Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50125
16.11.12 10:11

Tak jsem ted koukala na to ranní Prostřeno, co opakují a zarazilo mě, že Gizela dala 10 bodů a ten chlap jenom 3 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
16.11.12 10:13

@MUFICE jj to byla partička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
16.11.12 10:16

Tak jsem opět VIP neviděla, asi se kouknu se záznamu. Na to odpolední jsme koukala a prostě je to typickej studenskej privát. Naprosto klasickej, případnej, vrátila jsem se o pár let zpět. Mě někod takhle pozvat, t ak mě to spíš potěší, pohladí a omladí. A oni kluci studentící mají tu latku uklizeno poravdu někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
16.11.12 10:32
@MUFICE píše:
Tak jsem ted koukala na to ranní Prostřeno, co opakují a zarazilo mě, že Gizela dala 10 bodů a ten chlap jenom 3 8o

Odpolední prostřeno bylo celý šílený :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
16.11.12 10:42
@MUFICE píše:
Tak jsem ted koukala na to ranní Prostřeno, co opakují a zarazilo mě, že Gizela dala 10 bodů a ten chlap jenom 3 8o

ja marne hledam ten dil s tou Gizelou ta dostala jen 4 body:-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
16.11.12 10:50
@barca.hrosik píše:
ja marne hledam ten dil s tou Gizelou ta dostala jen 4 body:-) :think:

http://www.iprima.cz/…la-jerabkova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
16.11.12 10:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.11.12 18:20

Nejvíc mi vadilo kritizování Martinova bydlení, předtím Terezčina. K nám by podobné dámy nemohly, máme doma kytičky, polštářky, hromady knížek a mezi tím proplouvá kocour.. Holt podmínkou je byt vymalovaný na oranžovo, maxi sedačka, obří obrazovka na zdi, kniha ani jedna. Mě se moc líbí Terezka, umí mluvit, její věty mají podmět i přísudek, je empatická, vzdělaná - no, je to moje příbuzná. A Martin - studuje a žije, smyslem jeho života není zjevně leštění mikrovlnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
16.11.12 18:21

Teda mě ta mladá holka vůbec nesedne a začíná mě hrozně vytáčet.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
16.11.12 18:41

Mě je sympatický postoj k jídlu Terezy a Martina, nedělá jim problém vyzkoušet a ochutnat něco nového a ocení to. Ale vystupováním mi Tereza moc sympatická není, přijde mi, že je to nějaká poza není uvolněná a přirozená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.11.12 18:57
@wjerushka píše:
Mě je sympatický postoj k jídlu Terezy a Martina, nedělá jim problém vyzkoušet a ochutnat něco nového a ocení to. Ale vystupováním mi Tereza moc sympatická není, přijde mi, že je to nějaká poza není uvolněná a přirozená.

Jj souhlasim s tebou.

jinak teda ten konec…noooo takovy divny, ne? Bylo videt, ze ji to nikdo nepral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.11.12 18:51

Zase nikdo nesleduje? 8o Devcata, kde se toulate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
19.11.12 19:10

Já jsem sledovala. Horzně mi vadil ten kluk, tak jsem ještě koukala na stránky pořadu co budou vařit ostatní a informace o tohmel frajírkovi.

Jinak teda před holčinou klobouk dolů, v jejím věku jsme si o vaření tak leda mohla nechat zdát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
19.11.12 19:13

Dívala jsem se, vadí mi ten kluk, ten bude určitě jen rýpat. A ta blondýna s rozpuštěnýma vlasama bude mít asi taky dost připomínek. No uvidíme zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.11.12 19:16

Já se taky dívala, vždycky se dívám :D Jen VIP jsem teď flákala, protože mě moc nezajímali zúčastnění, ale zítra se budu dívat určitě.
Jinak dneska podle mě uvařila holčina moc dobře, ale moc dobře jí nehodnotili teda 8o Já bych to v jejím věku nezvládla určitě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí