Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
VERCATOMIK píše:
Holky kolik dostala dnešní hostitelka bodů? A kolik jí dala Jůlie? Vidím to jen do reklamy, pak dávají Želvy Nynja
Hostitelka dostala 31 bodů a Julie jí dala neuvěřitelných 5 bodů.Což jsem hleděla.
Tak s takovým chlapem bych hned vyběhla. A Dana dnes uvařila dobře, přišlo mi to dost pracné a ona to hravě a v klidu zvládla. Julie no coment.
Holky kolikrát bych těm lidem nafackovala. Takové dobroty a oni se tváří jak kdyby to bylo kdoví co. Já bych dneska snědla všechno a ještě bych si přidala ![]()
Co to je ta Julie??? To je hrozna zenska! A ten prechytracely mladik, jsem dost zvedava co predvede on sam, chytrej je jak radio. Aspon ze ty ostatny damy jsou celkem v pohode.
No ještě,že se té dnešní hostitelky tam zastala ta starší paní,jinak tam nikdo nic neřekl.No bude tento týden zajímavý.
Byla ta Julie hrozne trapna, kdyz zacala komentovat ty jeji ruce a hlavne nad kazdym jidlem jak se ofrnovala, hlavne, ze o sobe prohlasuje, ze ma madarske koreny a pak ji vadi neco paliveho v salatu. A co to ten kluk zblebtal, ze to neni zadny kulinarsky umeni udelat 2 druhy knedliku a omacku, jo milej zlatej udelat dobrej knedlik to je jedna z nejtezsich vecich, osobne se mi dodnes nedari ![]()
Hezký večer ![]()
Také jsem koukala. Ta Julie je teda masakr,fakt obdivuji dnešní hostitelku za trpělivost. Já už bych bouchla a začala na ní křičet
Julča ohrnovala nos navztek
No já si myslím,že o tom alkoholu by to mohlo být zítra
Vypadala taková červeňoučká
![]()
Ten kluk je taky na pěst
Jsem na něj v pátek velice zvědavá,protože to dnešní jídlo vypadalo nádherně,všechno bych bez keců snědla ![]()
Děvčata a nepřemýšleli jste,že byste se přihlásili? Nebo už jste některá přihlášená?
![]()
Já se stydím, já bych nešla. A pro 5 lidí bych to množství neodhadla.
My tam chtěli přihlásit tchýni
a ta nechce ![]()
Cos is myslíte o tom pořadu Šéfka? Síla co!
![]()
holky dnes to teda bylo maso!
Julie byla hustá! a hlavně TRAPNÁ! holt si asi neuvědomila, že se ztrapní před celým národem!!! Dana byla dobrá, že se nenechala vyprovokovat.. a ustála to! menu měla dobré! líbilo se mi její sestavení!
DAvid je fouňa, kterému není nic vhod!!!! místo aby ocenil, že měl dva druhy knedlíku! jsem na něj zvědavá! na machra! nejlepší je paní Jarka a Karla.. tahle parta si jde fakt po krku! a to ještě asi vygraduje.. protože v ukázkách bylo, že jí řekli, že chlastá.. no bude ho ještě hodně HUSTÝÝÝ! ![]()
Já bych to asi nezvládla se tam přihlásit.I když to může být dobrá zkušenost.
bombdina píše:Šéfka je masakr.Ráda se na to dívám,ale někteří jsou
My tam chtěli přihlásit tchýnia ta nechce
![]()
bombdina píše:Šéfka to je masakr.Ráda se na to dívám.Některé lidi nechápu,že se tam mohli přihlásit a ty úkoly co tam jsou.Zajímavé.
My tam chtěli přihlásit tchýnia ta nechce
![]()
Nějak mi blbnul počítač.Tak se omlouvám.Dneska mám nějaký divný den.
To jo,je to zajímavá reality show. Taky na to koukám,já bych tam nemohla být,už jenom to ponižení před ní,jak je vždycky sjede,s nikým se nese..
![]()