Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já Halinu jako osobně nemusím, ale její knížky mám ráda. Jinak mě se zase sestava líbí mnohem víc než ta minulá - tam mi hodně vadila partyšová a též nejsem Slávikova fanynka. A Kratina zraje jak víno, čím starší, tím víc sexy chlap
@Taminka píše:
@KPKristy Taky jsem zvedava na Kratinu, toho muzu..Co to znamena „precendlikovano“? no Halina je kapitola sama pro sebe.
„přecendlikováno“ znamená, že už je všude plno Zibiho Czendlika ![]()
@KPKristy píše:
„přecendlikováno“ znamená, že už je všude plno Zibiho Czendlika
aha, tak ja ho videla poprve v zivote ![]()
@wjerushka píše:
Já Halinu jako osobně nemusím, ale její knížky mám ráda. Jinak mě se zase sestava líbí mnohem víc než ta minulá - tam mi hodně vadila partyšová a též nejsem Slávikova fanynka. A Kratina zraje jak víno, čím starší, tím víc sexy chlap
ano ano, Kratina zraje jako vino, je fakt sexy chlap..Halininy knizky mam rada, ji osobne nemusim.
@Taminka píše:
Holky jak se vam libilo vcerejsi Prostreno a hlavne VIP? Me ta sestava moc nesedi, ty minule mnohem lepsi.
Mě taky nesedí, nedokážu pořádně říct proč ![]()
Hlavne teda koukam, ze kazdy dava tak 7 a 8 bodu, snad ani nepadla zadna 9. No jo, se nedivim, nikdo nechce davat vic, aby nahodou nekdo druhy nevyhral.
Tak to hodnocení mi taky nesedí. Docela mě překvapilo, že dávají tak málo. Ale třeba u toho faráře bych si vyloženila debužírovala
@wjerushka no ja psala hlavne o normalnim Prostreno, ale je jasne, ze i u VIP davaji malo.
@Taminka vidíš, tak mě u normálního přilo právě že dávají přiměřeně za normální nic extra jídla normální nic extra body
Ale dle toho, jak se vyjadřují taktizují snad všichni, takž eje jasný, že ani asi v případě exceletního jídla by se nepředali.
No zitra bude teleci a v patek kanci, tak jsem zvedava.
Jinak tentokrat snad taktizuje kazdy.
Tak VIP Prostřeno tento týden nesleduju, tuhle partičku moc nemusím
Odpolední Prostřeno mi přijde celkem v pohodě, nikdo tam nevybočuje. Přijde mi, že podují docela vysoko, soutěžící mají 29 a 30.
Tak já večerní Prostřeno nějak nesleduji nějak mě to nezaujalo a hlavně prostě nemusím Halinu!
Ale dneska ten odpolední Prostřeno mi zvedl tlak. Jak mi celkem byla sympatická na Sylva tak dneska padla dost dolů taktička jedn. Jak může tvrdit že ženský který jsou mladý a nemají děti nemůžou vařit tak dobře jako ona/oni? Já sama jsem mladá a mimčo teprve čekám ale myslím si že vařit umím obstojně, jí sem teda vařit neviděla Pak tvrdit že mi jsem se po Telecím zvracela a pak být skoro až uražená že jí sama od sebe dala variantu vepřového, no toto. Nejvíce sympatická je mi dnešní hostitelka která mimoto měla výborně vybrané menu a ta květinářka ![]()
Ahoj Holky,
nevite nahodou nektera, jake jsou podminky pro uchazece o vareni v Prostrenu? DOcela by me zajimalo jake jsou sankce pri nedodrzeni podminek u jiz podepsane smlouvy…Dekuji.
Dnešní menu vypadalo fakt dobře, škoda, že jí to naschvál pomlouvali
Hlavně u té panna cotty to byla komedie - moc sladká, moc kyselá
Bych jim to omlátila o hlavu
Škoda, že nejspíš vyhraje ta vopice, co vařila v úterý ![]()
Koukáte na Kratinu? Zatím docela válí, a jestli se mu to povede, tak je král!