Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2840
19.11.12 19:19

Ten frajer má restauraci. osobně si myslím, že i když není kuchař vyučený, tak se ve světě jídla pohybuje o dost víc než ostatní, jídlo je jeho profese a přijde mi nefér, že se hlásí do takovýhle soutěže. Nicméně když to pravidla umožnují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
19.11.12 21:28

Na Prostřeno jsem dnes koukala a ten týpek mi také vadí :roll: Holčina uvařila docela dobře, ale moc bodů jí teda nedali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.11.12 23:30

Taky mi moc vadil ten chlap, nesympaticky, furt ma kecy a ta blondyna taky. JInak teda hodnoceni dostala dost nizke, dle me uvarila dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.11.12 21:15

Koukate na VIP? teda jak Samer s tim fotografem se ji tam hrabali v tom spodnim pradle, tak to byl hooodne trapny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.11.12 21:18
@Taminka píše:
Koukate na VIP? teda jak Samer s tim fotografem se ji tam hrabali v tom spodnim pradle, tak to byl hooodne trapny.

To jo, celkově mi příjdou jak nadraný nebo co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.11.12 21:21

No zvlastni ctyrka a s tim pradlem panove krapet prestrelili. Skamene mne celkem mile prekvapil. Jsem dost zvedava co predvede Samer, chytrej je jak radio a porad by cekal neco vic, jsem teda zvedava co :roll:. Ja bych si u Nely zrovna s chuti dala uplne vse, nejvic asi tu skvarkovou pomazanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.11.12 21:29

@clovek no Samer je trapak, vubec ho jako opravdu nemusim, furt neco komentuje, tak jsem zvedava, jak se on predvede.

Skamene uvaril hezky.

Jak se ted bavi o tom vyvaru, mnam, hned bych si dala, uplne tady slintam a nevim co bych sezrala :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.11.12 21:41

Mne na Nele jen vadi to jeji sebevedomi. Ovsem Samer, to je hruza, proc jim tam hned vyblil co je vsechno ceka a jak to bude suprovy :roll:. Taky ho nemusim. O Skamene jsem si myslela, ze je to vypitko a zatim se tam z nich prezentuje asi nejlip bych rekla. A taky bych sla nejradsi prosmejdit lednicku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.11.12 21:46

@clovek hele tak Skamene na me taky vzdycky pusobil jako ze je neustale v lihu. I dneska mi tak trochu pripadal, ale jako choval se hezky, dobre, coz se o ostatnich, kteri se tam hrabali v krabicich a spodarech, rict neda.

jo a uz jsem sezrala dva koblihy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.11.12 21:50

@Taminka mne se libilo jak prave odesel z te satny, kdyz se ti dva uchylove zacali prehrabovat v tech spodarach :roll:. Ja tu nastesti nic nemam a uz jsem si sla radsi vycistit zuby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.11.12 21:52

@clovek presne, tohle se mi na nem taky libilo…ale toz vis jak, Samer je mladej a ten zase foti same nahe baby :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
20.11.12 21:55

To mě taky dostalo, jak se jí hrabaly v tom spodním prádle a ještě jim to přišlo náramně vtipný 8o Fakt IQ tykve 8o
Skamene sympaťák, překvapil, chová se hezky a slušně :palec: Sámer frajírek namyšlenej, já ho nikdy nemusela, tak mě jen utvrdil. A přesně, jak machroval, co je čeká, luxusní vila a podobný žvásty, jakoby by to bylo o tom, pohostit je v luxusu 8o Přitom není nad domácí prostředí, než u nějakýho zazobanýho kámoše 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.11.12 22:07

Ja stale nechapu, proc tam nekdo leze, kdyz neuvari doma!! U sebe doma, v byte, kde zije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
20.11.12 23:01
@Taminka píše:

To teda jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
20.11.12 23:03

Dnešní VIP Prostřeno mě bavilo, mělo to šťávu :pankac: Bodovali taky úměrně kvalitě jídla. Nela měla pěkný byt, to měla pronajatý nebo si ho koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí