Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@meillaa píše:
@kristy84 mám segru, která taky toho sní jak…a postavu má na jedničku…holt štěstí a dobré zpalovaníse někdo má
Asi má dobré spalování a hlavně je hodně mladá. V jejím věku jsem se taky cpala sladkým v kuse a vážila jsem furt stejně. Ale po třicítce se už musím hlídat ![]()
Holky nezdá se vám, že ten Sámer po té Neli jede? už v úterý mi to přišlo ![]()
@meillaa píše:
Holky nezdá se vám, že ten Sámer po té Neli jede? už v úterý mi to přišlo
Fakt, to jsem si ani nevšimla ![]()
@MUFICE píše:
Fakt, to jsem si ani nevšimla
taky jsem si nevsimla
jinak co rikate na bodovani? teda 25? hmm ![]()
Přijde mi to také, tahle partička se mi vůbec nelíbí a ani ta v 18 hod.Ty holky jsou protivné
. Ten kluk se mi nezdá, že by byl až takový ichtýl ![]()
@kajulinkaT no ta holka co vařila dneska v 18 byla milá a myslím, že navařila dobře…kdyby tak blbě nebodovali…to už není o vaření tehle pořad!
@meillaa píše:
@kajulinkaT no ta holka co vařila dneska v 18 byla milá a myslím, že navařila dobře…kdyby tak blbě nebodovali…to už není o vaření tehle pořad!
taky mi prislo, ze varila dobre a byla i celkem prijemna. Kdo mi tam vylozene vadi je ta kravka Renata, ta se chova desne, nic ji nechutna, to je studene, to je horke, to pali… ![]()
@Taminka jn ta Renata je dobrá pipina to je fakt
no holky utíkám koukat na prostřeno ještě papa ![]()
Neni to dávno o vaření a to je mi docela líto
Já bych do toho nešla
Jééééé dýňovou polévku jsem dnes také vařila
jo a jinak na Renatu mám stejný názor ![]()
Jeee tak u nahych fotek Samer mysli na Nelu a Nela na to jak s nim pujde spat?
![]()
@meillaa píše:
To máš recht.
@Taminka píše:
Jeee tak u nahych fotek Samer mysli na Nelu a Nela na to jak s nim pujde spat?![]()
![]()
![]()
Souhlasím, že Renata je pěkná pipka a největší taktička v jednom ![]()
@Taminka píše:
Jeee tak u nahych fotek Samer mysli na Nelu a Nela na to jak s nim pujde spat?![]()
![]()
![]()
To jsem neslyšela, zrovna mi to chlap přepnul ![]()