Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6536
3.4.14 18:47

@anickadomnik netuším, ale jak poučuje mi vadí, nikdo jí tam přece taky pořád nepředhazuje, že maso jíst je normální :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
3.4.14 18:50

@renda81 no je mi sympatická minutu od minuty míň a míň normální člověk by jí už v úterý odkázal do patřičných mezí, jen mě zarazila ta její strava a nenapadá mě nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.4.14 06:53
@anickadomnik píše:
Netušíte jakou dietu drží ta slovenka? Je to její výmysl nebo nějak modní hit který ještě neznám?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsi jak ty její soupeřky. Je to vegetariánka (možná i veganka, nevím 100%) s vyloučením i některých dalších nezdravých potravin. V podstatě zdravá a racionální strava.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.4.14 09:32

Me jen dorazilo, ze Anca dovarila. A je z ni hrdina :D To jsou obraty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.4.14 09:35

To netusim, ale moc se nenaji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
4.4.14 09:38
@anickadomnik píše:
Netušíte jakou dietu drží ta slovenka? Je to její výmysl nebo nějak modní hit který ještě neznám?

nejí žádné maso, prý je škodlivé, nejí vejce, mouku, mléčné výrobky. Nevím co to je za dietu, ale jí pouze potraviny, které neškodí organismu. Ve středu např. u zeleninové salátu říkala, že pro tělo není dobré ani rajče a okurka, že bysme měli jíst hlavně zeleninu pěstovanou u nás, čili kořenovou. Jo a pobavilo mě i to, že si po jídle nedala ovoce, protože se pak v těle rozloží a po tom jídle tam hnije, že se může až dvě hodiny po tom. :lol: Takže bych to nenazvala dietou, ale jiným, pro mě nepochopitelným, životním stylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.4.14 09:40

Pomatenim :think:. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
4.4.14 09:43

Podle mě je jen fanatička… nebo patří do nějaké „sluníčkové“ sekty. To, co předvádí je přehnané. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
4.4.14 12:22
@WTFF píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsi jak ty její soupeřky. Je to vegetariánka (možná i veganka, nevím 100%) s vyloučením i některých dalších nezdravých potravin. V podstatě zdravá a racionální strava.

no ale vegani přeci jedí pšenici, brambory, ovoce, apod. toto ona nejí, nechci nějak rýpat ale fakt by mě zajímalo jestli např. na to že po jídle se nesmí jíst ovoce, nebo že brambory jsou jedovaté apod. vymyslela sama nebo je to nějaká novinka v rámci moderního stravování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
4.4.14 12:22
@Maculinka píše:
Podle mě je jen fanatička… nebo patří do nějaké „sluníčkové“ sekty. To, co předvádí je přehnané. :nevim:

sluníčková sekta :nevim: :nevim: :nevim: neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.4.14 12:28

Propo, moc zdrave z te stravy nevypada 8) Skleneny oci, suchy vlasy bez lesku, a bleda jak stena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
4.4.14 12:34
@Andy27
@Andy27 píše:
Propo, moc zdrave z te stravy nevypada 8) Skleneny oci, suchy vlasy bez lesku, a bleda jak stena

jo jo říkal včera manžel že by si místo přednášky o jedovatých bramborách měla radši nechat dobarvit vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.4.14 12:38

A taky ma recht :D..Hlavne se najist, at chytne barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
4.4.14 12:41

@Andy27 víš co já mám doma kluka kterej má spoustu diet ze zdrav. důvodů a nějak dost dobře nechápu jak toto může podstupovat někdo dobrovolně a co o to ještě kdyby byla breatharián tak by mi to snad tolik nevadilo jako ty kecy co okolo toho má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.4.14 12:58

@anickadomnik ta jeji dieta, je az nezdrava a priklanim se k te sekte.Co jinak vim tak na zacatku, rikala ze ma nejakou ocni vadu, tak pry proto. :nevim: Myslim ze ale timhle si nepomuze..Co do sebe muze dostat.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí