Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
19.10.12 18:40

Tak Jitka už zase prudí a přitom ta růžová má dobrý menu, to mě překvapila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
19.10.12 18:41
@Taminka píše:
Me teda Monika moc sympaticka neni, navarila celkem o nicem, ale to neji, tam to ji nechutna..takova celkem taky rypalka a pak kdyz se ji nekdo zepta, zda je tehotna, tak se urazi..

Dneska má opět takové těhotenské šaty, tak se ani nedivím, že se jí ptali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
19.10.12 18:49

Ty jo, tak to sem nečekala, že jí dá 10 bodů, aspon je vidět, že není zákeřná, na rozdíl od Jitky, které nic nechutná :zed: Dneska bych dala tak 9 bodů, ubrala bych bod za tu tuhou panenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.10.12 18:50
@MUFICE píše:
Dneska má opět takové těhotenské šaty, tak se ani nedivím, že se jí ptali :lol:

No prave a dnes jak byla natocena z boku tak mela bricho jako by byla tak v osmem mesici.

jinak co rikate na jeji dnesni hodnoceni? Hodne me dnes prekvapila mmch vysledek dobry, vyhra delena trikrat, jsem se divala na obliceje a teda nejak moc se na to netvaril Tonik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.10.12 18:51
@MUFICE píše:
Ty jo, tak to sem nečekala, že jí dá 10 bodů, aspon je vidět, že není zákeřná, na rozdíl od Jitky, které nic nechutná :zed: Dneska bych dala tak 9 bodů, ubrala bych bod za tu tuhou panenku.

Te jItce nechutnalo snad nic krome jejiho jidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
19.10.12 18:52
@Taminka píše:
No prave a dnes jak byla natocena z boku tak mela bricho jako by byla tak v osmem mesici.

taky jsem si toho dnes všimla

jinak co rikate na jeji dnesni hodnoceni? Hodne me dnes prekvapila mmch vysledek dobry, vyhra delena trikrat, jsem se divala na obliceje a teda nejak moc se na to netvaril Tonik
Nechala bych vyhrát růžovku, její menu mě zaujalo nejvíc i na pohled :pankac:

Příspěvek upraven 19.10.12 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.10.12 18:53
Tak být na místě Moniky, tak mě to taky totálně naštve, protože už se jí ptal Tonda, jestli není těhotná a jasně řekla, že ne, tak nevim, proč se do ní růžovka navážela :pocitac: Jak už jsem psala, je silnější, chutná jí a co? Proto je špatná, že není úplně IN? Jasně ukázala, jakej má charakter, když jí dala 10 bodů, protože jí chutnalo a oprostila se od nesympatií :potlesk: Přitom zrovna ona by ty peníze potřebovala nejvíc a mohla taktizovat jako blázen a dát každýmu málo bodů a hodnotila každýho vysoko :palec:A ní dala 10!!To snad mluví za všechno :think: @Klárušek
@MUFICE píše:
Tak Jitka už zase prudí a přitom ta růžová má dobrý menu, to mě překvapila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.10.12 18:55

Spíš tady kritizujte Jitku, to je trubka na entou :pocitac: Nikde, ale opravdu nikde jí nic nechutnalo :pocitac: ONA uvařila nejlíp a nad její kuchařský umění není, no na ránu tahle ženská :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.10.12 18:59
To byla reakce na Klárušek, ne na Mufici :D
@kristy84 píše:
Tak být na místě Moniky, tak mě to taky totálně naštve, protože už se jí ptal Tonda, jestli není těhotná a jasně řekla, že ne, tak nevim, proč se do ní růžovka navážela :pocitac: Jak už jsem psala, je silnější, chutná jí a co? Proto je špatná, že není úplně IN? Jasně ukázala, jakej má charakter, když jí dala 10 bodů, protože jí chutnalo a oprostila se od nesympatií :potlesk: Přitom zrovna ona by ty peníze potřebovala nejvíc a mohla taktizovat jako blázen a dát každýmu málo bodů a hodnotila každýho vysoko :palec:A ní dala 10!!To snad mluví za všechno :think: @Klárušek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.10.12 19:02

@kristy84 a proc se rozcilujes? Toz snad kazda z nas napise svuj nazor, ne? :nevim:
O Jitce jsme taky kazda napsala sve a proste komu Monika nesedla, tak to napsal..Nevim, proc se urazila, proste vypada jako tehotna a i kdyby se ji ptali denne, tak to snad neni duvod k vztekani.
Dnes ukazala, ze neni mrcha a dala body kvuli jidlu. ale vsak tam jsou kvuli jidlu!! ne kvuli vztahum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
19.10.12 19:06

@kristy84 Já nikdy proti Monice nic neměla! To si ani pleteš :palec: Pouze jsem řekla, že nemusela hned vyjíždět že jí to vytmaví a cokoliv se jí nebude líbit jí řekne, a měla si to vyjasnit u stolu, jasně dneska mě překvapila že jí vše pochválila a ba dokonce jí dala nejvíce bodů, zato čarodějka Jitka, tak tý samozřejmě opět nic nechutnalo. Ale mě prostě nejvíce byla sympatická ta růžovka ale nejvíc bych to přála Monice jako samoživitelce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
19.10.12 19:07
@kristy84 píše:
Spíš tady kritizujte Jitku, to je trubka na entou :pocitac: Nikde, ale opravdu nikde jí nic nechutnalo :pocitac: ONA uvařila nejlíp a nad její kuchařský umění není, no na ránu tahle ženská :pocitac:

Však jí tu taky denně kritizujeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.10.12 19:19
Naštvalo mě to, protože kdyby se vás někdo pořád ptal, jestli nejste těhotný, tak už to fakt naštve, nepochopila jsem to hlavně z toho důvodu, že jí Monika vůbec nic neudělala, tak proč se do ní navážela :pocitac: Na jejím místě bych byla vytočená taky 8o Mně osobně je úplně jedno, jak kdo vypadá a už jen ze slušnosti být na místě Růžovky, bych se NIKDY takhle neptala 8o Ono je zeptat se a zeptat se, ale z jejích úst to jasně vyznělo nepříjemně a rýpavě. A jak už jsem psala, ptal se už Tonda, tak proč se v tom dál šťourala? Paní Růžovka je prostě „na výši“ a svým chováním dala jasně najevo, že maminka, která je sama s dítětem a ze sociálně nižší třídy, je pod její úroveň 8o Takový lidi nesnášim a fakt jsem se dneska naštvala :pocitac:
@Taminka píše:
@kristy84 a proc se rozcilujes? Toz snad kazda z nas napise svuj nazor, ne? :nevim:
O Jitce jsme taky kazda napsala sve a proste komu Monika nesedla, tak to napsal..Nevim, proc se urazila, proste vypada jako tehotna a i kdyby se ji ptali denne, tak to snad neni duvod k vztekani.
Dnes ukazala, ze neni mrcha a dala body kvuli jidlu. ale vsak tam jsou kvuli jidlu!! ne kvuli vztahum ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
19.10.12 19:34

@kristy84 Mně teda byla růžovka docela sympatická narozdíl od rýpalky Jitky. Nechápu, že je tak negativní, když se zabývá bílou magií :nevim: Je možný, že to růžovka neslyšela, jak se jí na to Tonda ptal, třeba se zrovna bavila s někým jiným a oni to takhle sestříhali. Nepřišlo mi, že by chtěla někomu škodit a taktizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
19.10.12 19:48

Taks i po dnešku myslím, že Jitka šla jasně po výhře a taktizovala jak svina. Všude brblala a všude dala málo bodů, aby vyhrála ona. Monika se dneska zachovala jako charakter. je jedno, jeslti se urazila právem nebo neprávem, ale oprostit se od nesympatií a bodovat jídlo a přiznat, že je výborný, to fakt dokáže jen formát :potlesk: Skoromi přišlo, že dnes zataktizoval i Toník, aby o výhrunepřišel, t ak dal o bodík mín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí