Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Honza si to hodně zkazil svým postojem, jak pořád zdůrazdnoval chybu a děla z toho drama. Myslím, že jinak by měl velkou šanci na výhru, uvařil dobře a neobvykle. mě by se určitě trefil. Zatím mám fakt dobrý pocit
Holky koukaly jste někdo na dopolední prostřeno? Myslím že tohle bude opět mela ![]()
@bobin píše:
Holky koukaly jste někdo na dopolední prostřeno? Myslím že tohle bude opět mela
Nekoukala, je to opakování. Co je to za sestavu?
@MUFICE je to opakování a jestli si pamatuješ. Byla tam Priska, Sona, Simona, Ivana a mladej chlap. Ten pak bude mluvit hanácky na konci ale myslím že to bude zajímavé ![]()
@bobin píše:
@MUFICE je to opakování a jestli si pamatuješ. Byla tam Priska, Sona, Simona, Ivana a mladej chlap. Ten pak bude mluvit hanácky na konci ale myslím že to bude zajímavé
Tak tuto sestavu si pamatuju, není to tak dlouho, co to dávali od 18h, zítra na to taky mrknu ![]()
Těším se na Prostřenu od 18h, jsem zvědavá na novou sestavu. Ta minulá se mi líbila, nikdo tam neškodil a byli super parta ![]()
@bobin píše:
Holky koukaly jste někdo na dopolední prostřeno? Myslím že tohle bude opět mela
@MUFICE píše:
Těším se na Prostřenu od 18h, jsem zvědavá na novou sestavu. Ta minulá se mi líbila, nikdo tam neškodil a byli super parta
to jo minulý týden byl takový relax. Ani VIP nebylo špatný, byli pohodáři. Hlavně teda pro Svobodua Synka mám prostě slabost. ![]()
Tak co říkáte na dnešní hostitelku? Lidi jsou v menších bytech než ona má dost místností a její syn 5let jako by tam nebyl, a všude vibrátory, a nakonci jak se pochválila že vaří dobře jako je dobrá i v posteli, hlavně že se pochválila, a vypadá taková tichounká a ono tichá voda břehy mele
@renda81 no jeslti je tak dobrá v posteli jako vaří, tak žádnej zázrak asi
Věřím tomu, že ty dvě ženský po sobě vyjedou, uvidíme, nestihla jsem upoutávky, jeslti něco nenaznačily
Nevím teda kolik jí je ale mě přišla nevyspělá, je to můj názor
A že má 5 letého syna, který nemá žádnou hračku natož pokojíček kde by spal, hlavně že má můra svojí trucovnu
A jak dokáže své, umění´ vařit přirovnat k tomu jak je dobrá v posteli, hlavně že má všude vystavený vibrátory…
@wjerushka píše:
@renda81 no jeslti je tak dobrá v posteli jako vaří, tak žádnej zázrak asiVěřím tomu, že ty dvě ženský po sobě vyjedou, uvidíme, nestihla jsem upoutávky, jeslti něco nenaznačily
Souhlas
Jsem zvědavá, kdy se ženský rafnou ![]()
Mě přišla taková praštěná a dítě jako kdyby nebylo. Tak u nás jsou hračky úplně všude.
A na dopolední taky budu koukat. To jsem neviděla. Jak pak bylo venku teplo, tak jsme doma nebyli a neviděla jsem jich dost a ještě mě to neomrzeloa to VIP je lepší, že ho dávají jen 2×. Každý večer mě to už pak nebavilo.