Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak jsem zvědavá na tento víkend,co nás tam překvapí.Jsem zvědavá.
eva76 píše:
sákryš, já to tento týden vůbec neviděla, pořád se něco dělo, zrovna, když to vypadá, že to bylo zajímavý, byl tam nějaký zajímavý recept?
Mě tam zaujala ta roláda,jinak nic moc.
Holky tak co na to říkáte?Vcelku dobrá parta.Hned jak jsem viděla tu Terezu tak jsem říkala přítelovi,že je to holka z toho pořadu Hledá se máma byla u toho blbouna Petra,jak pak dolízal za všema babama,které nechal.
No uvidíme jak se to vyvrbí.
Já raději koukám na prostřeno (bez servítky) na markíze, vaří tam nějaké celebrity nebo někdo trochu známý a ta jídla jsou úplně jiná…ale neběží to tam pořád, sem tam to vymění tak koukám i u nás a někdy se nestačím divit… ![]()
Tak u nás je něco podobného to Čápi s mákem.Dávali to a zničeho nic to skončilo.Nevím proč.
skoncilo??ja myslela ze to bezi kazdej ctvrtek..
jo ona byla bartosova co ve ctvrtek ![]()
J-Zicek píše:
Tak u nás je něco podobného to Čápi s mákem.Dávali to a zničeho nic to skončilo.Nevím proč.
Prý to nemělo žádnou sledovanost. Nikdo na to nekoukal
Tak to stáhli.
Myslím,že parta by to mohla být dobrá. Jsem zvědavá co ukuchtí ta Tereza. Já si jí taky pamatuju s toho pořadu,ale moc jsem na to nekoukala,tak nevím ani jak dopadla. No třeba tam bude nějaký dobrý recept. Dneska mě to nezaujalo. ![]()
J-Zicek píše:
Pokud máš JOJ tak to dávají každou sobotu ve 13:00
Anebo v jejich archívu
http://televizia.joj.sk/…03-2011.html
Jo a ještě mají to pod názvem Kapor na tortě
Joj nechytnu,ale mě to neva.
Taky jsem zvědavá na Terezu.Taková mladá,ale uvidíme.
J-Zicek píše:
Joj nechytnu,ale mě to neva.
Taky jsem zvědavá na Terezu.Taková mladá,ale uvidíme.
Tak si to pusť přes net ![]()
No tak parta by mohla byt dobra…Ja jsem taky zvedava na tu Terezu co ukuchti.uz jak byla v tom poradu Hleda se tata a mama tak byla chytra a tak nejak na me pusobila jak trosku jednodussi typ holky..ale ......tak treba nas vsechny prekvapi… ![]()
Tak devčata za chvíli nám to začíná,tak jsem zvědavá co dnes bude.