Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No některý lidi pro prachy udělaj všechno, ale je trošku něco jinýho sníst žížaly anebo si udělat ostudu, že
a stejně to ta Alena nevyhrála
když chtěla tak moc vyhrát měla každýmu dát po 1 bodu a bylo by to
se divím, že ji to nenapadlo!!! ![]()
Holky, jak to dopadlo? Já jsem to včera neviděla. Kdo vyhrál?
@janca84 píše:
Holky, jak to dopadlo? Já jsem to včera neviděla. Kdo vyhrál?
ten polda ![]()
@muffinka89 píše:
@MUFICE Ten polda byl taaaaak hezký
fakt? me teda nepripadal nejak zvlast hezky
No, ale kazdy clovek ma jiny vkus.
Jinak se divam, ze Prima stale napina s tim, kdo bude ve VIP v pristim tydnu..Ten dalsi tyden uz tam je, ale ten co bude ted, jeste ne ![]()
@Taminka píše:
fakt? me teda nepripadal nejak zvlast hezkyNo, ale kazdy clovek ma jiny vkus.Jinak se divam, ze Prima stale napina s tim, kdo bude ve VIP v pristim tydnu..Ten dalsi tyden uz tam je, ale ten co bude ted, jeste ne
Tak jsem zvědavá, kdo tam teda bude. Protože na netu je H. Pawlovská atd., ale dneska byla upoutávka v TV a tam byla Daňková, Jaro, Partyška a Šimůnek ![]()
@MUFICE píše:
Tak jsem zvědavá, kdo tam teda bude. Protože na netu je H. Pawlovská atd., ale dneska byla upoutávka v TV a tam byla Daňková, Jaro, Partyška a Šimůnek
jo ale ta Halina a ostatni jsou az na ten tyden po pristim tydnu..
Ale teda Partyska atd? Noooo tak to se budu divat..jezisi, ze me se stava maniak neceho, na co jsem se v zivote nedivala. ![]()
@Taminka píše:
Tak co rikate na dnesni menu?
Nic, u nás jde Kouzelná školka ![]()
@KPKristy píše:
Nic, u nás jde Kouzelná školka
jeee, toz to ja ani nepripominam, ze nejaka Kouzelna skolka je.
@Taminka píše:
jeee, toz to ja ani nepripominam, ze nejaka Kouzelna skolka je.
U nás pustil TV tatínek, aby se Ondry zbavil a mohl spát ![]()
Ahoj holky, koukáte na dnešní Prostřeno? Ta Vlasta nebo jak se jmenuje, nic jí nechutná, všechno by udělala jinak, jsem zvědavá jak se předvede ona!! ![]()
@Klárušek píše:
Ahoj holky, koukáte na dnešní Prostřeno? Ta Vlasta nebo jak se jmenuje, nic jí nechutná, všechno by udělala jinak, jsem zvědavá jak se předvede ona!!
No ta je pekna rejpalka. Jsem zvedava na jeji jidlo.
@Taminka píše:
No ta je pekna rejpalka. Jsem zvedava na jeji jidlo.
To já taky
Na to, že je pondělí, tak ryla dost ![]()
@MUFICE Jo jo to je on