Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
22.11.12 19:46
@kristy84 píše:
Tak to je zase masakr jsk ty dvě blondýny bodovaly :zed: 8o

Jsou to slepice, taktizují až hrůza. Nejhorší je ta úterní blondýna, furt mlela, že jí něco nechutná :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
22.11.12 19:48
@Taminka píše:
Jako koho bych propleskla je ta slepice Renata a jak koukam, tak ma nejvic bodu. S tou slivkou, tak proc to do sebe leje, proste nechcu, tak nechcu, ne.
jidla moc dobre, tento tyden ale soutezici KATASTROFA..teda hlavne Ty dve blondyny.

Souhlas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
22.11.12 19:49

Koukala jsem na komenty na stránkách Primy, tam jim to dávají sežrat :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.11.12 20:19

Holky koukate na VIP? Jsem zvedava na toho posuka Samera, on je fakt debilek a hlavne, zase se vari u nekoho jineho :cert: :cert:
Jo a neprijde vam Skamene trochu liznuty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
22.11.12 20:24

@Taminka Já koukám. Štve mě, že nevaří u sebe doma.No,uvidíme, jak se předvede, chlapec :D
Já si to o tom Skamene taky pořád říkám, ale snad není denně v lihu? Nedávno jsem o něm viděla rozhovor v Top Staru a přiznal se k tomu, že je kvartální alkoholik, prostě je schopnej se několik týdnů nenapít a pak třeba tase týden v kuse jede :D a že přemýšlí o léčení…Každopádně už má něco „odpito“,tak to na něm asi zanechalo :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
22.11.12 20:24

Ahoj @Taminka taky nechápu proč vaří Samer někde jinde…a je to takový debilek, to je fakt…Připadá mi, že se Nela docela snažila a nechápu proč se jim to nelíbilo!!! ale v 6 hodin, ta blondýna co vařila v úterý je pěkná kráva teda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.11.12 20:28

@kristy84 ja si taky myslim, ze je snad nonstop v lihu, ale prijde mi spise, ze na lidech, kteri hodne chlastaj, tak i kdyz nenasavaj, tak je to na nich porad videt.

@meillaa jj souhlasim, taky mi prislo, ze Nela se snazila..dnes teda vypada v tech brylich celkem hrozne, ale varila dobre. Jinak odpo prostreno, no co na to rict.

Ale to vareni u cizich me STVE nehorazne :cert: :cert: Me nezajima jak bydli nejaka jeho kamoska nebo jak to vypada v restauracich :roll:

Mmch ten Samer v te ksiltovce..Tak ted Nela, prej Samej je milej, pohodovej, uvolnenej, uprimnej..cha cha..takovej debil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
22.11.12 20:38

@Taminka no ty brýle má divné…to je fakt… :D ale předvedla nám nové silikony :D:D
si fakt nemůžu pomoct, ale ten sámer mi příjde taková Buzna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
22.11.12 20:39

Holky a za Nela jak hodně jí 8o To by mě zajímalo, kolik hodin pak stráví v posilovně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
22.11.12 20:42
Třeba je to IN :mrgreen: Má silikony, jo? To ani nevim :nevim: Tak já ani nevěděla, kdo to je, protože jsem na Paradise nekoukala :D
@meillaa píše:
@Taminka no ty brýle má divné…to je fakt… :D ale předvedla nám nové silikony :D:D
si fakt nemůžu pomoct, ale ten sámer mi příjde taková Buzna!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
22.11.12 20:42

@kristy84 mám segru, která taky toho sní jak…a postavu má na jedničku…holt štěstí a dobré zpalovaní :nevim: se někdo má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
22.11.12 20:45
Ty jo, tak to bych taky brala 8o Já se jen podívám na čokoládu a už jde váha nahoru 8o Já mám jídlo hodně ráda a musim se fakt hlídat, abych nepřibírala 8o
@meillaa píše:
@kristy84 mám segru, která taky toho sní jak…a postavu má na jedničku…holt štěstí a dobré zpalovaní :nevim: se někdo má :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
22.11.12 20:46
@Taminka píše:
Holky koukate na VIP? Jsem zvedava na toho posuka Samera, on je fakt debilek a hlavne, zase se vari u nekoho jineho :cert: :cert:
Jo a neprijde vam Skamene trochu liznuty?

Taky mě štve, že nevaří u sebe :cert: Sámer je pořád ještě v pubertě a to je mu aspon 25 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.11.12 20:47
@kristy84 píše:
Třeba je to IN :mrgreen: Má silikony, jo? To ani nevim :nevim: Tak já ani nevěděla, kdo to je, protože jsem na Paradise nekoukala :D

taky jsem nevedela kdo to je, protoze nemam cas koukat na takove blbosti.

mmch ja toho taky sezeru a furt mam 52kg, ted jsem zrovna snedla 10 mega cokoladovych precliku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
22.11.12 20:47

@kristy84 to mi povídej…to říkám pořád, se někdo umí narodit a někdo ne :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie