Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se holky k vám přidám. Včera ta ženská měla děsný byt, já bych se styděla vařit v televizi. Ale to jídlo mi přišlo na pohled dobré a myslím, že jí zbytečně kritizovali, spíš se jí chtěli pomstít za její rýpavé řeči. Jsem zvědavá, jak se to dneska vyvine.
Svatko to je pravda jídlo vypadalo hezky a myslím že mohlo být dobrý. Třeba se na ní domluvili
![]()
Nechci se té Julie zastávat, protivná jak pes,já bych jí vyhodila z bytu hned, ale to jídlo mohlo být dobré. A kde jste to holky viděly o tom alkoholu, kdo pije? Na Primáckých webovkách mi nefungují videa.
Holky já se kvám dneska přidám.Páč teda koukám co tam ta Julie předvádí,jen se jí mstí za ten včerejšek přitom dneska to jídlo vypadá pěkně.A ona jak to má doma to bych teda nikoho domů nepozvala,pěknej bordýlek ![]()
TO je teda mazec holky. Jak se takhle může chovat dospělý člověk????
No a ten kluk mě taky pěkně rozčiluje. Neumí nic pochválit. Jen pořád remcá!
Tak co na to říkáte.Ta Julie je jedna velká píp.Toto nechápu jak někdo může být tak zákeřnej.Ten David na toho jsem taky zvědavá na experta.Furt se mu něco nelíbí a do všeho remcá.
Jinak jí tu výhru přeji té dnešní hostitelce.Povedlo se jí to. ![]()
M-a-j-a píše:
No a ten kluk mě taky pěkně rozčiluje. Neumí nic pochválit. Jen pořád remcá!
jo přesně taky mě štve ke všemu má keci,no jsem na něj zvědavá v pátek na mistra kuchaře… ![]()
Nj Julči se včera dotknuly připomínky k úklidu tak jí to musela vrátit noo… ![]()
Holky kolik dostala dnešní hostitelka bodů? A kolik jí dala Jůlie? Vidím to jen do reklamy, pak dávají Želvy Nynja ![]()