Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rose-k
26.3.11 20:13
Deminka píše:
Taky si myslím, že si to Jana nezasloužila, naopak dávala každému dost bodů oproti ostatním.
Byla taky na můj vkus dost hlučná, ale prostě taková byla.Mě teda nepřišlo, že by tam šla přes mrtvoly jak jí tam vyčítali.A její menu mi taky přišlo v pohodě.Terezaje hrozná pipina co má všechno na háku a jen se zviditelňuje v pořadech.Ta se určitě ještě někam nacpe.
Uff nějak mě ten pátek nadzvedl.. :wink:

Tak se neročiluj :wink: Ti z minulýho týdne byly daleko horší :lol: Akorát myslím,že se irenka trochu urazila při tý hře,že jí Jana nenechala vyhrát,ikdyž to uhádla dřív :nevim: ale nějaký navraživosti mezi těma dvěma jsem si nevšimla :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
485
26.3.11 20:52
christy píše:
Deminka píše:
Taky si myslím, že si to Jana nezasloužila, naopak dávala každému dost bodů oproti ostatním.
Byla taky na můj vkus dost hlučná, ale prostě taková byla.Mě teda nepřišlo, že by tam šla přes mrtvoly jak jí tam vyčítali.A její menu mi taky přišlo v pohodě.Terezaje hrozná pipina co má všechno na háku a jen se zviditelňuje v pořadech.Ta se určitě ještě někam nacpe.
Uff nějak mě ten pátek nadzvedl.. :wink:
Tak se neročiluj :wink: Ti z minulýho týdne byly daleko horší :lol: Akorát myslím,že se irenka trochu urazila při tý hře,že jí Jana nenechala vyhrát,ikdyž to uhádla dřív :nevim: ale nějaký navraživosti mezi těma dvěma jsem si nevšimla :think: :think:

To je fakt bylo i hůř. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
28.3.11 13:42

Tak kdoví, jaká parta nás čeká? 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.3.11 19:34

Co rikate na sestavu? Aspon, ze je tam jednou vic chlapu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
28.3.11 19:35

No velice zajímavá sestava.Tento týden bude zajímavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
28.3.11 19:59

Tak dnešní hostitel byl příjemný, ale trochu nudný na můj vkus.Ale zas chápu, že se neznají, tak uvidíme jak se on i ostatní projeví. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
29.3.11 16:46

Na dnešek jsem zvědavá.To se asi rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.3.11 18:46

Teda holky ten mladý je ta urýpaný :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
29.3.11 18:46

NO řekla bych, že se nám Míša začíná vybarvovat, co? :pocitac: :pocitac: Evidentně sebevědomý chlapec, který ví všechno nejlíp. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
29.3.11 18:50

Tak ten Michal je teda dílo.Úplně sem se naštvala.Takovej magor.
A o tom Pavlovi trochu tlustčí jsem si myslela,že jí dá teda víc bodů než 7.
Včerejší večer katastrofa a dnešní hostitelku jsem si myslela na výhru,ale po dnešním bodování,což mě teda překvapily,to asi nevyjde.
A s tím nožem co vyváděl.Měl averzi na ni vůči té červené barvě tak se jí pomstil.To je jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
29.3.11 18:50

Michal byl hodně urýpaný :roll: prý nevidí v polévce celer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
29.3.11 18:57

No hlavně,že mu se jeho včerejší večer tak moc líbil a polévka byla o hodně lepší u něho než ta dnešní.
Magooor. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.3.11 19:17

teda michal to je fakt ichtyl…bych ho poslala nekam, by me zajimalo kam pro to sebevedomi sel…

a s tou autonehodou :roll: no tohle tam tahat :zed:
chapu ze nejakou psychickou ujmu ma ale hodnotit za cervenou barvu hostitelku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
29.3.11 19:25

Michal se pekne predvedl, vcera jsem si myslela, ze to je sympatak, dneska se vybarvil. To asi nevypada na poklidny tyden, jestli bude takhle rypat kazdy vecer…on teda vcera nepredvedl zadny zazraky, dnes bych si dala k jidlu uplne vsechno! Ale bodovani bylo spatny, aspon tech 30bodu by si urcite zaslouzila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.3.11 19:28

Ahojky.prosim kdy hostila ostatní ta maminka co byla v hledá se táta a máma?Nevim zda užvařila a pokud ano ráda bych to viděla.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí