Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2840
24.10.12 19:00

Já Halinu jako osobně nemusím, ale její knížky mám ráda. Jinak mě se zase sestava líbí mnohem víc než ta minulá - tam mi hodně vadila partyšová a též nejsem Slávikova fanynka. A Kratina zraje jak víno, čím starší, tím víc sexy chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.10.12 19:02
@Taminka píše:
@KPKristy Taky jsem zvedava na Kratinu, toho muzu..Co to znamena „precendlikovano“? no Halina je kapitola sama pro sebe.

„přecendlikováno“ znamená, že už je všude plno Zibiho Czendlika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.12 19:23
@KPKristy píše:
„přecendlikováno“ znamená, že už je všude plno Zibiho Czendlika :mrgreen:

aha, tak ja ho videla poprve v zivote :oops:

@wjerushka píše:
Já Halinu jako osobně nemusím, ale její knížky mám ráda. Jinak mě se zase sestava líbí mnohem víc než ta minulá - tam mi hodně vadila partyšová a též nejsem Slávikova fanynka. A Kratina zraje jak víno, čím starší, tím víc sexy chlap

ano ano, Kratina zraje jako vino, je fakt sexy chlap..Halininy knizky mam rada, ji osobne nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
24.10.12 19:40
@Taminka píše:
Holky jak se vam libilo vcerejsi Prostreno a hlavne VIP? Me ta sestava moc nesedi, ty minule mnohem lepsi.

Mě taky nesedí, nedokážu pořádně říct proč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.12 20:06

Hlavne teda koukam, ze kazdy dava tak 7 a 8 bodu, snad ani nepadla zadna 9. No jo, se nedivim, nikdo nechce davat vic, aby nahodou nekdo druhy nevyhral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
24.10.12 20:14

Tak to hodnocení mi taky nesedí. Docela mě překvapilo, že dávají tak málo. Ale třeba u toho faráře bych si vyloženila debužírovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.12 20:31

@wjerushka no ja psala hlavne o normalnim Prostreno, ale je jasne, ze i u VIP davaji malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
24.10.12 22:36

@Taminka vidíš, tak mě u normálního přilo právě že dávají přiměřeně za normální nic extra jídla normální nic extra body :nevim: Ale dle toho, jak se vyjadřují taktizují snad všichni, takž eje jasný, že ani asi v případě exceletního jídla by se nepředali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.10.12 22:58

No zitra bude teleci a v patek kanci, tak jsem zvedava.
Jinak tentokrat snad taktizuje kazdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
24.10.12 23:16

Tak VIP Prostřeno tento týden nesleduju, tuhle partičku moc nemusím :) Odpolední Prostřeno mi přijde celkem v pohodě, nikdo tam nevybočuje. Přijde mi, že podují docela vysoko, soutěžící mají 29 a 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
25.10.12 18:58

Tak já večerní Prostřeno nějak nesleduji nějak mě to nezaujalo a hlavně prostě nemusím Halinu! :nevim: Ale dneska ten odpolední Prostřeno mi zvedl tlak. Jak mi celkem byla sympatická na Sylva tak dneska padla dost dolů taktička jedn. Jak může tvrdit že ženský který jsou mladý a nemají děti nemůžou vařit tak dobře jako ona/oni? Já sama jsem mladá a mimčo teprve čekám ale myslím si že vařit umím obstojně, jí sem teda vařit neviděla Pak tvrdit že mi jsem se po Telecím zvracela a pak být skoro až uražená že jí sama od sebe dala variantu vepřového, no toto. Nejvíce sympatická je mi dnešní hostitelka která mimoto měla výborně vybrané menu a ta květinářka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.12 19:02

Ahoj Holky,
nevite nahodou nektera, jake jsou podminky pro uchazece o vareni v Prostrenu? DOcela by me zajimalo jake jsou sankce pri nedodrzeni podminek u jiz podepsane smlouvy…Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
50124
25.10.12 19:12

Dnešní menu vypadalo fakt dobře, škoda, že jí to naschvál pomlouvali :zed: Hlavně u té panna cotty to byla komedie - moc sladká, moc kyselá :cert: :cert: :cert: Bych jim to omlátila o hlavu :cert: Škoda, že nejspíš vyhraje ta vopice, co vařila v úterý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.10.12 20:25

Koukáte na Kratinu? Zatím docela válí, a jestli se mu to povede, tak je král!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.10.12 20:59

Ty jo a Halina má pěkný bydlení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie