Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Taky koukám,a musím přiznat že pravidelně
Několik receptů jsem vařila celé rodině,vždy o čtyřech chodech a pokaždé chutnalo. Taky mi vadí když si vymýšlí že tohle nejedí a tamto nejedí. Nebo když hodnotí podle toho jak vypadá byt. Jsou tam snad kvůli jídlu,ne?
![]()
Já taky koukám, ale v poslední době nic neslyším, protože malá zrovna v tét době řve a řve a po Prostřenu přestane ![]()
Tento týden je super ![]()
Pro mě jsou to taky muka a vždycky si něco dám,protože jak to vidím to jídlo tak neodolám.Spoustu receptů jsem taky zkoušela a byli moc fajn.
Hostitelce co dnes vařila bych tu výhru přála.Namakala se.
začla jsem sledovat asi poslední měsíc a líbí se mi! už jsem vyzkoušela několik receptíků…
je to zajímavé… chtěla jsem přihlásit svou mámu - super kuchařku! ale odmítla, že by jí vadilo šmejdění! takže nic
já se na to necítím!
ale dnes mě nadchla… měla všechno co bych ráda zkusila! zítra vaří Martyn.. a má zajímavé menu! vůbec nejde poznat co to bude! ![]()
je fakt, že závistivci se najdou! a intrikáni taky.. ale to je život.. ne každej dokáže být spravedlivej!
![]()
Na Martyna se taky těším
Já tam chtěla přihlásit tchýni taky výborně vaří,jí by ale vadili kamery,byla by nervózní.
dnes mě nadzvedla ze židle ta nejstarší čůza.Šest bodů za takovou večeři .Ukázal jim něco jiného a ona se tvářila jakoby jim dal nějakou šplichtu.
Asi tak nějak.Měl to úplně super.Něco co si nikde nedáš nebo by sis nedala.Myslela jsem si,že se moc neukáže,ale překvapil mě moc.A navíc,že šije.To je borec.
Závist hýbe světem .Očividně je to taktika.To se s ní ani nikým z nich nedalo srovnat.Uplně jsem se vztekla.
taky jsem aktuálně začala sledovat, docela mě to baví a hlavně inspiruje v tom, co vařit ![]()
sthan píše:
dnes mě nadzvedla ze židle ta nejstarší čůza.Šest bodů za takovou večeři .Ukázal jim něco jiného a ona se tvářila jakoby jim dal nějakou šplichtu.
Souhlasím ![]()
Asi ho chtěla potopit,protože 6 bodů je fakt málo.
Taky sem nepochopila proč dostal Martyn jen 6 bodu od te pani dokonale..pritom to mel vse supr.....:-)
Tak ta co dala Martynovi 6 bodů je podle mně velká taktička.Jsem si všimla, že vždycky jak jí, očumuje všechny okolo, kolik snědí apod.To mi teda vadí jak jim kouká do talířů. ![]()