Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taminka píše:
me se taky tahle parta nelibi, Harapes se asi blbe vyspal, protoze mu dnes nechutna nic, Kvetka uz je trochu senilni a mluvi zdrobnele o vsem, byvala carodejka z Arabely ji jako vrabec
Na tuhle partičku nekoukám, právě z výše uvedených důvodů ![]()
Koukala jsem na odpolední Prostřeno a docela dost mi vadilo, že mu lezli do skříně a komentovali naházené oblečení a spodáry přítelkyně a dělali si z něj srandu
![]()
@MUFICE jeeee tak odpoledni jsem nevidela, skoda.
A s tou partickou, no taky jsem se nechtela koukat, jenze v te tv je… ![]()
Já se na VIP nekoukala, nedala jsem to celý už v úterý přesně proto, co jste psaly. Nevím kohonapadlo dát je dohromady, ale štastný nápad to nebyl.
Jinak ale musíte uznat, že Kwesi fakt bordelář je
Přesně takhle to vypadalo u manžela na privátu, když ještě bydlel s kamarádem
Ale tomenu mě nezklamalo, nevím, jak chutnalo, ale přesně něco takovýho cizokrajnýho jsme čekala
@Taminka píše:
Holky cetly jste tohle
až ted, ale celkem mě to nepřekvapuje. Fakt nemám pocit, že bych tenhle týden o něco přišla
@KPKristy píše:
Nevíte, kdo bude příště ve vip?
Ted na to šly ukázky, budou tam 4 mladý ženský, ale nevím, kdo to je. Jestli to nejsou nějaké reportérky Primy ![]()
@MUFICE píše:
Ted na to šly ukázky, budou tam 4 mladý ženský, ale nevím, kdo to je. Jestli to nejsou nějaké reportérky Primy
jj reporterky z VIP zprav…ja nevim, proc tam davaji nekoho, koho ani clovek nezna. Me to prijde, jako by uz Prima nemela koho davat ![]()
VIP Prostřeno navštíví dokonce i dámy, které VIP mají ve svém zaměstnání!
Redaktorky VIP zpráv nám ukážou, jak se ohánějí v kuchyni. Lenka Špillarová, Tereza Jemelíková, Lucie Špaková a blonďatou skupinu oživí brunetka Andy Košťálová!
Samozřejmě nemají koho dávat. Kdo „umí“ vařit tam už byl, ostatní jsou lůzři nebo se stydí ![]()
@KPKristy píše:
Samozřejmě nemají koho dávat. Kdo „umí“ vařit tam už byl, ostatní jsou lůzři nebo se stydí
To jim může být jedno, když jim stejně většinou někdo pomáhá a ještě nevaří ani doma ![]()
@MUFICE píše:
To jim může být jedno, když jim stejně většinou někdo pomáhá a ještě nevaří ani doma
presne tak…to bych tam potom sla klido i ja, kdybych mohla varit u nekoho a jeste by mi pomahal treba profesionalni kuchar ![]()
Tak vyhrál ten největší vůl. Ale překvapil mě, že se chtěl s nimi rozdělit. Ta dnešní měla dobré menu, ale jako 3 body jí dát, to je na pěst ![]()