Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kristy84 píše:
Tak to je zase masakr jsk ty dvě blondýny bodovaly![]()
Jsou to slepice, taktizují až hrůza. Nejhorší je ta úterní blondýna, furt mlela, že jí něco nechutná
![]()
@Taminka píše:
Jako koho bych propleskla je ta slepice Renata a jak koukam, tak ma nejvic bodu. S tou slivkou, tak proc to do sebe leje, proste nechcu, tak nechcu, ne.
jidla moc dobre, tento tyden ale soutezici KATASTROFA..teda hlavne Ty dve blondyny.
Souhlas ![]()
Koukala jsem na komenty na stránkách Primy, tam jim to dávají sežrat
![]()
Holky koukate na VIP? Jsem zvedava na toho posuka Samera, on je fakt debilek a hlavne, zase se vari u nekoho jineho
![]()
Jo a neprijde vam Skamene trochu liznuty?
@Taminka Já koukám. Štve mě, že nevaří u sebe doma.No,uvidíme, jak se předvede, chlapec ![]()
Já si to o tom Skamene taky pořád říkám, ale snad není denně v lihu? Nedávno jsem o něm viděla rozhovor v Top Staru a přiznal se k tomu, že je kvartální alkoholik, prostě je schopnej se několik týdnů nenapít a pak třeba tase týden v kuse jede
a že přemýšlí o léčení…Každopádně už má něco „odpito“,tak to na něm asi zanechalo
![]()
Ahoj @Taminka taky nechápu proč vaří Samer někde jinde…a je to takový debilek, to je fakt…Připadá mi, že se Nela docela snažila a nechápu proč se jim to nelíbilo!!! ale v 6 hodin, ta blondýna co vařila v úterý je pěkná kráva teda!
@kristy84 ja si taky myslim, ze je snad nonstop v lihu, ale prijde mi spise, ze na lidech, kteri hodne chlastaj, tak i kdyz nenasavaj, tak je to na nich porad videt.
@meillaa jj souhlasim, taky mi prislo, ze Nela se snazila..dnes teda vypada v tech brylich celkem hrozne, ale varila dobre. Jinak odpo prostreno, no co na to rict.
Ale to vareni u cizich me STVE nehorazne
Me nezajima jak bydli nejaka jeho kamoska nebo jak to vypada v restauracich ![]()
Mmch ten Samer v te ksiltovce..Tak ted Nela, prej Samej je milej, pohodovej, uvolnenej, uprimnej..cha cha..takovej debil
@Taminka no ty brýle má divné…to je fakt…
ale předvedla nám nové silikony ![]()
![]()
si fakt nemůžu pomoct, ale ten sámer mi příjde taková Buzna!
Holky a za Nela jak hodně jí
To by mě zajímalo, kolik hodin pak stráví v posilovně ![]()
@meillaa píše:
@Taminka no ty brýle má divné…to je fakt…ale předvedla nám nové silikony
si fakt nemůžu pomoct, ale ten sámer mi příjde taková Buzna!
@kristy84 mám segru, která taky toho sní jak…a postavu má na jedničku…holt štěstí a dobré zpalovaní
se někdo má ![]()
@meillaa píše:
@kristy84 mám segru, která taky toho sní jak…a postavu má na jedničku…holt štěstí a dobré zpalovaníse někdo má
@Taminka píše:
Holky koukate na VIP? Jsem zvedava na toho posuka Samera, on je fakt debilek a hlavne, zase se vari u nekoho jineho![]()
Jo a neprijde vam Skamene trochu liznuty?
Taky mě štve, že nevaří u sebe
Sámer je pořád ještě v pubertě a to je mu aspon 25 ![]()
@kristy84 píše:
Třeba je to INMá silikony, jo? To ani nevim
Tak já ani nevěděla, kdo to je, protože jsem na Paradise nekoukala
taky jsem nevedela kdo to je, protoze nemam cas koukat na takove blbosti.
mmch ja toho taky sezeru a furt mam 52kg, ted jsem zrovna snedla 10 mega cokoladovych precliku ![]()
@kristy84 to mi povídej…to říkám pořád, se někdo umí narodit a někdo ne ![]()