Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsme si říkala, že Halina teda bydlí krásně, prostorně a vkusně barevně.
a kratina byl úžasnej
Tak Kratinu jsem nevidela, prosvihla jsem to, skoda, urcite varil dobre. Halina vypada dnes hezky. Jeeeee kde ona bydli, ze se k ni do bytu jede vytahem..Aha ona ma v dome vytah..
Jinak dnesni normalni Prostreno, no co na to rict..KAzdej taktizoval, nejhorsi je snad Sylva a PAja, te Sylve nic nechutna.
Týý voe, sliny mi tečou, jak se ládujou tím kuřátkem. A jak nemusím kapustu, tak tu přílohu bych si fakt dala!
Tak Sylva už pomalu začínala štourat i v pondělí a včera. Fakt bez předsudků a bezprostřdní mi přijde ta floristka a ještě pavel. Paja jede po vhře, tím se netajil už odpondělka, navíc má fakt vysoký sebevědomí. Anetu teda taky nemusím, ale uvařila dobře - v kuchyni se rozhodně vyzná a vypadalo to vše dobře. Možná bych věřila tomu že panna cota byla kyselá, ono to lesní ovoce je kyselkavější a cukru tam moc nedala
Panna cota obcas kysela byva, obcas si ji dam v restauraci a je obcas kysela..Proste zalezi na tom, jake tam je ovoce.
Floristka je skvela a Pavel taky, Paja des a Sylva takticka, bych ji liskla za to jak tam rikala o tom, ze jedla teleci a pak to slo ven..Aneta mi moc sympaticka nebyla a ani ted neni.
WOW teds ta maminka od Haliny..tak to cucim..V tolika letech tak vitalni. ![]()
Ty jo ta Halinina maminka je fakt štramačka. V 93 letech tak vitální paní. Je fakt, že dům mají dost velikej na to, abymohli žít všichni dohromady a měli soukromí a je to hezký, jak žijou pohromadě
@wjerushka, to je ono! Když mají žít lidi pohromadě, musí mít na to prostor, jinak se pobijou. A kdo má dneska tolik peněz (asi to nebyl levný dům, jak koukám), aby si tohle mohl postavit. Ale já bych to brala. Ve velkém domě bych klidně žila s celou famílií, ale v bytě 3+1 v paneláku patnáct lidí, to by asi nešlo (i když u nás na sídlišti to jde mnohým rodinám, jenže ti mají malinko jinou barvu kůže…
)
@KPKristy píše:
Ty jo a Halina má pěkný bydlení!
Mě nejvíc překvapil ten výtah :mrgreen
Ale uvařila dobře.
@wjerushka píše:
Taky jsme si říkala, že Halina teda bydlí krásně, prostorně a vkusně barevně.a kratina byl úžasnej
Hlavne hezky vysvetlovala co a jak, blanzirovanim by si u me taky smatla na maximum bodu ![]()
JAko Kratinu jsem bhuzel nevidela, ale Halina me hodne prekvapila.
Jeji dum, vareni a hlavne jeji maminka. To me uplne dostalo.
@KPKristy souhlasím, na to, abymohli být všichni pohromadě je třeba prostoru a ten se většině lidí nedostává. Taky jsems e raději od našich odstěhovala a platila si podnájem, abychom se neštěkali. A to jsme měli a máme mezi sebou vztahy dobrý. Ale zkrátka na dost věcí jiný názory
Halina uvařila parádně a sama, mysílm, že si přece jen tu výhru zasloužila
Podle mě nejlíp uvařil Kratina, to byla fakt pohádka, ale bylo mi jedno, kdo vyhraje, všichni byli moc fajn ![]()
Jinak v normálním Prostřenu, ten Pavel včera, jak se zmatlal, no katasrofa, proč si to nenechá na doma, takhle se zpít před kamerama, mluvit pořádně nemohl, jazyk se mu motal, no děs ![]()
Já myslím, že ta aneta jak nepůsobí sympaticky aspon na mě, ho charakterizovala dobře - buran