Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem koukala na VIP. Sámerovo menu bylo moc hezký, ochutnala bych. A i když blbouna nesnáším, docela jsem mu výhru přála. Ludva se moc nepředvedl, no.
Toho, že mám Sámer namalovaný oči jsem si moc nevšimla, řekla bych, že je má takový normálně, ale možný to je. A že jede po Nele jsem si všimla už minule. Minimálně kecal a provokoval, ale dost možná by ji klidně obtáhl. A že byl Skamene včera pod parou jsem si všimla taky, vždyť byl v těch rozhovorech úplně rudolící a sotva mluvil. Vypadal, že každou chvíli padne a usne ![]()
Pokud si pamatujete Nelu z hotelu, tak byla lehčí i tam
Holky a myslíte že má opravdu silikony?
V hotelu zpětně když si vzpomenu jak nosila nátělník kozy vpřed nebo něco takového tak tam měla strašně malé cecíky, ale ke konci jak hodně přibrala, tak se ji i hodně zvětšily prsa, ale do takové velikosti asi ne, taky jsem hleděla zda to jsou silikony nebo ne, ale vypadaly dobře, docela přirozeně.
Sámera taky nemám ráda, hlavně jak tam ten první den jedl v těch rukavicích
obyčejné teplé rukavice kde si ustřihl konečky prstů, jsem se musela chlámat ![]()
Má určitě silikony jde to místy vidět. A ten sSamer by obtáhl i sloup, kdyby byla na něm namalovaná ženská
![]()
@zikado píše:
Má určitě silikony jde to místy vidět. A ten sSamer by obtáhl i sloup, kdyby byla na něm namalovaná ženská![]()
Jo jo přesně
myslím že ti dva ale spolu skončí a bude to brzy psané v Blesku
![]()
@MišelkaX píše:
Pokud si pamatujete Nelu z hotelu, tak byla lehčí i tam![]()
Holky a myslíte že má opravdu silikony?
V hotelu zpětně když si vzpomenu jak nosila nátělník kozy vpřed nebo něco takového tak tam měla strašně malé cecíky, ale ke konci jak hodně přibrala, tak se ji i hodně zvětšily prsa, ale do takové velikosti asi ne, taky jsem hleděla zda to jsou silikony nebo ne, ale vypadaly dobře, docela přirozeně.
Sámera taky nemám ráda, hlavně jak tam ten první den jedl v těch rukavicíchobyčejné teplé rukavice kde si ustřihl konečky prstů, jsem se musela chlámat
Má silikony, bylo to i v tv ![]()
@Taminka píše:
Holky tak co, kdo to vyhral??
Vyhrála ta dnešní hostitelka, měla 27 bodů. Uvařila: šopák, vývar, vepř. panenku a peč. brambory, kafe a medovník. Mně se teda první 2 chody moc nelíbily. Jim nechutnala ta polévka a sama hostitelka uznala, že se jí nepovedla. Podle mě měla vyhrát ta včerejší holka nebo ten kluk.
@MUFICE dekuji..no jenze ani ten kluk, ani ta vcerejsi holka nemeli dost bodu na vyhru..no hlavne, ze to nevyhrala ta blondyna z uterka. ale teda sopak? bleee
@Taminka píše:
@MUFICE dekuji..no jenze ani ten kluk, ani ta vcerejsi holka nemeli dost bodu na vyhru..no hlavne, ze to nevyhrala ta blondyna z uterka. ale teda sopak? bleee
No právě, dostali málo bodů a na výhru to nestačilo. Nejvíc taktizovala Renata a pak ta dnešní ![]()
Holky sledujete prostreno? zatim maji vsichni 29 bodu, stalo se nekdy, ze se takhle delila vyhra?
@Taminka píše:
Holky sledujete prostreno? zatim maji vsichni 29 bodu, stalo se nekdy, ze se takhle delila vyhra?
@Taminka píše:
Jo, je to trapné, ten kluk dává furt šestky a nic mu nechutná
Ta dnešní vařila dobře a pak ta mladá černovlasá holka.
Výhra se dělí vždycky, pokud je shoda bodů.