Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
22.11.12 10:34
@MUFICE píše:
Pěkně se nad tím jídlem ofrňovaly :zed: Když se jim to nelíbilo, tak mi klidně mohly svojí porci přenechat, měli bychom tu hody :pankac: :lol:

no presne tak, ja bych to sezrala vsechno!!! Mnam a klidne bych si na toho lososa pockala par minut u stolu. Akorat bych mu rekla, at furt nefrajeri, ze jsem prisla kvuli jidlu a ne kvuli komentarum typu, jak je vse exklusivni a drahe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
22.11.12 10:41

Nechápu, proč jim vadilo to čekání mezi chody :nevim: V restauraci jsem naopak ráda, když donesou polévku a hlavní jídlo až za pár minut, aby mi slehlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.11.12 10:56
@MUFICE píše:
Nechápu, proč jim vadilo to čekání mezi chody :nevim: V restauraci jsem naopak ráda, když donesou polévku a hlavní jídlo až za pár minut, aby mi slehlo :lol:

ja vzdy v restauraci i u menicka prosim, at mi druhe donesou nejdriv za 15-20minut, protoze nejsem schopna do sebe po polevce neco dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
22.11.12 10:59
Přesně, mně čekání taky nevadí. Kdyby nečekaly a měly to hned na talíři, zase by nadávali, že je to studený, člověk se fakt některým nezavděčí 8o
To nízký bodování mě teda překvapilo, chlapec se bude asi divit až to uvidí, prostě jim tak leze na nervy, že ho nechtěly nechat vyhrát za žádnou cenu 8o >
@MUFICE píše:
Nechápu, proč jim vadilo to čekání mezi chody :nevim: V restauraci jsem naopak ráda, když donesou polévku a hlavní jídlo až za pár minut, aby mi slehlo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
22.11.12 11:04

Já na to včera koukala a jsem fakt v šoku, udělal dobré jídlo, já bych si velmi pochutnala a ty slepice furt něco měly, to že někdo nejí carpacio není problém hostitele, ale jejich a kvůli tomu dávat nižší známky je nehorázné.
Dát nízkou známku kvůli tomu, že ve štrůdlu jsou rozinky, které tam prostě patří mi příjde jako stupidita a takových perel tam je víc.
Jedině s čím souhlasím bylo to, že jim řekl, ať příjdou slušně oblečené a pak udělal sportovní zábavu, to se nehodilo, ale vyřešil to vtipně a ony furt remcají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.11.12 12:36

Jako hlavne clovek uvari to, co vari rad, co mu chutna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
22.11.12 13:45

Už nevím, která holčina to tam říkala, ale nebyl dobrý nápad udělat náhradní předkrm ze stejné suroviny, jen tam přidal ten meloun. Kdyby udělal něco jiného možná by bodovaly líp. Ale jak tu někdo psal-prostě se rozhodly, že mu tu sebestřednost dají sežrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.11.12 14:24

@janca84 Jo to je Pravda, nekdo proste Holt syrove maso nepozre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.11.12 18:41

Jezisi, tem babam bych dala drzky. Furt Jim nic nechutna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
22.11.12 18:48

Tak to je zase masakr jsk ty dvě blondýny bodovaly :zed: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
22.11.12 19:04

Taky jsem čučela, uvařil včera výborně, i když já taky moc syrové maso nemusím, ale nejde o to co jím a co ne, ale co je na talíři :zed: dala bych mu rozhodně víc a jestli řekli kdyby nedělal takovou komedii tak by měl šanci na výhru? no coment opravdu :cert: :mrgreen: :mrgreen:
A dneska šlo vidět že tam jde opravdu jen o prachy, té blondýně co má zítra vařit tak ji jídlo docela dneska chválila a na konci ji dá 4 body? No kde jsme, nejhorší prostřeno co jsem kdy viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
22.11.12 19:12

Fakt hroznej týden tohleto :pocitac: Václav to klidně mohl dnešní hostitelce dát sežrat za ten včerejšek a neudělal to, to je mi sympatický, i když je jeho ego větší, než mrakodrap :D
Prostě jsou to slepice, jedna vedle druhý :zed: Prej-po slivovici už jsem nic necítila, ta má dost, neměla to pít a hlavně je to úplně běžnej aperitiv :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.11.12 19:15

Jako koho bych propleskla je ta slepice Renata a jak koukam, tak ma nejvic bodu. S tou slivkou, tak proc to do sebe leje, proste nechcu, tak nechcu, ne.
jidla moc dobre, tento tyden ale soutezici KATASTROFA..teda hlavne Ty dve blondyny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
22.11.12 19:16
@kristy84 píše:
Tak to je zase masakr jsk ty dvě blondýny bodovaly :zed: 8o

Rýpaly a rýpaly :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058