Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
14.12.12 20:02

@Taminka no to je to co se mi na tom právě moc nelíbí kolikrát že sou ty lidi vyloženě nespravedlivý a zlí :? ona celkově ta kuchyň byla taková stísněná když si představím že já ve svý mám pořád málo místa a to ji mám větší a ještě kolikrát stihnu zaskládat i jídelní stůl bych tam asi neudělala ani krupičnou kaši :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.12.12 20:13
@Verunecka289 píše:
@Taminka no to je to co se mi na tom právě moc nelíbí kolikrát že sou ty lidi vyloženě nespravedlivý a zlí :? ona celkově ta kuchyň byla taková stísněná když si představím že já ve svý mám pořád málo místa a to ji mám větší a ještě kolikrát stihnu zaskládat i jídelní stůl bych tam asi neudělala ani krupičnou kaši :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
14.12.12 20:58
@Taminka píše:
Holky, divaly jste se? Tak teda ten Dan byl dnes nespokojeny se vsim a dal 3? 8o 8o 8o Tak to me prislo takove ubohe.

To jsem čekala, že mu dá málo bodů, mstil se za ten včerejšek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
15.12.12 08:55

Holky, já se mu nedivim, já bych se taky mstila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.12.12 13:27
@kristy84 píše:
Holky, já se mu nedivim, já bych se taky mstila 8o

toz to jako jo, jen skoda, ze to proste nekteri berou takhle..vzdyt je to soutez o vareni a myslim, ze vcerejsi Dan uvaril dobre a mstit se jen proto, ze se mu neco nepodarilo je dle me trochu ubohe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
15.12.12 13:42

Holky to už dávno není pořad jen o vaření, mě už se to nelíbí jak jsou některý lidi zlí a závistiví. Soudit člověka i podle toho jak bydlí atd. Samá kritika a skutek utek je to někdy hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
15.12.12 13:45

To je pravda, že už to není pořad o vaření, lidi jdou bohužel někdy i kvůli pár tisícům přes mrtvoly :|
Nad čím mě rozum stojí, že dají třeba i o bod míň, když se v menu objeví i něco co nejí, nebo nemají rádi :roll:
Vždyť ten co vaří to neví, je to přece jejich boj a věc, že jsou třeba zmlsaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fmodacz
16.12.12 18:36

Nějak jsem na to přestala mít nervy, ale do června, letošního roku jsem sledovala každý díl, teď radši jen VIP, to mě baví víc, když ty lidi znám.

• Citovat
  • Upravit
13503
16.12.12 18:52

@fmodacz me u VIP celkem stve, ze skoro nikdo nevari u sebe doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
16.12.12 20:17

Já VIP právě jen občas, když někdo vaří někdo, kdo mě zajímá. a spíš si ten díl pustím zpětně na pc. To normální tak nějak stíhám, i když u toho vařím večeři a pak ukládáme děti, tak mi dost věcí uteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
17.12.12 09:48
@wjerushka píše:
Já VIP právě jen občas, když někdo vaří někdo, kdo mě zajímá.

Mám to stejně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.12.12 18:47

Tak jsem Ted koukala a jsem prekvapena, jak vsichni jako jidlo dobry, zabava super a davaji 6?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
17.12.12 18:55

@Taminka Taky jsem koukala jak blázen, všechno pochválili kromě hlavního chodu a pak dají takhle málo bodů 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
17.12.12 19:17

Mě taky překvapilo jak nízký hodnocení bylo. A dole jsmes i všimla, že plánují výhru zvýšit na 50 litrů. Ale mě přijde, že to možná jen uškodí, bude se právě o to víc taktizovat a hrát na sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.12.12 19:23
@MUFICE píše:
@Taminka Taky jsem koukala jak blázen, všechno pochválili kromě hlavního chodu a pak dají takhle málo bodů 8o :zed:

no prave, jsem si rikala, jak vysoke hodnoceni mit bude a pak tohle..ta jedna holka rika, ze predkrm super, dezert taky, hlavni jidlo uslo, ale to se vykompenzovalo masazi a pak da 7 8o 8o
A ten kluk taky, chvalil, vsechno mu chutnalo a pak tohle? :nevim:

@wjerushka píše:
Mě taky překvapilo jak nízký hodnocení bylo. A dole jsmes i všimla, že plánují výhru zvýšit na 50 litrů. Ale mě přijde, že to možná jen uškodí, bude se právě o to víc taktizovat a hrát na sebe

tak to uz se pak na to nebudu divat vubec..

Dneska se opakuje VIP, ale protoze je tam Krampol s tou svou kravkou, tak se na to divat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí