Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nunka píše:
Já jsem pochopila, že se tam nepřihlásila sama - ale kolegině. Nevím třeba už to pak nešlo odříct, nebo to přijala (popř. podepsala, že do toho půjde) a pak našla lásku…![]()
![]()
Já mužu říct za sebe, že jsem se bavila, dokonce jsem i volala mamce, ať si zapne prostřeno, že to co se tam děje ještě neviděla
![]()
- což normálně nedělám
![]()
Jako mě tam nikdo přihlásit, tak tam teda nejdu, do baráku bych cizí lidi nepustila. Navíc, aby mi tu někdo hrabal ve skříních
![]()
Byla to sranda, jak vařila, fakt jak pejsek a kočička
Kdyby jim nenacpala do toho dezertu sůl, tak by to asi snědli, chilli se dává i do čokolády, tak by to asi špatné nebylo.
Dneska to má zase grády
Baba jim startuje metabolizmus na hubnutí
![]()
Té blondýně je jenom 23 let
Vypadá, tak o 10 starší, teda jestli jsem dobře slyšela ![]()
Ten starý mě neskutečně se. e, nelíbil se mu žádný byt, každé jídlo zkritizoval, tak jsem zvědavá na jeho palác a haute cuisine
@romulkaa píše:
Ten starý mě neskutečně se. e, nelíbil se mu žádný byt, každé jídlo zkritizoval, tak jsem zvědavá na jeho palác a haute cuisine
Ten bude vařit líp jak Pohlreich
![]()
Já těm starším vůbec nerozumněla
a ještě proč se ta paní rozbrečela v medailonku? NA začátku?
![]()
@Teeeri protože říkala, že měla těžký život, rozvedla se a syn a dcera na ní zanevřeli a nevídá vnoučata, musela jít s dárkem tajně do školky za vnoučetem či co. A že snad o ní dcera říkala, že je schizofrenička. Tolik jsem zaslechla:-)
No ale upřímně mi přijde, že na tom něco bude, ta paní je přinejmenším trošku podivná. a k takovým vyhroceným vztahům jsou vždycky potřeba obě strany
@wjerushka píše:
No ale upřímně mi přijde, že na tom něco bude, ta paní je přinejmenším trošku podivná. a k takovým vyhroceným vztahům jsou vždycky potřeba obě strany
Jo, je taková podivná, ale jako blázen mi zas nepřijde. To je blbý, že se na ní děti vykašlaly, ale kdoví, co se mezi nimi stalo ![]()
Tak Marta pusobi zvlastne taky kvuli jeji řeči, ale za to asi „může“ ta jeji sluchova vada.
Jinak jako blazen mi neprijde, ale je jasny, ze pokud je uplne sama tak ji to leze na mozek.
ale vcera me ji bylo v zaveru i lito, kdyz se ji ta krasavice blondyna tam smala.
Má hodně věcí na můj vkus, mám ráda vzdušnější prostor a né tolik lapačů prachu, ale ta kombinace zelená a bílá se mi líbí, a na to že říkala že jsou v nájmu, tak to má ale zařízený- hoooodně zabydlený
Taky bych to nechtěla udržovat, ale ona to měla hezký to jo, je vidět že jí to baví práce kolem domu, a vařila hezky a byla i příjemná taky bych jí přála víc bodů, škoda že měla pondělí
Ty voe dnes je tam dement…
Takovou kuchyni bych nepřála žrát ani prasatům…
Ty lidi fakt nemají soudnost. Co tam lezou když vařit neumí?
Z toho co tam dnes předvádí může být někomu pěkně blbě
![]()