Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50125
20.11.12 23:07

Koukala jsem i na odpolední Prostřeno, nelíbí se mi, jak málo bodují. Jenom ta holka, co vařila včera dala hodně bodů. Tak čekám, kdy se to tam zhádá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
20.11.12 23:35

Tak v hotelu paradise jsem Nelu nemusela, ale tam šlo o prachy a ve VIP prostřenu mě mile překvapila i tím že vařila naší kuchyni a nepředváděla se s ústřicema apodobnýma potvorama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.11.12 06:45

Jo, je to partička k pohledání. Sámera Krysu nesnáším odjakživa, je to mistr světa amoleta a ke všemu se projevil jako totální dement, jak se jí hrabal v prádle :roll:. O Ludvíkovi jsem měla jinačí mínění, ale opět zdání klame. Taky trubec. Ta holka je sebevědomá až na půdu, ale uvařila asi fajn. A Skamene byl dobrej! Od něj bych snědla všechno, vypadalo to pěkně. Ovšem scénka s kolapsem? to mi zatrnulo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.11.12 07:40

@MUFICE na odpoledni jsem taky koukala a taky se mi nelibi to nizke hodnoceni. Nevim, proc si davaji pet bodu :nevim:

@KPKristy taky jsem si myslela, ze Ludvik je trochu na urovni, ale zrejme neni. U scenky s kolapsem jsem taky mela malem kolaps :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
21.11.12 07:48

Kdoví jestli jim to hrabání zase nenařídila Prima, tenkrát se taky hrabali té holce v šuplících a našli ty erotic. pomůcky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.11.12 07:57
@MUFICE píše:
Kdoví jestli jim to hrabání zase nenařídila Prima, tenkrát se taky hrabali té holce v šuplících a našli ty erotic. pomůcky :roll:

Já myslím, že trochu jo. Aby lidi zírali. Ale čekala bych trochu úroveň. Tak se kouknu „hm, kalhotky, jéé, tanga“, ale Krysoun se v tom hrabal jako ve stlaní. Nicméně Nele to nejspíš nevadí, odmalička chtěla být něčím známá, tak teď bude známá tím, že má plnou skříň pidikalhotek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.11.12 18:15

Holky, on je Lidl nejakym sponzorem, ze kazdy chodi nakupovat do Lidlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
21.11.12 18:19
Já si myslim, že určitě, nebo si spíš myslim, že platí Primě za reklamu.
Holky, díváte se? Ten Václav je fakt debil 8o
@Taminka píše:
Holky, on je Lidl nejakym sponzorem, ze kazdy chodi nakupovat do Lidlu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
21.11.12 18:24
@Taminka píše:
Holky, on je Lidl nejakym sponzorem, ze kazdy chodi nakupovat do Lidlu?

je sponzor pořadu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
21.11.12 18:24

Ten týpek má dobrý menu, ale machruje teda neskutečně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.11.12 18:25
@kristy84 píše:
Já si myslim, že určitě, nebo si spíš myslim, že platí Primě za reklamu.
Holky, díváte se? Ten Václav je fakt debil 8o

ja se divam, se teda pekne predvadi, jako jidlo bych si ale dala vsechno, mnam.
Libilo se mi ale, jak ted rikal, ze nechtel stare baby knedlikarky a chytl mlade knedlikarky. :lol:

Jeste k tomu Lidlu, to co oni nakoupi, to oni si plati sami, nebo to hradi Prima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
21.11.12 18:33
@Taminka píše:
ja se divam, se teda pekne predvadi, jako jidlo bych si ale dala vsechno, mnam.
Libilo se mi ale, jak ted rikal, ze nechtel stare baby knedlikarky a chytl mlade knedlikarky. :lol:Jeste k tomu Lidlu, to co oni nakoupi, to oni si plati sami, nebo to hradi Prima?

Někdo tu psal, že dostanou od Primy nějaké peníze na nákup, myslím, že 2 litry :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.11.12 18:38
@MUFICE píše:
Někdo tu psal, že dostanou od Primy nějaké peníze na nákup, myslím, že 2 litry :think:

aha tak to jo, no myslim, ze nekteri ani ty dva litry neutrati..ale teda me to prijde, ze ty zenske fakt nic neji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
21.11.12 18:42

Ty kačeny mají furt nějaké připomínky, prý má dost dlouhé prodlevy mezi jídly a má to mít připravené dopředu. Už vidím, jak jim ohřívá lososa v mikrovlnce :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.11.12 18:44
@MUFICE píše:
Ty kačeny mají furt nějaké připomínky, prý má dost dlouhé prodlevy mezi jídly a má to mít připravené dopředu. Už vidím, jak jim ohřívá lososa v mikrovlnce :zed: :mrgreen:

jako uprimne, on je teda desne namachrovanej, ale ty kachny NEZEROU nic!!! To neji, to jim nechutna, to neni z cerstvych surovin…jezisi :roll:
A jasne, to vis, vsechno uvari dopredu a ohreje v mikrovlnce, pak by zase mely kecy, ze to je z mikrovlnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí