Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
18.10.12 20:56

Tak jsem rada, ze Pavlina ji opravdu odebrala jeden bod stejne jako Mirkovi.

@kristy84 vzdyt uz se pise, ze uvazuje o rozvodu.

Hmmm Jaro hezka kuchyn ..ty jo, neco takoveho bych chtela mit i ja..JAko myslim ten velky prostor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
18.10.12 21:05

Kdyby vybírali jen ty, co vařit umí, tak z tho rozhodně tolik dílů neudělají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.12 21:08
@wjerushka píše:
Kdyby vybírali jen ty, co vařit umí, tak z tho rozhodně tolik dílů neudělají :lol:
:mrgreen: to mas pravdu.

ale to se tam prihlasim taky, pozvu je do restaurace a necham za sebe nekoho uvarit

jinak to vypada, ze ani on neni doma..je nekde v Cechach, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
18.10.12 21:26
@wjerushka píše:
Kdyby vybírali jen ty, co vařit umí, tak z tho rozhodně tolik dílů neudělají :lol:

Asi proto :roll: Ale stejně bych byla radši, kdyby každý vařil sám za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
18.10.12 21:39

Tak jo, tm, že Danková chce věnovat zájezd nemocnýmu dítěti stoupla asi o 1000% :palec: A asis i to zasloužila, uvařila dobře a sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.12 21:41

Tak teda, Jaro taky nebyl doma :nevim: Tak uz jen proto, ze Dankova jako jedina byla doma, tak je fajn, ze to vyhrala..Myslite, ze se naucil za 3 hodky varit? :think:
Na konci bylo dobry, jak vyhazoval Partysku, prej nocni klid, tak bezte uz domu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.10.12 21:41

@wjerushka jen skoda, ze udela jen jedno ditko stastnym..to by me zajimalo, jak mezi tolika detmi vybere jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
18.10.12 22:45

Partyška na mě vůbec nezapůsobila. Nejenom, že vařila kdesi v restauraci, ale i si nechala pomáhat od kuchaře. Nezasloužila si těch 2× 10bodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
18.10.12 23:11
@janca84 píše:
Partyška na mě vůbec nezapůsobila. Nejenom, že vařila kdesi v restauraci, ale i si nechala pomáhat od kuchaře. Nezasloužila si těch 2× 10bodů.

Souhlas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.10.12 07:25
@janca84 píše:

na me taky ne..ona je takova primadona, ktera si prece nebude spinit ruce..

By me zajimalo, jestli ty celebrity vybira Prima sama, nebo se tam hlasi..pokud to druhe, tak nechapu, proc se tam nekteri rvou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.12 07:55

Tak já Partyšovou nekomentovala, když jste tu psaly, že vám nesedí, protože mi vždycky přišla v pohodě. Ale teď teda píšu, že mi nesedí. Neumí vařit, vymyslí si suši asii a udělá to za ni kuchař :zed:. A pak jak taky měla potřebu obhajovat své manželství :roll:. Pokud je to tak super, tak ať o tom nemele v televizi…

A Jaro je mi stejně nesympatický jako předtím. A ten jeho účes? Vypadal jako penis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
19.10.12 10:41

Mě překvapilo že partyšová vydala 4 desky jako zpěvačka a že má šťastné a spokojené manželství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.10.12 12:28

Teď jsem zkoukla včerejší Prostřeno na netu a jako nechápu, co tý růžovce vadí na Monice 8o Vždyť nikomu nic neuděala, jídlo chválí a co, že jí chutná a je při těle, každej je nějakej, důležitý je, že to není žádná svině, ne?
Růžovka mi byla sympatická, ale změnila jsem na ní názor, Jitka opět nezklamala, zase jí skoro nic nechutnalo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.10.12 17:31

Me teda Monika moc sympaticka neni, navarila celkem o nicem, ale to neji, tam to ji nechutna..takova celkem taky rypalka a pak kdyz se ji nekdo zepta, zda je tehotna, tak se urazi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
19.10.12 17:55

Abych pravdu řekla, ona opravdu vypadá s profilu né jako tlustá ale opravdu jako těhotná a pokud i řekla že jí za dva tak se nedivím, že se jí ta růžovka zeptala zda to mimču nevadí a jak zareagovala? Chápu asi by mě to taky trošku naštvalo ale rozhodně bych pak neřekla, že jí o vytmavím a cokoliv se mi nebude líbit jí hned zkritizuji? No co o je sakra?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí