Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
13.12.12 21:25
@tehuzu píše:
Taky jí moc nemusím :roll: Původně jsem myslela, že ten fešák je její syn.. :oops: :mrgreen:

ehehhe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.12.12 21:27

Na odpolední prostřeno jsem koukala a opravdu mi ho bylo líto.. Poslední dobou se tam všichni rvou jen o prachy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.12.12 21:41
@tehuzu píše:
Na odpolední prostřeno jsem koukala a opravdu mi ho bylo líto.. Poslední dobou se tam všichni rvou jen o prachy :roll:

to si pis, kazdemu jde jen o penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
13.12.12 21:54
@tehuzu píše:
Taky jí moc nemusím :roll: Původně jsem myslela, že ten fešák je její syn.. :oops: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
ta Kořínková je strašná :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.12.12 23:28
@MUFICE píše: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
ta Kořínková je strašná :D

jako fakt je a porad si rikam, kde klofla takoveho kolouska.

jinak teda fakt Dada s Felixem meli super atmosfere, myslim, ze vyhrali opravnene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.12.12 23:31
@Taminka píše:
jako fakt je a porad si rikam, kde klofla takoveho kolouska.jinak teda fakt Dada s Felixem meli super atmosfere, myslim, ze vyhrali opravnene.
:pankac: Souhlasím s obojím :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
14.12.12 07:48

Jako tenkořínkový koloušek je fakt pěknej chlap. Nevím co na n vid rachejtli vystřílený. Taky ji nemám ráda. Hlavně opět ukázala jak je blbá, při tom se zabývá jídlem, tak by všeobecný přehled měla mít. Nevěděla co je šoulet, ravioli a kdo ví co ještě

Jinak teda mě tam vadí ten chlap, co vaří dneska, ten je věčně nalitej a nepřijemnej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.12.12 08:17
@wjerushka píše:
Jako tenkořínkový koloušek je fakt pěknej chlap. Nevím co na n vid rachejtli vystřílený. Taky ji nemám ráda. Hlavně opět ukázala jak je blbá, při tom se zabývá jídlem, tak by všeobecný přehled měla mít. Nevěděla co je šoulet, ravioli a kdo ví co ještěJinak teda mě tam vadí ten chlap, co vaří dneska, ten je věčně nalitej a nepřijemnej :roll:

joo to me pobavilo, jak se ptala toho svyho kolouska co to jsou ravioli 8o

a ano, souhlasim s tim, ze ten chlap, co vari dnes je furt nalitej..mmch vcera mi prisel nalitej i ten co varil v utery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
14.12.12 09:25

Holky, já to odpolední Prostřeno včera vůbec nepochopila 8o Podle mě, ten byt vůbec nebyl hroznej, ani tam nebyla špína, tak nechápu, že ho tak sepsuli :pocitac: Uvařil dobře a o tom tam jde, ne? Je to fakt banda omezenců :pocitac:
Večerní Prostřeno teď nesleduju, Kořínková mi leze na nervy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.12.12 09:36

O Kořínkové jsem si myslela, že je prostě svá. Ale jak už nedávno v Prostřeno byla, tak se ukázalo, že je úplně blbá! Ale asi „něco“ má, když je s ní takovej mlaďoch. Nebo je taky blbej… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
14.12.12 10:43
@kristy84 píše:
Holky, já to odpolední Prostřeno včera vůbec nepochopila 8o Podle mě, ten byt vůbec nebyl hroznej, ani tam nebyla špína, tak nechápu, že ho tak sepsuli :pocitac: Uvařil dobře a o tom tam jde, ne? Je to fakt banda omezenců :pocitac:
Večerní Prostřeno teď nesleduju, Kořínková mi leze na nervy 8o

Já tu prohlídku bytu nesledovala na 1OO%, pt jsem při tom vařila, ale nepřišlo mi, že by tam měl binec. Vím, že tam měl hodně děts. hraček, ale ničeho jiného jsem si nevšimla :nevim: Budu si to muset pustit na netu a sledovat to pozorně, jestli tam měl nějaký bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
14.12.12 10:45
@KPKristy píše:
O Kořínkové jsem si myslela, že je prostě svá. Ale jak už nedávno v Prostřeno byla, tak se ukázalo, že je úplně blbá! Ale asi „něco“ má, když je s ní takovej mlaďoch. Nebo je taky blbej… :think:

Ten páreček taky nechápu, ten její chlap mi jako blb nepřišel. Kořínková měla v tom baráku splácaný nábytek, různé styly a vůbec to k sobě nešlo :lol: Kdyby soutěžila v normální Prostřenu, tak ti by jí pěkně pomluvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
14.12.12 10:48

@MUFICE já sem to právě pochopila tak že byli manželé a teď spolu jen pracují ne? jestli ne tak to teda taky nechápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
14.12.12 13:37
@Verunecka289 píše:
@MUFICE já sem to právě pochopila tak že byli manželé a teď spolu jen pracují ne? jestli ne tak to teda taky nechápu :lol:

jo jo a ten barák ani nebyl její, v minulým prostřenu říkala, že si ho půjčila. jinak já si to pustila na netu a svůj názor na ni jsem neopravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
14.12.12 13:55

@wjerushka no ona je taková jiná no :mrgreen: ale nevim jestli bych do takový kutě zvala cizí lidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí