Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
9.11.12 18:49

Tak co rikate na dnesek??? Celkem zajimavy konec..kazdy kazdemu neco rekl, Martin se pak chtel rozdelit a tak snad mohl ocekavat, ze si ostatni Ty penize nevezmou, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.12 18:50

@MUFICE ja teda nevim proc ji dal Jen 3 body…to bylo divne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
9.11.12 18:52
@Taminka píše:
@MUFICE ja teda nevim proc ji dal Jen 3 body…to bylo divne..

Mumlal něco, že mu nechutnalo a zklamala ho :nevim: Na svůj věk uvařila dobře, řekla bych, že snad nejlépe z tohoto týdne a dostala nejméně bodů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.12 18:58

@MUFICE jj treba domaci pastika, no ja je nejim, ale vypadalo to super, jidlo taky a pokud to nekdo nemel udelane, tak ji nedelalo problem to vymenit a jako co cekali? Dort jak rikal Martin? No ten s tim hovnem Mel radeji drzet pusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
9.11.12 19:07

@Taminka Domácí paštika je výborná a hrozně jednoduchá, dělala jsem jí poprvé o víkendu a budu jí dělat znova :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.12 19:17

@MUFICE hod recept pls :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
9.11.12 19:31

Mě se ta dnešní hostitelka líbila nejvíc, měla nejlepší menu. Ty 3 body ji parádně potopili. Celkově mi přijde ten konec zbytečně vyhrocenej a divnej. Ale zase i jsme si tu psali, že ten Martin nevařil špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
9.11.12 19:32
@Taminka píše:
@MUFICE hod recept pls :kytka:

http://www.apetitonline.cz/…h-jater.html

Dělala jsem jí podle Apetitu a byla vynikající, akorát jsem tam dala jenom 50g másla místo 150g a nepolévala jsem to. Koření jsem tam dala provensálské, pt to 5 vůní doma nemám. O víkendu jí budu dělat znova, je to rychlovka, práce tak na 10–15 minut a nejlépe nechat ztuhnout přes noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
9.11.12 19:32

A domácí paštiku chci taky zkusit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.11.12 19:41

@MUFICE hmmm vypada to super..jak jsi nechala dlouho opect ty jatra? pak minut? at to nemam tvrde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
9.11.12 21:52

Tohle je u Kwesiho profilu na Prostrenu Očekávání: Doufá, že bude dobře pohoštěn a skvěle se nají. Výhra, bude bodovat níže než jeho přítelkyně, která prý kdysi kvůli vlastnímu vysokému bodování nevyhrála.

Hodnotit 3 body protože jeho přítelkyně nevyhrála? A nevypadal u stolu že by mu nechutnalo tak proč ty body!!!

Jinak jak Martin může tvrdit že její dezert byl hnusný a obyčejný když on sám udělal nějakou kaši s pytlíku kterou nechal stuhnout. Fůůůůj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
9.11.12 23:07
@Taminka píše:
@MUFICE hmmm vypada to super..jak jsi nechala dlouho opect ty jatra? pak minut? at to nemam tvrde.

Tak, aby nebyly syrové, je to chvilka, kuřecí tvrdé nebudou nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.11.12 11:22

Teda koukam, jak jsou denne na netu clanky o Harapesovi a Fialove ;) No prostreno s nima nuda, aspon se clovek pobavi u clanku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
12.11.12 12:47
@Taminka píše:
Teda koukam, jak jsou denne na netu clanky o Harapesovi a Fialove ;) No prostreno s nima nuda, aspon se clovek pobavi u clanku. ;)

Tak jsem něco četla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.11.12 20:59

Tak devcata, co rikate na dnesek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...