Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem to dnešní bodování vůbec nepochopila ![]()
A pokud zvýší výhru a bude se taktizovat ještě víc, tak právě o to si myslím, že televizi určitě jde
My tady budeme nadávat, jaký tam jsou hrozný lidi, jak taktizujou atd. a stejně na to budeme čučet dál ![]()
@kristy84 píše:
Taky jsem to dnešní bodování vůbec nepochopila
A pokud zvýší výhru a bude se taktizovat ještě víc, tak právě o to si myslím, že televizi určitě jdeMy tady budeme nadávat, jaký tam jsou hrozný lidi, jak taktizujou atd. a stejně na to budeme čučet dál
Ano, mas naprostou pravdu.
a s tim hodnocenim si myslim, ze lide uz se boji davat vysoke cisla, aby naaahodou nevyhral ten druhy
@Taminka píše:
Ano, mas naprostou pravdu.a s tim hodnocenim si myslim, ze lide uz se boji davat vysoke cisla, aby naaahodou nevyhral ten druhy
Taky si to myslim ![]()
@Taminka Kolik dostala? Já jsem se začetla do emimina a nevnímala jsem
![]()
@tehuzu píše:
@Taminka Kolik dostala? Já jsem se začetla do emimina a nevnímala jsem![]()
Dneska dostala 34 bodů ![]()
@MUFICE píše:
Dnešní menu vypadalo dobře, holčina si ty body zasloužila
Díky. To teda zasloužila ![]()
Holky, já včera čuměla, jelajak parní vlec, fakt umí
pro mě jasná favoritka tento týden
Kdo teďka koukal? Já vím že to jsou starý díly ale nějak mi tyhle unikly
Jsem v šoku a slečny sebevědomí bych chtěla mít co se týče toho vaření ![]()
Tak jsme si včera pustila VIP se Šípkovou, Urbanem, Chytrovou a Štolbou? Nebo jak se ten herec jmenuje. A teda Chytrová mě vytáčí nesmírně svými komentáři. Z ni ta naorexie přímo čiší nic nemá ráda, všude chybičky a hodnotí málem. Já bych ji propleskla. Navíc mám pocit, že jak dává málo a ostatní sou přející, tak vyhraje
Wjerushka naprosto s tebou souhlasím, jsem zvědavá na dnešní díl, zrovna na to koukám
@wjerushka píše:
A teda Chytrová mě vytáčí nesmírně svými komentáři. Z ni ta naorexie přímo čiší nic nemá ráda, všude chybičky a hodnotí málem. Já bych ji propleskla. Navíc mám pocit, že jak dává málo a ostatní sou přející, tak vyhraje
Taky mám z ní stejný dojem
Pěkně taktizuje, ten Štolba si dneska zasloužil 10 bodů ![]()
@rosolina závidím, já až zítra na netu. Manžel sleduje debatu
Tak zítra se zase svěřím s dojmy ![]()