Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tý dnešní je 23, furt jen kecy o příteli a o synkovi se sotva zmínila, pes kterej štěká nekouše
Dneska jsem koukala na to dopolední Prostřeno a ta vyžraná baba byla dost protivná. Včera určitě moc dobře neuvařila, když dostala jenom 24b. Ta Šárka začíná být taky rejpavá. Nejvíc mě dostalo, jak říkali, že uvařila moc obyčejně, že to chtělo slavnostní menu, přitom hlavní chod měla super.
@renda81 píše:
Tý dnešní je 23, furt jen kecy o příteli a o synkovi se sotva zmínila, pes kterej štěká nekouše
@MUFICE Přesně tak a zítra myslím že to bude zajímavý ta Šárka tam bude pořád říkat že kupuje kvalitní sýry a všechno kvalitní.
@bobin píše:
@MUFICE Přesně tak a zítra myslím že to bude zajímavý ta Šárka tam bude pořád říkat že kupuje kvalitní sýry a všechno kvalitní.
Jo, tu si pamatuju ![]()
Holky kdo vyhral v te minule parte, ktera byla tak sympaticka? Ja to nejak minuly tyden cele prosvihla. Mmch jake to bylo vcera?
@Taminka píše:
Holky kdo vyhral v te minule parte, ktera byla tak sympaticka? Ja to nejak minuly tyden cele prosvihla. Mmch jake to bylo vcera?
Myslím, že ta černovlasá, co vařila ve čtvrtek.
@Taminka Mrkni na včerejší díl na netu, ta madam vibrátorka ti za to stojí ![]()
@MUFICE píše:
@Taminka Mrkni na včerejší díl na netu, ta madam vibrátorka ti za to stojí
madam vibratorka? co to je
mrknu na dnesni dil a pak se podivam na ten vcerejsi
@Taminka píše:
madam vibratorka? co to je![]()
mrknu na dnesni dil a pak se podivam na ten vcerejsi
Měla v ložnici na poličkách vystavené vibrátory a říkala, že jí to přijde normální to tam mít takhle na očích ![]()
@MUFICE píše:
Měla v ložnici na poličkách vystavené vibrátory a říkala, že jí to přijde normální to tam mít takhle na očích
no to si delas prdel
![]()
Jinak ted ji zrovna ukazuji, no vypada tak nejak normalne.
@Taminka píše:
no to si delas prdel![]()
![]()
![]()
Jinak ted ji zrovna ukazuji, no vypada tak nejak normalne.
A na konci řekla něco ve smyslu, že dobře vaří a je dobrá i v posteli
Hlavně měla pětiletého syna a nikde tam neměl pokoj ani věci, bylo to divný
Navíc mi přišlo divný, jak vařila tu hrušku a do toho dala kuřecí nudličky na smetaně ![]()
@MUFICE píše:
A na konci řekla něco ve smyslu, že dobře vaří a je dobrá i v posteliHlavně měla pětiletého syna a nikde tam neměl pokoj ani věci, bylo to divný
Navíc mi přišlo divný, jak vařila tu hrušku a do toho dala kuřecí nudličky na smetaně
no tak to je fakt divny a ty chute..
mmch Anglicana omlouva opravdu jen to, ze je Anglican, protoze hraskove risoto je ovoce? ![]()
Nechci narušovat poklidnou diskuzi, ale v partičce tento týden není jenom ta pondělní „divná“
http://luklife.cz/…%C2%B4s.html