Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
6.11.12 20:16
@Naty91 píše:
Nechci narušovat poklidnou diskuzi, ale v partičce tento týden není jenom ta pondělní „divná“ :lol: http://luklife.cz/…%C2%B4s.html

Chacha tak to je neco…ale at si proboha kazdy dela co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
6.11.12 20:22

Ten je teda hustej 8o Uvařil ale dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.11.12 20:46

Tak teda jsem se na to video podivala cele a hmmmm, co ten konec? No ale to je hrozny, vzdyt to pak nekdo ukaze jeho decku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
6.11.12 23:01
@Naty91 píše:
Nechci narušovat poklidnou diskuzi, ale v partičce tento týden není jenom ta pondělní „divná“ :lol: http://luklife.cz/…%C2%B4s.html
8o
  • Citovat
  • Upravit
2840
7.11.12 07:20

Tohle je mi zrovna šumák. At si kouří co chce komu chce, ale nedělal si promo jako ta pondělní. Mmch jeho syn v bytě pokojík měl i za tu cenu, že spí s přítelkyní na gauči. A uvařil slušně, bylo vidět, že umí. Včera mě zarazila ta silná, přišlo mi, že má docela přehled v jídlech, rozhodně věděla, co od každého chodu čekat. To bych do ni neřekla. Jsem zvědavá na toho angličana, doufám, že nevaří dnes, to neuvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.11.12 07:39

@wjerushka ne ne dneska vari ten dalsi chlap, ale ne ten anglan..jinak taky zastavam tvuj nazor, ze mi je jedno, co kdo dela. Tahle soutez je o vareni, o tom, jak kdo uvari, druhe pohosti a ze se nekdo obtezuje sem hazet link k nejakemu videu mi prijde dost ubohe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
7.11.12 09:11

Kdoví, jestli s tím nepřišel Blesk, nemají asi už co psát, tak štourají všude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
7.11.12 09:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
7.11.12 10:12

Ta baba zase prudí :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
7.11.12 10:18

To bylo hustí ale nemusela to tak zdůraznovat KVALITNI suroviny přitom uvařila obyčejný kuře na paprice .No vlastně nebylo tak obyčejní, bylo vyšlehaní a hladký :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
7.11.12 10:44

Ta co vařila včera taky dostala kritiku, že jídlo bylo moc obyčejné, přitom ten hlavní chod vypadal super :pankac: Většina těch účastníků uvaří obyčejné jídlo a nikdo je tak nekritizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
7.11.12 10:48

To ne no. To je jen závist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
7.11.12 14:56

No ale holky, já pořád nechápu pojem kvalitní šlehačka :oops: Šlehačka je šlehačka ne, prostě má nějaký procenta tuku a je živočišnýho původu a je jedno, jak moc je drahá. Též ty sýry mě trochu zarazily, kasat se, že do pravé francouzské polívky (a že je pravá francouzká zdůrazdnovala i při podávání - proto miska) dá drahý švýčarský sýr, je trochu paradoxní. Jako jasně ostatní jí prachy záviděli a svezli se po ní, ale mě teda přijde taky trochu hloupoučká. Jinak rozhodně kvalitní paprika, kuřecí maso a podobně je sakra rozdíl, to naprosto uznávám a respektuju. Taky nápad udělat jednoduchý jídlo, ale z luxusnějších surovin není špatnej, ale celkově si myslím, že to jak se po ní povozili, byla trochu i její zásluha, i když v menším míře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.11.12 15:07

Holky to mluvite o prostreno, co dava Prima dopoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
7.11.12 17:22

@wjerushka Tak oni existují i nekvalitní sýry, které mají v sobě různé separáty jako soju apod. A šunky jsou většinou nastavené vodou a dalšíma sajrajtama. My taky kupujeme ty kvalitní a né ty nejlevnější, co jsou v obchodech. Ale s tou šlehačkou jsem to moc nepochopila, znám 3 druhy - 10%, 12% a 33% a pak se dělí na rostlinné a živočisné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí