Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taminka píše:
Holky to mluvite o prostreno, co dava Prima dopoledne?
jo jo ![]()
Tak dnes koukam a po videu, ktere tady bylo vcera me trosku rozesmal Martin, ktery osahaval zensky. A pak rekl, ze si sahnul, protoze je na zenske..
@MUFICE já samozřejmě kvalitní sýry nebo šunku nezpochybňuju, jen se pozastavuju nad tím, že na jednu stranu jí jde o dodržování receptur, na druhou do francouzské polévky šoupne švýcarský (bezpochyby kvalitní) sýr. Ne že bych se chtěla dohadovat o receptuře na originální francouzskou cibulačku, ale švýcarský sýr tam určitě není. Jinak, jak jsme psala výše, papriku, maso šunku, sýr rozhodně co se kvality týká nezpochybňuju
@Taminka Taky jsme se pousmála
Martin se pěkně picl
A znova mě překvapila ta Denisa, jak hned střelila to jehněčí, že to zná ajedla ho, fakt si začnám myslet, že ona má docela přehled, co se jídla týká
@wjerushka píše:
@MUFICE já samozřejmě kvalitní sýry nebo šunku nezpochybňuju, jen se pozastavuju nad tím, že na jednu stranu jí jde o dodržování receptur, na druhou do francouzské polévky šoupne švýcarský (bezpochyby kvalitní) sýr. Ne že bych se chtěla dohadovat o receptuře na originální francouzskou cibulačku, ale švýcarský sýr tam určitě není. Jinak, jak jsme psala výše, papriku, maso šunku, sýr rozhodně co se kvality týká nezpochybňuju
No, madam prostě musela mít všechno extra a hlavně to furt zdůraznovala ![]()
Divate se na vecerni Prostreno? Co mi teda vadi, je Kveta, ktera kazdemu rika milacku ![]()
@Taminka píše:
Divate se na vecerni Prostreno? Co mi teda vadi, je Kveta, ktera kazdemu rika milacku
Dneska docela rejpe Harapejsek…
@KPKristy píše:
Dneska docela rejpe Harapejsek…
to mas pravdu…ale toz syrova repa, no nevim nevim, jsem zvedava na Konvalinku ![]()
No, syrovou řepu bych taky nemusela, to je fakt. A skořápku z ořechu taky ne ![]()
Jinak se mi tahle parta moc nelíbí. Jsou takoví nemastní neslaní… ![]()
@KPKristy píše:
Jinak se mi tahle parta moc nelíbí. Jsou takoví nemastní neslaní…
me se taky tahle parta nelibi, Harapes se asi blbe vyspal, protoze mu dnes nechutna nic, Kvetka uz je trochu senilni a mluvi zdrobnele o vsem, byvala carodejka z Arabely ji jako vrabec ![]()
mmch me by zajimalo, kdo ty lidi do VIP vybira..asi televize, ze? Ja nevim, proc tam nedavaji nekoho v normalnim veku, protoze tihle lide uz sami varit neumi, takze jim furt nekdo pomaha..
Mluvíš mi z duše! Harapes je dneska nevděčnej, až hrůza. Květa je senil, to je jasný a čarodějnice je nějaká nemocná a asi osamělá a trochu psychicky mimo
. A taky mě štve, že nevaří sami…
@KPKristy Jako kazdej vari u nekoho doma, tak proc tam vlastne jsou, nikdo nevari sam, Kveta je teda na facana dneska
, cekam, ze se Harapes s Kvetou proplesknou, ale je pravda, ze furt carodejce cuci do talire, ale ta zase nic neji, nikdy nic nejedla, vsechno chce nechat zabalit domu ![]()
hele mmch nemela jsi drive v profilovce fotku s manzelem ve vojenskem?
Nebo v metriku? Je samo mozne, ze si to pletu.