Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2840
31.10.12 19:35

Honza si to hodně zkazil svým postojem, jak pořád zdůrazdnoval chybu a děla z toho drama. Myslím, že jinak by měl velkou šanci na výhru, uvařil dobře a neobvykle. mě by se určitě trefil. Zatím mám fakt dobrý pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.10.12 19:44

Tak ja dnesek nevidela :( kolik aspon dostal bodiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
31.10.12 19:49

Myslím že oe všech po 7? ale sto pro jistá si tím nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
5.11.12 11:27

Holky koukaly jste někdo na dopolední prostřeno? Myslím že tohle bude opět mela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.11.12 11:34
@bobin píše:
Holky koukaly jste někdo na dopolední prostřeno? Myslím že tohle bude opět mela :)

Nekoukala, je to opakování. Co je to za sestavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
5.11.12 11:37

@MUFICE je to opakování a jestli si pamatuješ. Byla tam Priska, Sona, Simona, Ivana a mladej chlap. Ten pak bude mluvit hanácky na konci ale myslím že to bude zajímavé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.11.12 11:39
@bobin píše:
@MUFICE je to opakování a jestli si pamatuješ. Byla tam Priska, Sona, Simona, Ivana a mladej chlap. Ten pak bude mluvit hanácky na konci ale myslím že to bude zajímavé :)

Tak tuto sestavu si pamatuju, není to tak dlouho, co to dávali od 18h, zítra na to taky mrknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.11.12 11:40

Těším se na Prostřenu od 18h, jsem zvědavá na novou sestavu. Ta minulá se mi líbila, nikdo tam neškodil a byli super parta :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
5.11.12 11:52
@bobin píše:
Holky koukaly jste někdo na dopolední prostřeno? Myslím že tohle bude opět mela :)
:pankac: Vypadalo to, že se poperou už zítra. Zase nikomu nic nechutná a nikdo nic nejí..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
5.11.12 13:04
@MUFICE píše:
Těším se na Prostřenu od 18h, jsem zvědavá na novou sestavu. Ta minulá se mi líbila, nikdo tam neškodil a byli super parta :pankac:

to jo minulý týden byl takový relax. Ani VIP nebylo špatný, byli pohodáři. Hlavně teda pro Svobodua Synka mám prostě slabost. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
5.11.12 19:33

Tak co říkáte na dnešní hostitelku? Lidi jsou v menších bytech než ona má dost místností a její syn 5let jako by tam nebyl, a všude vibrátory, a nakonci jak se pochválila že vaří dobře jako je dobrá i v posteli, hlavně že se pochválila, a vypadá taková tichounká a ono tichá voda břehy mele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
5.11.12 20:24

@renda81 no jeslti je tak dobrá v posteli jako vaří, tak žádnej zázrak asi :lol: Věřím tomu, že ty dvě ženský po sobě vyjedou, uvidíme, nestihla jsem upoutávky, jeslti něco nenaznačily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
5.11.12 20:25

Nevím teda kolik jí je ale mě přišla nevyspělá, je to můj názor :think: A že má 5 letého syna, který nemá žádnou hračku natož pokojíček kde by spal, hlavně že má můra svojí trucovnu :! :nevim: A jak dokáže své, umění´ vařit přirovnat k tomu jak je dobrá v posteli, hlavně že má všude vystavený vibrátory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
5.11.12 20:29
@wjerushka píše:
@renda81 no jeslti je tak dobrá v posteli jako vaří, tak žádnej zázrak asi :lol: Věřím tomu, že ty dvě ženský po sobě vyjedou, uvidíme, nestihla jsem upoutávky, jeslti něco nenaznačily

Souhlas ;) Jsem zvědavá, kdy se ženský rafnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
5.11.12 20:39

Mě přišla taková praštěná a dítě jako kdyby nebylo. Tak u nás jsou hračky úplně všude.

A na dopolední taky budu koukat. To jsem neviděla. Jak pak bylo venku teplo, tak jsme doma nebyli a neviděla jsem jich dost a ještě mě to neomrzeloa to VIP je lepší, že ho dávají jen 2×. Každý večer mě to už pak nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí