Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
christy píše:Deminka píše:Tak se neročiluj
Taky si myslím, že si to Jana nezasloužila, naopak dávala každému dost bodů oproti ostatním.
Byla taky na můj vkus dost hlučná, ale prostě taková byla.Mě teda nepřišlo, že by tam šla přes mrtvoly jak jí tam vyčítali.A její menu mi taky přišlo v pohodě.Terezaje hrozná pipina co má všechno na háku a jen se zviditelňuje v pořadech.Ta se určitě ještě někam nacpe.
Uff nějak mě ten pátek nadzvedl..Ti z minulýho týdne byly daleko horší
Akorát myslím,že se irenka trochu urazila při tý hře,že jí Jana nenechala vyhrát,ikdyž to uhádla dřív
ale nějaký navraživosti mezi těma dvěma jsem si nevšimla
![]()
To je fakt bylo i hůř. ![]()
Tak dnešní hostitel byl příjemný, ale trochu nudný na můj vkus.Ale zas chápu, že se neznají, tak uvidíme jak se on i ostatní projeví. ![]()
NO řekla bych, že se nám Míša začíná vybarvovat, co?
Evidentně sebevědomý chlapec, který ví všechno nejlíp. ![]()
Tak ten Michal je teda dílo.Úplně sem se naštvala.Takovej magor.
A o tom Pavlovi trochu tlustčí jsem si myslela,že jí dá teda víc bodů než 7.
Včerejší večer katastrofa a dnešní hostitelku jsem si myslela na výhru,ale po dnešním bodování,což mě teda překvapily,to asi nevyjde.
A s tím nožem co vyváděl.Měl averzi na ni vůči té červené barvě tak se jí pomstil.To je jasné.
No hlavně,že mu se jeho včerejší večer tak moc líbil a polévka byla o hodně lepší u něho než ta dnešní.
Magooor. ![]()
teda michal to je fakt ichtyl…bych ho poslala nekam, by me zajimalo kam pro to sebevedomi sel…
a s tou autonehodou
no tohle tam tahat ![]()
chapu ze nejakou psychickou ujmu ma ale hodnotit za cervenou barvu hostitelku ![]()
Michal se pekne predvedl, vcera jsem si myslela, ze to je sympatak, dneska se vybarvil. To asi nevypada na poklidny tyden, jestli bude takhle rypat kazdy vecer…on teda vcera nepredvedl zadny zazraky, dnes bych si dala k jidlu uplne vsechno! Ale bodovani bylo spatny, aspon tech 30bodu by si urcite zaslouzila.
Ahojky.prosim kdy hostila ostatní ta maminka co byla v hledá se táta a máma?Nevim zda užvařila a pokud ano ráda bych to viděla.Děkuji
Tak se neročiluj
Ti z minulýho týdne byly daleko horší
Akorát myslím,že se irenka trochu urazila při tý hře,že jí Jana nenechala vyhrát,ikdyž to uhádla dřív
ale nějaký navraživosti mezi těma dvěma jsem si nevšimla