Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
Pěkně se nad tím jídlem ofrňovalyKdyž se jim to nelíbilo, tak mi klidně mohly svojí porci přenechat, měli bychom tu hody
![]()
no presne tak, ja bych to sezrala vsechno!!! Mnam a klidne bych si na toho lososa pockala par minut u stolu. Akorat bych mu rekla, at furt nefrajeri, ze jsem prisla kvuli jidlu a ne kvuli komentarum typu, jak je vse exklusivni a drahe ![]()
Nechápu, proč jim vadilo to čekání mezi chody
V restauraci jsem naopak ráda, když donesou polévku a hlavní jídlo až za pár minut, aby mi slehlo ![]()
@MUFICE píše:
Nechápu, proč jim vadilo to čekání mezi chodyV restauraci jsem naopak ráda, když donesou polévku a hlavní jídlo až za pár minut, aby mi slehlo
ja vzdy v restauraci i u menicka prosim, at mi druhe donesou nejdriv za 15-20minut, protoze nejsem schopna do sebe po polevce neco dostat.
@MUFICE píše:
Nechápu, proč jim vadilo to čekání mezi chodyV restauraci jsem naopak ráda, když donesou polévku a hlavní jídlo až za pár minut, aby mi slehlo
Já na to včera koukala a jsem fakt v šoku, udělal dobré jídlo, já bych si velmi pochutnala a ty slepice furt něco měly, to že někdo nejí carpacio není problém hostitele, ale jejich a kvůli tomu dávat nižší známky je nehorázné.
Dát nízkou známku kvůli tomu, že ve štrůdlu jsou rozinky, které tam prostě patří mi příjde jako stupidita a takových perel tam je víc.
Jedině s čím souhlasím bylo to, že jim řekl, ať příjdou slušně oblečené a pak udělal sportovní zábavu, to se nehodilo, ale vyřešil to vtipně a ony furt remcají.
Už nevím, která holčina to tam říkala, ale nebyl dobrý nápad udělat náhradní předkrm ze stejné suroviny, jen tam přidal ten meloun. Kdyby udělal něco jiného možná by bodovaly líp. Ale jak tu někdo psal-prostě se rozhodly, že mu tu sebestřednost dají sežrat…
@janca84 Jo to je Pravda, nekdo proste Holt syrove maso nepozre..
Taky jsem čučela, uvařil včera výborně, i když já taky moc syrové maso nemusím, ale nejde o to co jím a co ne, ale co je na talíři
dala bych mu rozhodně víc a jestli řekli kdyby nedělal takovou komedii tak by měl šanci na výhru? no coment opravdu
![]()
A dneska šlo vidět že tam jde opravdu jen o prachy, té blondýně co má zítra vařit tak ji jídlo docela dneska chválila a na konci ji dá 4 body? No kde jsme, nejhorší prostřeno co jsem kdy viděla.
Fakt hroznej týden tohleto
Václav to klidně mohl dnešní hostitelce dát sežrat za ten včerejšek a neudělal to, to je mi sympatický, i když je jeho ego větší, než mrakodrap ![]()
Prostě jsou to slepice, jedna vedle druhý
Prej-po slivovici už jsem nic necítila, ta má dost, neměla to pít a hlavně je to úplně běžnej aperitiv ![]()
Jako koho bych propleskla je ta slepice Renata a jak koukam, tak ma nejvic bodu. S tou slivkou, tak proc to do sebe leje, proste nechcu, tak nechcu, ne.
jidla moc dobre, tento tyden ale soutezici KATASTROFA..teda hlavne Ty dve blondyny.
@kristy84 píše:
Tak to je zase masakr jsk ty dvě blondýny bodovaly![]()
Rýpaly a rýpaly
![]()