevim: jídlo mohlo být dobré, fakt, že ty spálené bagetky mohl oříznout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.12.12 19:39
@Aishenka píše:
Já sledovala, chudák chlap. Nepřišlo mi to tam tak hrozné jak účastníci říkali..holt každý žije dle svých možností, extra špínu jsem neviděla :nevim: jídlo mohlo být dobré, fakt, že ty spálené bagetky mohl oříznout :mrgreen:

no ty bagetky oriznout mohl…jinak ja porad nechapu, proc lidi resi, jak kdo bydli :think: snad se tam jdu najist, nebudu tam bydlet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.12.12 19:45

Taky to nechápu, každý bydlí dle svých možností. Nikdy bych si nedovolila hodnotit to, že má někdo bydlení skromnější, hlavně, že je čisto a uklizeno :-) to maso vypadalo výborně ovšem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
13.12.12 20:14

Já myslím, že ho potopili, aby nevyhrál no. Chudák, ale jídlo měl upravený, asi bylo i dobrý, až na ty bagetky. Dal si práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
13.12.12 21:00
@Taminka píše:
Sledoval nekdo dnesni odpoledni Prostreno? Teda, ti mu to ale dali sezrat..Jsem jenom cekala, kdy tam zacne brecet.

Koukala jsem taky, ale myslím, že to dost přeháněli a naschvál mu dali po 4 bodech, přitom jídlo měl krásně naaranžované a vypadalo lákavě. U předkrmu spálil bagetky a dali mu to sežrat ještě u hlavního chodu 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.12.12 21:19

Koukam na VIP a teda Dada fakt vari dobre…a Felda jak si nikdy neodpusti si na ni sahnout :lol:
Jediny, koho moc nemusim je Korinkova, ale koukam jakeho fesaka ma doma :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.12.12 21:24
@Taminka píše:
Koukam na VIP a teda Dada fakt vari dobre…a Felda jak si nikdy neodpusti si na ni sahnout :lol:
Jediny, koho moc nemusim je Korinkova, ale koukam jakeho fesaka ma doma :*

Taky jí moc nemusím :roll: Původně jsem myslela, že ten fešák je její syn.. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí