Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
25.3.11 10:32

Mne Jana neni moc sympaticka, takova heeerecka, rada stredem pozornosti, vyhru preju Bronovi, nad zadnym jidlem se neofrnoval, nad nikym se nepovysoval a vareni zvladl s prehledem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
25.3.11 10:36

no tak ona ta JANA je hooodně viditelná a nápadná, takže asi středem je :-D , ale fakt jsem na ní hoodně zvědavá 8-o

Ta první Renata měla smůlu že byla první a je sympatická, ale jinak jsou si dost podobní i v názorech … teda až na Téru, takže uvidíme, jak to dopadne.

• Citovat
  • Upravit
5233
25.3.11 14:10

Já myslím,že to vyhraje Broňa.Aji mu to přeju.Ale uvidíme třeba nás Jana překvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.3.11 19:10

Holky prosim jak to dopadlo? Ja to nevidela :-( . Jen na konci jsem zahledla, ze si neco vyrikavali, Tereza tam placala neco o tom v kom se spletla, nespletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
25.3.11 19:18
vyhrál to Bronek :lol: všechny žensky strčil do kapsy
clovek píše:
Holky prosim jak to dopadlo? Ja to nevidela :-( . Jen na konci jsem zahledla, ze si neco vyrikavali, Tereza tam placala neco o tom v kom se spletla, nespletla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
25.3.11 19:18

Vyhrál to Broněk,a Tereza tam něco plácala,že se spletla v Irence,že jí ze začátku byla nesympatická,ale ted je to naopak.A celkově to dneska Janě dost natřely,taky si to mohly nechat na jindy,nechtěla bych být v její kůži :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
25.3.11 19:40

a to mě se zas u Jany moc líbilo, akorát ta jídla hrozně překombinovala a to ostatní zklamalo :cry:

Myslím, že se s tím jídlem nadřela více jak Tereza, tak mohla dostat ještě více bodů, takhle skončila těsně předposlední…

Oni ji hlavně bodovali za její soutěživost :roll:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
25.3.11 19:59

No byt měla pěkný to jo..
Já myslím,že tam něco Irena říkala,že taktizuje apak jí to u dezertu podle mě dost vpálily..

A s jídlem si teda dala určitě víc práce než včera terka s její patlámo…
A ještě mě u Terky štve,že nic jí nechutná a sama tomu teda moc nedala :roll:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
25.3.11 20:08

no přesně tak, rozežraná mladá chytrolínka :pankac:

kde to bydlí ta Jana, že tam byly u vchodu srnky?
Měla to fakt moc pěkné, byt, tabuli, byla i upravená ona, no a jídlo jí to prohrálo, zkrátka moc přezdobené a chuťové promíchané…

No ale dala bych si ty záviny…

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
25.3.11 20:22

Ta Jana myslím bydlí v Kamenickým Šenově,ale i u někoho tady v Liberci byly vidět srnky :lol:

A stím jídlem no,jestli ona moc nekoření tak jim to mohlo připadat mdlý..

Ale Terka mě tam teda dostala,po včerejšku co předvedla by měla být radši zticha a mít boule až za ušima :lol:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
25.3.11 20:24

Myslíš ty záviny s lososem a bramborákem,no to asi bylo moc přeplácaný.Já bych si zas dala tu Roštěnku..

• Citovat
  • Upravit
5233
25.3.11 22:30

Tak Broňa vyhrál.Zasloužil si to.Do té Jany se tam pěkně vrhly.
Soutěž to,ale je.Tak nevím co se jim nelíbilo.Byla vybíravá,ale jde tam o vaření a né jak se kdo chová.To mě celkem bylo té Jany líto.
Uvidíme příští týden.V ukázkách to vypadalo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
26.3.11 07:44

Me jany bylo taky lito… jednak nebodovala tak spatne jak o ni tvrdily, to ta blondata teda tam solila cifry :pocitac:
jana podle me byla jenom takova ze co ji napadlo to rekla a ty nadhery se mohly pominout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
26.3.11 11:26

lenholka - taky mám ten dojem :potlesk: Škoda, no, přála jsem jí to :-?

• Citovat
  • Upravit
485
26.3.11 20:03

Taky si myslím, že si to Jana nezasloužila, naopak dávala každému dost bodů oproti ostatním.
Byla taky na můj vkus dost hlučná, ale prostě taková byla.Mě teda nepřišlo, že by tam šla přes mrtvoly jak jí tam vyčítali.A její menu mi taky přišlo v pohodě.

Terezaje hrozná pipina co má všechno na háku a jen se zviditelňuje v pořadech.Ta se určitě ještě někam nacpe.
Uff nějak mě ten pátek nadzvedl.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky