Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1609
9.3.11 20:49

Taky sleduji…a některe recepty už jsem i zkoušela… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
9.3.11 20:56

Ahoj :mavam:
Taky koukám,a musím přiznat že pravidelně :lol: Několik receptů jsem vařila celé rodině,vždy o čtyřech chodech a pokaždé chutnalo. Taky mi vadí když si vymýšlí že tohle nejedí a tamto nejedí. Nebo když hodnotí podle toho jak vypadá byt. Jsou tam snad kvůli jídlu,ne? :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.3.11 21:30

Já taky koukám, ale v poslední době nic neslyším, protože malá zrovna v tét době řve a řve a po Prostřenu přestane :roll:
Tento týden je super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
9.3.11 21:30

Pro mě jsou to taky muka a vždycky si něco dám,protože jak to vidím to jídlo tak neodolám.Spoustu receptů jsem taky zkoušela a byli moc fajn.
Hostitelce co dnes vařila bych tu výhru přála.Namakala se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.3.11 21:34

začla jsem sledovat asi poslední měsíc a líbí se mi! už jsem vyzkoušela několik receptíků…
je to zajímavé… chtěla jsem přihlásit svou mámu - super kuchařku! ale odmítla, že by jí vadilo šmejdění! takže nic
já se na to necítím!
ale dnes mě nadchla… měla všechno co bych ráda zkusila! zítra vaří Martyn.. a má zajímavé menu! vůbec nejde poznat co to bude! :lol:
je fakt, že závistivci se najdou! a intrikáni taky.. ale to je život.. ne každej dokáže být spravedlivej! :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
9.3.11 21:47

Na Martyna se taky těším :lol: Já tam chtěla přihlásit tchýni taky výborně vaří,jí by ale vadili kamery,byla by nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
10.3.11 18:54

dnes mě nadzvedla ze židle ta nejstarší čůza.Šest bodů za takovou večeři .Ukázal jim něco jiného a ona se tvářila jakoby jim dal nějakou šplichtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
10.3.11 18:58

Asi tak nějak.Měl to úplně super.Něco co si nikde nedáš nebo by sis nedala.Myslela jsem si,že se moc neukáže,ale překvapil mě moc.A navíc,že šije.To je borec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
10.3.11 18:59

Závist hýbe světem .Očividně je to taktika.To se s ní ani nikým z nich nedalo srovnat.Uplně jsem se vztekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
10.3.11 19:03

taky jsem aktuálně začala sledovat, docela mě to baví a hlavně inspiruje v tom, co vařit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
10.3.11 21:15
sthan píše:
dnes mě nadzvedla ze židle ta nejstarší čůza.Šest bodů za takovou večeři .Ukázal jim něco jiného a ona se tvářila jakoby jim dal nějakou šplichtu.

Souhlasím :palec:
Asi ho chtěla potopit,protože 6 bodů je fakt málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
10.3.11 21:17

Jsem zvědavá na zítřek :lol: Třeba překvapí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
11.3.11 12:52

Taky sem nepochopila proč dostal Martyn jen 6 bodu od te pani dokonale..pritom to mel vse supr.....:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
11.3.11 14:21

Já jsem zvědavá na dnešek.Hlavně kdo vyhraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
11.3.11 15:43

Tak ta co dala Martynovi 6 bodů je podle mně velká taktička.Jsem si všimla, že vždycky jak jí, očumuje všechny okolo, kolik snědí apod.To mi teda vadí jak jim kouká do talířů. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí