Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
@kristy84 Mně teda byla růžovka docela sympatická narozdíl od rýpalky Jitky. Nechápu, že je tak negativní, když se zabývá bílou magiíJe možný, že to růžovka neslyšela, jak se jí na to Tonda ptal, třeba se zrovna bavila s někým jiným a oni to takhle sestříhali. Nepřišlo mi, že by chtěla někomu škodit a taktizovat.
Taky si to tak myslim..
Rikam si, ze by se nezeptala pokud by slysela, jak se den predtim ptal Tonda..Ale vim, ze tam bylo neco o jidle a ze se zeptala a kdyz se Monika ptala proc se pta, tak ona ji na to odpovedela, ze ano, ze ji za dva, protoze ji rada.
Kdyz jsem se na to divala, tak mi vubec neprislo, ze by ji chtela urazet, nebo se nad ni nejak vyvysovat, jak psala @kristy84. To si vubec nemyslim..A to, ze ji davalo jasne najevo, ze Monika je pod jeji uroven, no tak to uz vubec ne. Nedivala se kazda z nas na jine Prostreno? ![]()
Růžovka měla podle mě nejlepší menu, škoda té nedopečené panenky. Jinak na pohled nádhera
Jitka je fakt divná, vadil mi celkový její projev, negativní postoje ke každému soutěžícímu, myšleno u každého si něco našla. A taky mi přišlo, že Tonda nebo jak se jmenoval by překvapený, kdo všechno vyhrál, moc se mu to nelíbilo.
Holky, určitě se nechci dohadovat
Tonda dal 8 bodů, protože jasně řekl, že vzhledem k situaci Moniky samoživitelky, který dal 9,musí dát o bod míň…
Zkrátka to shrnu tak, že Monika je pro mě charekterní člověk, stejně tak Tonda a ten moldavan, teď si nemůžu vzpomenout na jméno, Jitka katastrofa, ta mi lezla na nervy už jen tím, jak mluvila, jak kdyby umírala a růžovka mě zklamala na plný čáře, ona zajištěná kariéristka těžko asi dokáže pochopit svobodnou maminku bez peněz, tak to na mě působilo ![]()
@kristy84 píše:
ona zajištěná kariéristka těžko asi dokáže pochopit svobodnou maminku bez peněz, tak to na mě působilo
tak tohle je zcela jistě stoprocetní pravda
@kristy84 píše:
Jitka katastrofa, ta mi lezla na nervy už jen tím, jak mluvila, jak kdyby umírala a růžovka mě zklamala na plný čáře, ona zajištěná kariéristka těžko asi dokáže pochopit svobodnou maminku bez peněz, tak to na mě působilo
S Jitkou s tebou souhlasim, jako ja si rikala celou dobu, ze mluvi, jako by byla jednou nohou uz v hrobe.
Petra mi nevadila, ale jako o tom zadna, ze samozrejme nemuze chapat situaci svobodne matky bez penez..toz to jo. Ale nepripadala mi na ni nejaka zasedla..
Jsem zvedava na pristi tyden, ma to byt od nas z Ostravy.
Holky tak co rikate na dnesni vareni? Me to prijde, ze ti lidi absolutne nemaji zadnou fantazii..porad vyvary a takove obyc. Jidla…dnes jsem koukala, ze chlap delal parizske kostky, ktere holky moc chvali v jedne diskuzi..
co si jinak myslite o soutezicich?
Tak vzhledem k tomu, že je pondělí, tak se nic moc nedělo, uvidíme zítra
Jinak sestava lidí je mi sympatická.
@MUFICE píše:
Tak vzhledem k tomu, že je pondělí, tak se nic moc nedělo, uvidíme zítraJinak sestava lidí je mi sympatická.
me neni nejak moc sympaticka ta mlada osobni bankerka.
@Taminka píše:
me neni nejak moc sympaticka ta mlada osobni bankerka.
zatím mě přijde fajn ta vysmátá brunetka floristka
@renda81 píše:
zatím mě přijde fajn ta vysmátá brunetka floristka
jo ta je takova fajn.
Ta folristka mi přišla jako pohodářka též. Jinak mi jak menu, tak ty ldi přišlit akoví nijací, ale ono asi těžko čekat ode všech originalitu
Holky jak se vam libilo vcerejsi Prostreno a hlavne VIP? Me ta sestava moc nesedi, ty minule mnohem lepsi.
VIP sestava mi taky moc nesedí. Líbí se mi jen Kratina, na toho jsem zvědavá. Jinak mi přijde už „přečendlikováno“ a Halinu nemusím vůbec…
@KPKristy Taky jsem zvedava na Kratinu, toho muzu..Co to znamena „precendlikovano“? no Halina je kapitola sama pro sebe.