Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem rada, ze Pavlina ji opravdu odebrala jeden bod stejne jako Mirkovi.
@kristy84 vzdyt uz se pise, ze uvazuje o rozvodu.
Hmmm Jaro hezka kuchyn ..ty jo, neco takoveho bych chtela mit i ja..JAko myslim ten velky prostor
Kdyby vybírali jen ty, co vařit umí, tak z tho rozhodně tolik dílů neudělají ![]()
@wjerushka píše:
Kdyby vybírali jen ty, co vařit umí, tak z tho rozhodně tolik dílů neudělají
ale to se tam prihlasim taky, pozvu je do restaurace a necham za sebe nekoho uvarit
jinak to vypada, ze ani on neni doma..je nekde v Cechach, ne?
@wjerushka píše:
Kdyby vybírali jen ty, co vařit umí, tak z tho rozhodně tolik dílů neudělají
Asi proto
Ale stejně bych byla radši, kdyby každý vařil sám za sebe.
Tak jo, tm, že Danková chce věnovat zájezd nemocnýmu dítěti stoupla asi o 1000%
A asis i to zasloužila, uvařila dobře a sama
Tak teda, Jaro taky nebyl doma
Tak uz jen proto, ze Dankova jako jedina byla doma, tak je fajn, ze to vyhrala..Myslite, ze se naucil za 3 hodky varit? ![]()
Na konci bylo dobry, jak vyhazoval Partysku, prej nocni klid, tak bezte uz domu ![]()
@wjerushka jen skoda, ze udela jen jedno ditko stastnym..to by me zajimalo, jak mezi tolika detmi vybere jedno..
Partyška na mě vůbec nezapůsobila. Nejenom, že vařila kdesi v restauraci, ale i si nechala pomáhat od kuchaře. Nezasloužila si těch 2× 10bodů.
@janca84 píše:
Partyška na mě vůbec nezapůsobila. Nejenom, že vařila kdesi v restauraci, ale i si nechala pomáhat od kuchaře. Nezasloužila si těch 2× 10bodů.
Souhlas ![]()
@janca84 píše:
na me taky ne..ona je takova primadona, ktera si prece nebude spinit ruce..
By me zajimalo, jestli ty celebrity vybira Prima sama, nebo se tam hlasi..pokud to druhe, tak nechapu, proc se tam nekteri rvou.. ![]()
Tak já Partyšovou nekomentovala, když jste tu psaly, že vám nesedí, protože mi vždycky přišla v pohodě. Ale teď teda píšu, že mi nesedí. Neumí vařit, vymyslí si suši asii a udělá to za ni kuchař
. A pak jak taky měla potřebu obhajovat své manželství
. Pokud je to tak super, tak ať o tom nemele v televizi…
A Jaro je mi stejně nesympatický jako předtím. A ten jeho účes? Vypadal jako penis ![]()
Mě překvapilo že partyšová vydala 4 desky jako zpěvačka a že má šťastné a spokojené manželství
Teď jsem zkoukla včerejší Prostřeno na netu a jako nechápu, co tý růžovce vadí na Monice
Vždyť nikomu nic neuděala, jídlo chválí a co, že jí chutná a je při těle, každej je nějakej, důležitý je, že to není žádná svině, ne?
Růžovka mi byla sympatická, ale změnila jsem na ní názor, Jitka opět nezklamala, zase jí skoro nic nechutnalo ![]()
Me teda Monika moc sympaticka neni, navarila celkem o nicem, ale to neji, tam to ji nechutna..takova celkem taky rypalka a pak kdyz se ji nekdo zepta, zda je tehotna, tak se urazi..
Abych pravdu řekla, ona opravdu vypadá s profilu né jako tlustá ale opravdu jako těhotná a pokud i řekla že jí za dva tak se nedivím, že se jí ta růžovka zeptala zda to mimču nevadí a jak zareagovala? Chápu asi by mě to taky trošku naštvalo ale rozhodně bych pak neřekla, že jí o vytmavím a cokoliv se mi nebude líbit jí hned zkritizuji? No co o je sakra?? ![]()