Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
8.11.12 21:32
@Taminka píše:
@KPKristy ja si myslela, ze to ses ty.
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
8.11.12 23:40
@Taminka píše:
me se taky tahle parta nelibi, Harapes se asi blbe vyspal, protoze mu dnes nechutna nic, Kvetka uz je trochu senilni a mluvi zdrobnele o vsem, byvala carodejka z Arabely ji jako vrabec :roll:

Na tuhle partičku nekoukám, právě z výše uvedených důvodů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
8.11.12 23:42

Koukala jsem na odpolední Prostřeno a docela dost mi vadilo, že mu lezli do skříně a komentovali naházené oblečení a spodáry přítelkyně a dělali si z něj srandu :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.12 07:32

@MUFICE jeeee tak odpoledni jsem nevidela, skoda.
A s tou partickou, no taky jsem se nechtela koukat, jenze v te tv je… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
9.11.12 07:46

Já se na VIP nekoukala, nedala jsem to celý už v úterý přesně proto, co jste psaly. Nevím kohonapadlo dát je dohromady, ale štastný nápad to nebyl.

Jinak ale musíte uznat, že Kwesi fakt bordelář je :lol: Přesně takhle to vypadalo u manžela na privátu, když ještě bydlel s kamarádem :mrgreen: Ale tomenu mě nezklamalo, nevím, jak chutnalo, ale přesně něco takovýho cizokrajnýho jsme čekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.12 11:00

Holky cetly jste tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.11.12 11:12
@Taminka píše:
Holky cetly jste tohle

No, však to bylo mezi nima znát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
9.11.12 11:18
@Taminka píše:
Holky cetly jste tohle

až ted, ale celkem mě to nepřekvapuje. Fakt nemám pocit, že bych tenhle týden o něco přišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.11.12 11:23

Nevíte, kdo bude příště ve vip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
9.11.12 11:46
@KPKristy píše:
Nevíte, kdo bude příště ve vip?

Ted na to šly ukázky, budou tam 4 mladý ženský, ale nevím, kdo to je. Jestli to nejsou nějaké reportérky Primy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.12 12:32
@MUFICE píše:
Ted na to šly ukázky, budou tam 4 mladý ženský, ale nevím, kdo to je. Jestli to nejsou nějaké reportérky Primy :think:

jj reporterky z VIP zprav…ja nevim, proc tam davaji nekoho, koho ani clovek nezna. Me to prijde, jako by uz Prima nemela koho davat :nevim:

VIP Prostřeno navštíví dokonce i dámy, které VIP mají ve svém zaměstnání!
Redaktorky VIP zpráv nám ukážou, jak se ohánějí v kuchyni. Lenka Špillarová, Tereza Jemelíková, Lucie Špaková a blonďatou skupinu oživí brunetka Andy Košťálová!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.11.12 14:52

Samozřejmě nemají koho dávat. Kdo „umí“ vařit tam už byl, ostatní jsou lůzři nebo se stydí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
9.11.12 15:42
@KPKristy píše:
Samozřejmě nemají koho dávat. Kdo „umí“ vařit tam už byl, ostatní jsou lůzři nebo se stydí :mrgreen:

To jim může být jedno, když jim stejně většinou někdo pomáhá a ještě nevaří ani doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.12 17:20
@MUFICE píše:
To jim může být jedno, když jim stejně většinou někdo pomáhá a ještě nevaří ani doma :lol:

presne tak…to bych tam potom sla klido i ja, kdybych mohla varit u nekoho a jeste by mi pomahal treba profesionalni kuchar ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
9.11.12 18:49

Tak vyhrál ten největší vůl. Ale překvapil mě, že se chtěl s nimi rozdělit. Ta dnešní měla dobré menu, ale jako 3 body jí dát, to je na pěst :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí