Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taminka no to je to co se mi na tom právě moc nelíbí kolikrát že sou ty lidi vyloženě nespravedlivý a zlí
ona celkově ta kuchyň byla taková stísněná když si představím že já ve svý mám pořád málo místa a to ji mám větší a ještě kolikrát stihnu zaskládat i jídelní stůl bych tam asi neudělala ani krupičnou kaši ![]()
@Verunecka289 píše:
@Taminka no to je to co se mi na tom právě moc nelíbí kolikrát že sou ty lidi vyloženě nespravedlivý a zlíona celkově ta kuchyň byla taková stísněná když si představím že já ve svý mám pořád málo místa a to ji mám větší a ještě kolikrát stihnu zaskládat i jídelní stůl bych tam asi neudělala ani krupičnou kaši
@Taminka píše:
Holky, divaly jste se? Tak teda ten Dan byl dnes nespokojeny se vsim a dal 3?![]()
![]()
Tak to me prislo takove ubohe.
To jsem čekala, že mu dá málo bodů, mstil se za ten včerejšek ![]()
@kristy84 píše:
Holky, já se mu nedivim, já bych se taky mstila
toz to jako jo, jen skoda, ze to proste nekteri berou takhle..vzdyt je to soutez o vareni a myslim, ze vcerejsi Dan uvaril dobre a mstit se jen proto, ze se mu neco nepodarilo je dle me trochu ubohe.
Holky to už dávno není pořad jen o vaření, mě už se to nelíbí jak jsou některý lidi zlí a závistiví. Soudit člověka i podle toho jak bydlí atd. Samá kritika a skutek utek je to někdy hnus.
To je pravda, že už to není pořad o vaření, lidi jdou bohužel někdy i kvůli pár tisícům přes mrtvoly ![]()
Nad čím mě rozum stojí, že dají třeba i o bod míň, když se v menu objeví i něco co nejí, nebo nemají rádi ![]()
Vždyť ten co vaří to neví, je to přece jejich boj a věc, že jsou třeba zmlsaní.
Nějak jsem na to přestala mít nervy, ale do června, letošního roku jsem sledovala každý díl, teď radši jen VIP, to mě baví víc, když ty lidi znám.
@fmodacz me u VIP celkem stve, ze skoro nikdo nevari u sebe doma.
Já VIP právě jen občas, když někdo vaří někdo, kdo mě zajímá. a spíš si ten díl pustím zpětně na pc. To normální tak nějak stíhám, i když u toho vařím večeři a pak ukládáme děti, tak mi dost věcí uteče
@wjerushka píše:
Já VIP právě jen občas, když někdo vaří někdo, kdo mě zajímá.
Mám to stejně ![]()
Tak jsem Ted koukala a jsem prekvapena, jak vsichni jako jidlo dobry, zabava super a davaji 6?
@Taminka Taky jsem koukala jak blázen, všechno pochválili kromě hlavního chodu a pak dají takhle málo bodů
![]()
Mě taky překvapilo jak nízký hodnocení bylo. A dole jsmes i všimla, že plánují výhru zvýšit na 50 litrů. Ale mě přijde, že to možná jen uškodí, bude se právě o to víc taktizovat a hrát na sebe
@MUFICE píše:
@Taminka Taky jsem koukala jak blázen, všechno pochválili kromě hlavního chodu a pak dají takhle málo bodů![]()
no prave, jsem si rikala, jak vysoke hodnoceni mit bude a pak tohle..ta jedna holka rika, ze predkrm super, dezert taky, hlavni jidlo uslo, ale to se vykompenzovalo masazi a pak da 7
![]()
A ten kluk taky, chvalil, vsechno mu chutnalo a pak tohle? ![]()
@wjerushka píše:
Mě taky překvapilo jak nízký hodnocení bylo. A dole jsmes i všimla, že plánují výhru zvýšit na 50 litrů. Ale mě přijde, že to možná jen uškodí, bude se právě o to víc taktizovat a hrát na sebe
tak to uz se pak na to nebudu divat vubec..
Dneska se opakuje VIP, ale protoze je tam Krampol s tou svou kravkou, tak se na to divat nebudu.