Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
18.10.12 18:48

Holky mmch jak to je, kdyz ma vice ucastniku stejny pocet bodu? To tahaji jako ve VIP sirky?

jo mmch skoda ze Tonik nedostal o jedne bodik vic, aby mel vice nez ta kravka Jitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
18.10.12 19:00
@Taminka píše:
Holky mmch jak to je, kdyz ma vice ucastniku stejny pocet bodu? To tahaji jako ve VIP sirky?jo mmch skoda ze Tonik nedostal o jedne bodik vic, aby mel vice nez ta kravka Jitka.

Soutěžící si peníze rozdělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.12 19:23
@MUFICE píše:
Soutěžící si peníze rozdělí.

aha, diky :kytka:

Toz radeji bych to prala Tondovi, nez aby se delil. Jinak dalsi, kdo se ptal Moniky, zda je tehotna..ona rikala, ze ji za dva? No opravdu na to vypada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
18.10.12 19:48
@Taminka píše:
aha, diky :kytka:Jinak dalsi, kdo se ptal Moniky, zda je tehotna..ona rikala, ze ji za dva? No opravdu na to vypada :palec:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.12 20:08

Tak jsem zvedava na vip, Partyska jako japonka? :roll: :roll:

mmch dnes jsem v bulvaru cetla o aferkach Jara Slavika..achjo, oni vubec nemaji snadny zivot chudaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
18.10.12 20:25

Taky se Monika pěkně namíchla, když se jí ržová zeptala s tím, že ji zadupe do země zítra. začíná mě štvát spíš monika než jitka i když ta bodama šetřila. Toník neztratil punc sympatáka ani jako hostitel. A měl pravdu, když říkal, ž emu Jitka o tý palačinc eměla říct před flambováním, mázl by ji marmoškou abylo by.

Partyška je pěkný levaso, vaří za ni nějakej kuchař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.12 20:31

@wjerushka me se prave moc libi Tonik, protoze o zadnem jidle neirka, ze je spatne, snazi se udrzovat konverzaci, proste opravdu neztraCi glanc.

nooo partyska teda hruza, proc dela neco co za ni dela nekdo jiny…

holky jinak pokud budu blbe psat, tak to dela muj Mobil, je nejaky zpomaleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
18.10.12 20:33
@Taminka píše:
@wjerushka me se prave moc libi Tonik, protoze o zadnem jidle neirka, ze je spatne, snazi se udrzovat konverzaci, proste opravdu neztraCi glanc.nooo partyska teda hruza, proc dela neco co za ni dela nekdo jiny…

Souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.12 20:35

Jsem zvedava, jestli ji Dankova da mene bodu stejne jako Simunkovi za to, ze je nepozvala domu.
protoze je pravda, ze se stehuje, no jo, nechce chudera bydlet nekde, kde Kokta lovil Stiky, ale restaurace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
18.10.12 20:38
@Taminka píše:
Jsem zvedava, jestli ji Dankova da mene bodu stejne jako Simunkovi za to, ze je nepozvala domu.
protoze je pravda, ze se stehuje, no jo, nechce chudera bydlet nekde, kde Kokta lovil Stiky, ale restaurace :nevim:

No, ale oni mají ještě mega barák v jedné vesnici za Prahou, je to snad někde blízko Říčan :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
18.10.12 20:39

Jo a taky bych jí strhla body za to, že jí pomáhal kuchař :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
18.10.12 20:49

Je škoda že VIPáci se někteří nesnaží sami, chtěj dělat vše nejluxusnější ať se předvedou chtí bej nejlepší a pak řeknou že jim o zájezd nejde. Škoda že nevaří sami za sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.12 20:50

@MUFICE hele me to prijde, ze tam u nich doma proste neni ta harmonie a tak tam nikoho nechce tahat a nebo proste nechce, aby lidi videli jak zije a bydli.
takze bodiky dolu za restauraci a za to, ze jidlo nedelala sama.
Jsem zvedava na Jara. V ukazce byl burt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.12 20:52
@renda81 píše:
Je škoda že VIPáci se někteří nesnaží sami, chtěj dělat vše nejluxusnější ať se předvedou chtí bej nejlepší a pak řeknou že jim o zájezd nejde. Škoda že nevaří sami za sebe
:palec: :palec:
nevim proc se tam pak cpou :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
18.10.12 20:53

Holky a jak Partyška říkala, že žijou s manželem naprosto spokojenej život 8o
To je komedieeee, jsem se fakt bavila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit