Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky to je katastrofa.Co to jsou za lidi.Nedá se na to ani dívat.Nikdo se tam nezasměje.Hrůza.
teda to je skvadra ![]()
a vypada to ze zrovna dnesni pani to vyhraje..
no asi dokoukam ty minuly 3 dily abych vedela co se tam delo, nedelo, kdy si ziskali takovou avezi na sebe
Tak doufam, ze pristi tyden budou trochu prijemnejsi lidi, tohle byla sestava
. Irina vyhrala zaslouzene.
Tak jsem zvědavá na tento týden kdo se tam objeví.Doufám,že to bude lepší parta než ten minulej týden.
Bohuzel jsem nesledovala moc pozorne, ale mela jsem dojem, ze je to takova docela vesela a ziva particka, ne jak ten umiracek minuly tyden. Zrejme ta blondata kadernice bude nejaka rypalka, ale vsechny podstatne veci mi dneska proste utekly ![]()
Tak to blondýna bude urýpaná
Hlavně nechápu, proč leze do takové soutěže, kdy polovinnu věcí nejí
![]()
Holky včera jsem to neviděla,ale dnes už se musím dívat.Jsem zvědavá.
Teda ta Katerina je opravdu hrozna rejpalka, taky nejak nechapu proc se hlasi do poradu o vareni, kdyz nic neji a ke vsemu ma vyhrady
. Co mne teda prekvapilo byl vek dnesni hostitelky, tipla bych ji tak 40
. Ale jinak je to celkem zazivna parta, jidlo mne dneska moc nezaujalo.
Taky jsme se o tom s manželem bavili. Taky jsem jí tipovala tak 40. A té urýpané kateřině tak 30.
jsem pravidelny sledoval a vzdy se tam tak nastvu..
ta Katerina, to je kravka nejvetsiho zrna…
Holky tak vidím,že máme stejný názor na věk hostitelky.Jak to tam řekli tak mi málem spadla čelist.To já mám víc a připadám si líp než ona.Maso.
Katka je celkem prudil.Jsem zvědavá jak bude vařit ona.Aspoň uvidíme co teda jí.
tak koukali jste dneska?
moc se Katka nevytáhla - krom těch bramb. knedlíků, ty jsem já ještě nedělala.
já sice nejsem žádná kuchařka, ale vysypat do kastrolu z pytlíku zelí a špenát a vůbec to nedochutit zvládnu taky, upéct kuře, jednoduchou nádivku a štrůdl z koupeného těsta… nic moc.
Taky mne zarazelo jak do vseho cpala bujon. Nevim proc delala spenat, ja bych snad nikdy nevarila nic co neochutnam a vubec si nechci predstavit jaka to musi byt dobrota predem ochuceny spenat
. Zatim tento tyden nikdo nic moc nepredvedl.