Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
19.10.12 20:02
@MUFICE píše:
@kristy84 Mně teda byla růžovka docela sympatická narozdíl od rýpalky Jitky. Nechápu, že je tak negativní, když se zabývá bílou magií :nevim: Je možný, že to růžovka neslyšela, jak se jí na to Tonda ptal, třeba se zrovna bavila s někým jiným a oni to takhle sestříhali. Nepřišlo mi, že by chtěla někomu škodit a taktizovat.

Taky si to tak myslim..
Rikam si, ze by se nezeptala pokud by slysela, jak se den predtim ptal Tonda..Ale vim, ze tam bylo neco o jidle a ze se zeptala a kdyz se Monika ptala proc se pta, tak ona ji na to odpovedela, ze ano, ze ji za dva, protoze ji rada.
Kdyz jsem se na to divala, tak mi vubec neprislo, ze by ji chtela urazet, nebo se nad ni nejak vyvysovat, jak psala @kristy84. To si vubec nemyslim..A to, ze ji davalo jasne najevo, ze Monika je pod jeji uroven, no tak to uz vubec ne. Nedivala se kazda z nas na jine Prostreno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
19.10.12 20:30

Růžovka měla podle mě nejlepší menu, škoda té nedopečené panenky. Jinak na pohled nádhera :potlesk: :potlesk: Jitka je fakt divná, vadil mi celkový její projev, negativní postoje ke každému soutěžícímu, myšleno u každého si něco našla. A taky mi přišlo, že Tonda nebo jak se jmenoval by překvapený, kdo všechno vyhrál, moc se mu to nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.10.12 20:40

Holky, určitě se nechci dohadovat :think: Tonda dal 8 bodů, protože jasně řekl, že vzhledem k situaci Moniky samoživitelky, který dal 9,musí dát o bod míň…
Zkrátka to shrnu tak, že Monika je pro mě charekterní člověk, stejně tak Tonda a ten moldavan, teď si nemůžu vzpomenout na jméno, Jitka katastrofa, ta mi lezla na nervy už jen tím, jak mluvila, jak kdyby umírala a růžovka mě zklamala na plný čáře, ona zajištěná kariéristka těžko asi dokáže pochopit svobodnou maminku bez peněz, tak to na mě působilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
19.10.12 22:25
@kristy84 píše:
ona zajištěná kariéristka těžko asi dokáže pochopit svobodnou maminku bez peněz, tak to na mě působilo 8o

tak tohle je zcela jistě stoprocetní pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.12 19:23

Mě se to moc líbí, ale máš pravdu, ty intriky jsou hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.10.12 19:53
@kristy84 píše:
Jitka katastrofa, ta mi lezla na nervy už jen tím, jak mluvila, jak kdyby umírala a růžovka mě zklamala na plný čáře, ona zajištěná kariéristka těžko asi dokáže pochopit svobodnou maminku bez peněz, tak to na mě působilo 8o

S Jitkou s tebou souhlasim, jako ja si rikala celou dobu, ze mluvi, jako by byla jednou nohou uz v hrobe.
Petra mi nevadila, ale jako o tom zadna, ze samozrejme nemuze chapat situaci svobodne matky bez penez..toz to jo. Ale nepripadala mi na ni nejaka zasedla..
Jsem zvedava na pristi tyden, ma to byt od nas z Ostravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.10.12 21:16

Holky tak co rikate na dnesni vareni? Me to prijde, ze ti lidi absolutne nemaji zadnou fantazii..porad vyvary a takove obyc. Jidla…dnes jsem koukala, ze chlap delal parizske kostky, ktere holky moc chvali v jedne diskuzi..
co si jinak myslite o soutezicich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
22.10.12 21:20

Tak vzhledem k tomu, že je pondělí, tak se nic moc nedělo, uvidíme zítra :D Jinak sestava lidí je mi sympatická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.10.12 21:57
@MUFICE píše:
Tak vzhledem k tomu, že je pondělí, tak se nic moc nedělo, uvidíme zítra :D Jinak sestava lidí je mi sympatická.

me neni nejak moc sympaticka ta mlada osobni bankerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
22.10.12 22:03
@Taminka píše:
me neni nejak moc sympaticka ta mlada osobni bankerka.

zatím mě přijde fajn ta vysmátá brunetka floristka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.10.12 22:05
@renda81 píše:
zatím mě přijde fajn ta vysmátá brunetka floristka

jo ta je takova fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
23.10.12 12:52

Ta folristka mi přišla jako pohodářka též. Jinak mi jak menu, tak ty ldi přišlit akoví nijací, ale ono asi těžko čekat ode všech originalitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.12 18:00

Holky jak se vam libilo vcerejsi Prostreno a hlavne VIP? Me ta sestava moc nesedi, ty minule mnohem lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.10.12 18:35

VIP sestava mi taky moc nesedí. Líbí se mi jen Kratina, na toho jsem zvědavá. Jinak mi přijde už „přečendlikováno“ a Halinu nemusím vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.12 18:53

@KPKristy Taky jsem zvedava na Kratinu, toho muzu..Co to znamena „precendlikovano“? no Halina je kapitola sama pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí