Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak koukám, že ta baba snad nakonec vyhraje
Nejhorší na pohled byl ten dezert přeplácaný šlehačkou ![]()
@tehuzu píše:
Holky, opravdu existují lidé, co nejí banány?!Za celý život jsem nikoho takového nepotkala, ale od té doby, co dávají prostřeno, tak se jim tam vystřídala pěkná řádka..
V Prostřenu je možný všechno
Tam už bylo „alergií“
![]()
@Taminka To jídlo vypadalo dobře, až na ten špenát a dezert pokažený tou horou šlehačky
Ale čekala jsem od ní víc, když tak všechno ostatním kritizovala ![]()
@MUFICE To je fakt.. ![]()
Jinak, dneska jsem šla kolem zeleniny a krom normálního květáku tam měli domácí květák
S tím zkusím jít do Prostřeno ![]()
@tehuzu To je teda vtipný zelinář
V létě jsem měla na zahrádce domácí brokolici
![]()
Tak ten dezert byl dost hrůza teda. A završila to tím, že měla náročný menu ajiný dezert by nestihla
Ona má štěstí, že ostatní nejsou takoví rýpalkové jako Jitka. Zase jsem teda viděla jen půlku, chlap zjistil, že na coolu je hvězdná brána, takže zbytek zítra z netu.
@tehuzu píše:
Holky, opravdu existují lidé, co nejí banány?!Za celý život jsem nikoho takového nepotkala, ale od té doby, co dávají prostřeno, tak se jim tam vystřídala pěkná řádka..
můj děda například…
@MUFICE píše:
Jinak se zatím moc nepředvedla, vaří českou klasiku.
Ona je divná
Přijde mi jak sjetá
![]()
@janca84 píše:
Ona je divnáPřijde mi jak sjetá
![]()
souhlasim, to ale asi dela ta bila magie ![]()
Moje matka nema rada banany.
Jinak musim rict, ze se mi moc libi ten Antonin, ten je bezproblemovy a kazdeho pochvali.
My jsme měli na střední angličtinářku, co se zabývá bílou magií. Byla taky ulítlá, ale laskavější a hodnější ženskou jsem snad ještě nepotkala.
Proto mě udivuje, že tahle semetrika se bílou magií jakože taky zabývá, jak tak negativní člověk může rozdávat pozitivní energii? ![]()
Jinak teda glanc neztartila ani ta růžová, ani ten Tonda zatím
@wjerushka píše:
Proto mě udivuje, že tahle semetrika se bílou magií jakože taky zabývá, jak tak negativní člověk může rozdávat pozitivní energii?
Tak tomu se taky divím ![]()
A co říkáte na VIP? Daňková sse teda docela předvedla, dala bych si vše a Šimůnek…achhh, mě se hrozně líbí
![]()
@tehuzu píše:
@janca84 Jsem zvědavá na Jara
To já taky ![]()
Jo, Daňková měla super menu, tolik chodů, že bych praskla ![]()