Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže už spolu nejsou?
Já jen kdyby byl k mání, tak jsem ho viděla první
![]()
@Verunecka289 tak mě nevadí, že je jiná a jí dělenou, ale je prostě levá jak šavle a fakt blbá
@Verunecka289 píše:
@MUFICE já sem to právě pochopila tak že byli manželé a teď spolu jen pracují ne? jestli ne tak to teda taky nechápu
toz na Wiki je, ze jsou manzele. ![]()
aha tak tady je neco jineho
vite, co se mi ale moc libilo? Jak na konci dada rikala, ze se ji moc libilo, jak mezi sebou nikdo z nich nesouperil..
@Taminka píše:aha tak tady je neco jineho
A já si říkala, že jsem kdesi četla, že jsou od sebe. Ale když spolu vaří, tak jsem si říkala, že jsem se asi spletla a vida, už by ji nechtěl ani smykem…
@wjerushka tak to právě bylo myšlený to co jí nebo nejí je mi jedno
ale to její chování
u nás když se řekne že někdo jinej tak je tím myšlena právě ta povaha a chování ![]()
@Verunecka289 aha, tak to se vlastně shodnem,
jsem to blbě pochopila ![]()
@Verunecka289 píše:
@MUFICE já sem to právě pochopila tak že byli manželé a teď spolu jen pracují ne? jestli ne tak to teda taky nechápu
Myslím, že byli manželé a ted jsou jenom kamarádi.
Jsem zvědavá na dnešní Prostřeno od 6, ten jim dá asi tu včerejší kritiku dost sežrat ![]()
Holky, divaly jste se? Tak teda ten Dan byl dnes nespokojeny se vsim a dal 3?
Tak to me prislo takove ubohe.
@Taminka píše:
Holky, divaly jste se? Tak teda ten Dan byl dnes nespokojeny se vsim a dal 3?![]()
![]()
Tak to me prislo takove ubohe.
no jo mstil se za včerejšek. Asi myslel na výhru, no a neunesl to. Ale ubohý to bylo
@wjerushka píše:
no jo mstil se za včerejšek. Asi myslel na výhru, no a neunesl to. Ale ubohý to bylo
bylo, bylo…jinak jsem cekala, ze ten druhej skoci pres ten stul a jednu mu natahne, jak mu tam rikal o tom jeho mozku ![]()
@Taminka no tak upřímně si myslim že kdyby tam nebyli kamery tak ju měl ![]()
@Verunecka289 toz ja bych mela nejake kamery kdesi…Bych mu jednu natahla..ale bylo proste videt, ze se msti za ten vcerejsek. a ten dnesni Dan jako borec toto vsechno ukuchtit na dvou plotynkovem varici.
No a já zrovna ten konec viděla jedným okem, ukládala jsem děti, musím si to ještě jednou vychutnat na netu ![]()