Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tehuzu píše:
Taky jí moc nemusímPůvodně jsem myslela, že ten fešák je její syn..
![]()
ehehhe
![]()
Na odpolední prostřeno jsem koukala a opravdu mi ho bylo líto.. Poslední dobou se tam všichni rvou jen o prachy ![]()
@tehuzu píše:
Na odpolední prostřeno jsem koukala a opravdu mi ho bylo líto.. Poslední dobou se tam všichni rvou jen o prachy
to si pis, kazdemu jde jen o penize.
@tehuzu píše:
Taky jí moc nemusímPůvodně jsem myslela, že ten fešák je její syn..
![]()
@MUFICE píše:![]()
![]()
ta Kořínková je strašná
jako fakt je a porad si rikam, kde klofla takoveho kolouska.
jinak teda fakt Dada s Felixem meli super atmosfere, myslim, ze vyhrali opravnene.
@Taminka píše:
jako fakt je a porad si rikam, kde klofla takoveho kolouska.jinak teda fakt Dada s Felixem meli super atmosfere, myslim, ze vyhrali opravnene.
Jako tenkořínkový koloušek je fakt pěknej chlap. Nevím co na n vid rachejtli vystřílený. Taky ji nemám ráda. Hlavně opět ukázala jak je blbá, při tom se zabývá jídlem, tak by všeobecný přehled měla mít. Nevěděla co je šoulet, ravioli a kdo ví co ještě
Jinak teda mě tam vadí ten chlap, co vaří dneska, ten je věčně nalitej a nepřijemnej ![]()
@wjerushka píše:
Jako tenkořínkový koloušek je fakt pěknej chlap. Nevím co na n vid rachejtli vystřílený. Taky ji nemám ráda. Hlavně opět ukázala jak je blbá, při tom se zabývá jídlem, tak by všeobecný přehled měla mít. Nevěděla co je šoulet, ravioli a kdo ví co ještěJinak teda mě tam vadí ten chlap, co vaří dneska, ten je věčně nalitej a nepřijemnej
joo to me pobavilo, jak se ptala toho svyho kolouska co to jsou ravioli ![]()
a ano, souhlasim s tim, ze ten chlap, co vari dnes je furt nalitej..mmch vcera mi prisel nalitej i ten co varil v utery.
Holky, já to odpolední Prostřeno včera vůbec nepochopila
Podle mě, ten byt vůbec nebyl hroznej, ani tam nebyla špína, tak nechápu, že ho tak sepsuli
Uvařil dobře a o tom tam jde, ne? Je to fakt banda omezenců ![]()
Večerní Prostřeno teď nesleduju, Kořínková mi leze na nervy ![]()
O Kořínkové jsem si myslela, že je prostě svá. Ale jak už nedávno v Prostřeno byla, tak se ukázalo, že je úplně blbá! Ale asi „něco“ má, když je s ní takovej mlaďoch. Nebo je taky blbej… ![]()
@kristy84 píše:
Holky, já to odpolední Prostřeno včera vůbec nepochopilaPodle mě, ten byt vůbec nebyl hroznej, ani tam nebyla špína, tak nechápu, že ho tak sepsuli
Uvařil dobře a o tom tam jde, ne? Je to fakt banda omezenců
Večerní Prostřeno teď nesleduju, Kořínková mi leze na nervy
Já tu prohlídku bytu nesledovala na 1OO%, pt jsem při tom vařila, ale nepřišlo mi, že by tam měl binec. Vím, že tam měl hodně děts. hraček, ale ničeho jiného jsem si nevšimla
Budu si to muset pustit na netu a sledovat to pozorně, jestli tam měl nějaký bordel.
@KPKristy píše:
O Kořínkové jsem si myslela, že je prostě svá. Ale jak už nedávno v Prostřeno byla, tak se ukázalo, že je úplně blbá! Ale asi „něco“ má, když je s ní takovej mlaďoch. Nebo je taky blbej…
Ten páreček taky nechápu, ten její chlap mi jako blb nepřišel. Kořínková měla v tom baráku splácaný nábytek, různé styly a vůbec to k sobě nešlo
Kdyby soutěžila v normální Prostřenu, tak ti by jí pěkně pomluvili.
@MUFICE já sem to právě pochopila tak že byli manželé a teď spolu jen pracují ne? jestli ne tak to teda taky nechápu ![]()
@Verunecka289 píše:
@MUFICE já sem to právě pochopila tak že byli manželé a teď spolu jen pracují ne? jestli ne tak to teda taky nechápu
jo jo a ten barák ani nebyl její, v minulým prostřenu říkala, že si ho půjčila. jinak já si to pustila na netu a svůj názor na ni jsem neopravila.
@wjerushka no ona je taková jiná no
ale nevim jestli bych do takový kutě zvala cizí lidi ![]()