Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
6.12.12 22:47
@MUFICE píše:
Jo, je to trapné, ten kluk dává furt šestky a nic mu nechutná :zed: Ta dnešní vařila dobře a pak ta mladá černovlasá holka.Výhra se dělí vždycky, pokud je shoda bodů.

no taky nechapu, proc furt dava sestky. Ta dnesni uvarila moc dobre a ta mlada holka taky. Jsem zvedava na zitrek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
6.12.12 23:45
@Taminka píše:
no taky nechapu, proc furt dava sestky. Ta dnesni uvarila moc dobre a ta mlada holka taky. Jsem zvedava na zitrek.

Zaslechla jsem tam, že on je snad vyučený kuchař a neznal ani lasagně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.12.12 19:10

Holky, jsem to nevidela..kdo teda vyhral? trumfla je ta dnesni zenska, nebo se vyhra delila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
7.12.12 19:11

Dělila 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.12.12 19:32
@k.a.c.k.a.1 píše:
Dělila 5.

jeee diky, no teda, tak to snad bylo poprve..to asi byli vsichni prekvapeni, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
8.12.12 10:48
@Taminka píše:
Holky, jsem to nevidela..kdo teda vyhral? trumfla je ta dnesni zenska, nebo se vyhra delila?

Všichni měli 29 bodů, tak si peníze rozdělili po 8 tisících :mrgreen: :mrgreen: To byla komedie :mrgreen: :mrgreen: Podezřívám je, jestli se na tom nedomluvili, pt každý díl známkovali snad všichni stejně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.12.12 13:16

Já tenhle týden sledovala VIP, ale moc mě to nebavilo. Nesnáším uřvanou Anife a namyšlenou Černockou. Snad příště bude lepší parta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
8.12.12 13:35
@KPKristy píše:
Já tenhle týden sledovala VIP, ale moc mě to nebavilo. Nesnáším uřvanou Anife a namyšlenou Černockou. Snad příště bude lepší parta…

Já jsem viděla jenom ten díl, co vařila Světlana Nálepková. Měli dobrá jídla. Ale nelíbilo se mi, jak se u stolu hádala Anife s Vyskočilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.12.12 13:48

Prosím tě, Anife do něj ryla celej tejden. Trapná, až to stříkalo z obrazovky. Vyskočil musel zapojit veškerý slušný vychování, aby ji neposlal do prdele. Nechybělo mnoho. A myslím, že ostatním bylo trapně za ní. Fakt kravka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.12.12 16:16

Tak aj VIP nesledovala prave kvuli urvane Anife, ta bacha vsude jen jeci, jen aby ji bylo slyset a je mi znacne nesympaticka.

@MUFICE píše:
Všichni měli 29 bodů, tak si peníze rozdělili po 8 tisících :mrgreen: :mrgreen: To byla komedie :mrgreen: :mrgreen: Podezřívám je, jestli se na tom nedomluvili, pt každý díl známkovali snad všichni stejně :roll:

jako myslis, ze se fakt domluvili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
8.12.12 21:40

Já VIP nestíhám, když je každý den, nestíhám to pak ani po netu. Schválně jsem si akorát pustila díl, kdy vařil vyskočil a usnula u něj, stačil mi předkrm a trapná Anife, že si nedá pokoj. Odpolední prostřeno bylo zvláštní, fakt asi každej hodnotil všechno stejně, při tom mi přijde, že rozdly mezi nima určitě byly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
8.12.12 22:50
@Taminka píše:
Tak aj VIP nesledovala prave kvuli urvane Anife, ta bacha vsude jen jeci, jen aby ji bylo slyset a je mi znacne nesympaticka.jako myslis, ze se fakt domluvili?

Nevím, ale nepřijde ti podezřelé, že mají všichni stejně a všichni furt stejně známkovali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.12.12 01:25
@MUFICE píše:
Nevím, ale nepřijde ti podezřelé, že mají všichni stejně a všichni furt stejně známkovali :nevim:

toz prislo mi to jakesi zvlastni. :nevim: holky same osmicky, kluk furt same sestky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
9.12.12 02:02

Zrovna jsem se bavila s kamosem, ze kdyby do toho sel, dal by vsem do tri bodu a mel by jiste vitezstvi. otazka je, jestli je to osetrene v pravidlech… ze by to nikoho jeste nenapadlo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.12.12 06:26
@wjerushka píše:
Já VIP nestíhám, když je každý den, nestíhám to pak ani po netu. Schválně jsem si akorát pustila díl, kdy vařil vyskočil a usnula u něj, stačil mi předkrm a trapná Anife, že si nedá pokoj. Odpolední prostřeno bylo zvláštní, fakt asi každej hodnotil všechno stejně, při tom mi přijde, že rozdly mezi nima určitě byly

Aasi je pořád ještě zhrzená, že se naní tenkrát vykvajznul pro její žárlivý scény a nemožný chování. Myslela si, že je hvězda a starýho dědka uhrane navždy, ale on asi není tak blbej, jak vypadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí