Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Lenka myslím vyhrála zaslouženě, jídlo vypadalo báječně.
Deminka píše:
Tak Lenka myslím vyhrála zaslouženě, jídlo vypadalo báječně.
Určitě
.Moc jsem ji to přála.
Holky já teď sleduju páteční díl a teda…Evžen je fakt debil(pardon) kritizuje a nic jinýho neumí.
Joo Evžen to je podle mě fakt Magor,hlavně si o sobě myslí bůhvíco
.
A co holky sledujete tento týden?Já jsem viděla jen včerejší uterní díl a ta skupinka se mí zdá celkem v klidu.
Já sleduju, včerejší hostitelka byla hodně nervozní, ale nedivím sejí.Už jsem hodně zvědavá na toho dnešního chlapíka. ![]()
Holky ta hostitelka v pondělí, měla ve dřezu takový držáček na houbičku s přícuckou, nevíte některá, kde by se to dalo sehnat? a pak měla takový nádobky na lahve s olejem a octem…
miluju prostřeno,jediný co mi vadí,že je to ve špatnou dobu,koupu a krmím malýho,tak u nás řve telka i malej
,ale nenechám si to ujít,ráda se dívam na vaření druhýcha taky jak žijou a jaký mají názory…ten pořad mě baaví ![]()
Taky mám ráda pořady o vaření a poředy o přestavování bytů, ale to vlastně jen bydlení je hra…
mimochodem už jste vyzkoušeli nějaký z receptů?
My onehdá dělali zapečený bagetky, jak dělala ta těhotná Veronika, ale drahýmu trošku ujela ruka s čili a mě málem prohořeli vnitřnosti.
Pak se chystám na zeleninový mufinky jako dělala myslím vlaďka.
zatím jsem nic nevařila,vždy u toho koukám hladová a to bych snědla vše… ![]()
Já na to včera taky koukala hladová a dostala jsem strašnou chuť na zelnici, takže zítra budu vařit ![]()
Tak už nám to začíná,tak jsem zvědavá co Daniel předvede
.
Tak já jsem zkoušela kuřecí nudličky v sýrové podle Žanety(byla úplně v té první skupince) a bylo to dobré
.
A co přihlásili byste se?
Já teda asi ne,jsem strašný trémista a takhle před kamerou nevim nevim
.
Dellynko mno vzhledem k tomu, že vařím strašně jednoduchý jídla a vařit mě nebaví, tak asi ne a hlavně nemám dostatečně reprezentativní bydlení, abych ho mohla ukázat v TV
Ten byt je sám o sobě nádherný, zařízený tak, jak ho 3 studenti potřebujou…Brala bych ten byt hned…
Myslím,že ty komentáře co se týče bydlení nebyly na místě.Vždyt to jsou studenti a víceméně tam chodí jen přespat..a hlavně o bydlení tu přeci nejde,v první řadě jde o jídlo ne..Nevím co ty ženský čekaly ![]()
mě se dan dnes moc líbil,zasmála jsem se..
mě by jen zajímalo,podle čeho vybíraji ty inteligentní slepice ![]()