Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
na Šéfku ani nekoukám není mi přímo ona příjemná.. a už vůbec tenhle typ pořadu nemusím! stačí ukázky
jsem zvědavá jak prostřeno tento týden dopadne.. ![]()
můj obdiv má včerejší hostitelka,já bych ty její kecy neustála,tu kulajdu by měla paní pavučina na hlavě… ![]()
J-Zicek píše:
Dnes to bude taky zajímavé.Jsem zvědavá na tu Julii.
to bude zas nervák,já si vždy zanadávám… ![]()
Jo to já taky.Vždycky se u toho tak rozčílím,že přítel se mi pak směje.
včera byla fakt DAna dobrá, že to ustála! a ještě ve chvíli kdy začla šít do těch jejích nehtů!
nooo bude to zajímavé.. a jsem zvědavá co předvede DAvid.. protože rejpe a nezdá se mu pořád něco! takovej šťoura!
J-Zicek píše:
Jo to já taky.Vždycky se u toho tak rozčílím,že přítel se mi pak směje.
jojo tak to mám taky.
jo a taky jsem včera nadávala u pošty. Nechápu jak můžou těhotnou tak hrozně oblíkat ![]()
teda to vám povím ta Julie je pěkná pinda!!!!
a DAvid jsem na něj fááákt zvědavá! rýpat umí do každého jídla! ubožák
je to fakt parta děsná! představa, že se přihlásím, a chytnu takovou partu! tak je mi do breku!
jinak je fakt že dnes Jaroslava pokazila tu omáčku k hlavnímu jídlu! ta mi taky nesedla už když to řekla! byla to škoda! stačilo lehce výpek zaprášit moukou.. a bylo to naprosto super! knedlíky musím zkusit! roládku znám a je výtečná!
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
výhru přeju dance a jestli vyhraje,jůlinda to nerozchlastá.. ![]()
Holky prosim kolik dostala Jaroslava bodu? Julie se snazila byt mila, ale bylo evidentni jaka je to pretvarka, je to fakt hrozna zenska. No a David, tak na toho jsem teda zitra taaaaaaaak moc zvedava, obzvlast na jeho dezert.
Holky tak to bylo zas něco.Ta Julie je dobrá řiťopicha.Přeji to taky Daně.Uvidíme zítra na Davida.
Jo 27.A Julie dala pouze 4 body,i když chválila celej večer.Přetvářka jedna.
taky sleduju, když nejsem zrovna v práci, jakože tento týden jsem viděla jen opáčko z včera… Jsem zvědavá na machra Davida…jak rýpal do lívanců, že tam nemá být tvaroh…
Paní Dana měla přetěžké menu, dva druhy knedlíků a ta pipina ji řekne, že jí nevěří, že je dělala doma … no hnus no…
V pondělí zkouknu poslední díl a jsem zvědavá už teď.