Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já přála výhru Kratinovi, protože jako chlap uvařil fakt laskominy. Ale je pravda, že Halina je pozvala domů a jak říkal farář, mělo to i atmosféru. Jak mi ta partička ze začátku neseděla, tak nakonec to bylo fajn…
A já jsem to včera neiděla
Tak koukám, že jsem o dost přišla a budu se muset mrknout.
Holky tak co myslite? Trumfne v bodech Pavel tu Sylvu z uterka?
Mmch on se vcera ozral? Ja se teda na to divala, ale nejak mi to uniklo.. ![]()
jinak jak tak koukam, tak ta z uterka vubec nic neji, takze se ji zrejme nikdo nezavdeci. A s tou rtenkou dnes vypada jako mrtvola.
Tak Pavel se snazil, prala jsem mu to, skoda, ze netrumfnul tu Sylvu..jezis, ta mi byla protivna.
@Taminka píše:
Tak Pavel se snazil, prala jsem mu to, skoda, ze netrumfnul tu Sylvu..jezis, ta mi byla protivna.
Taky tak, jsem naštavaná, že ta mrcha získala polovinu peněz
Dneska byla šíleně zmalovaná
![]()
@MUFICE píše:
Taky tak, jsem naštavaná, že ta mrcha získala polovinu penězDneska byla šíleně zmalovaná
![]()
No vsak ja to psala, ze vypadala jako mrtvola.
@MUFICE píše:
Taky tak, jsem naštavaná, že ta mrcha získala polovinu penězDneska byla šíleně zmalovaná
![]()
Přesně tak. Přijde mi, že je děsně sobecká..
Kdo dneska sledoval? Me se libi cela parta. A I hodnoceni dobre.
Dneska jsem koukala, menu vypadalo dobře, dala bych si všechno. Zkusím udělat ten předkrm, docela mě to nalákalo
Dala bych jí klidně i 9 bodů ![]()
Mě to dneska přišlo takový v pohodě. Ale myslím si, že svíčková přece jen risk byla, každý je zvyklý na tu svoji a někdo jinou chut špatně rozdýchává. Ten předkrm vypadal dobře, zkusím to někdy
Holky me se tato sestava moc libi, nikdo se tam nehada, zatim kazdy kazdeho chvali, tak to ma byt..na to se pak i dobre diva.
@Taminka Taky jsem tento týden spokojená
Včera mě ta mladá holka překvapila, jak dobře uvařila ![]()
@MUFICE jj me taky, hned bych si tam sedla..jinak jsem zvedava jak uvari jediny chlap tydne.
@Taminka píše:
Holky me se tato sestava moc libi, nikdo se tam nehada, zatim kazdy kazdeho chvali, tak to ma byt..na to se pak i dobre diva.