Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak to je skladba. Všechny jsou falešné. Nechápu proč se jí nezeptaly proč vaří u sestřenice, ale všechny ji pomluví.
Ta nejstarší paní je celkem inteligentní, ale taky moc neumí říct svůj názor.
Jinak ta dnešní holka byla na facku. Ty její otázky poořád dokola ![]()
A ta nejmladší by potřebovala dostat na holou.
No děs.
lenholka píše:
no tak dneska zase nic, tak asi zitra se to rozjedeto vari ta nejstarsi ne??
Ta nejstarší vaří, myslím, zítra a podle ukázek to bude mazec. Snad i někoho vyhodí. Být těma holkama tak se stydím vrátit do práce nebo do školy.
Ahoj holky
Můžu se přidat k diskusi o mém oblíbeném pořadu??
Jinak mě dneska hodně zarazilo, jak mluvily jinak před Petrou a jinak na kameru. Když se zeptala jestli jim chutná, ano ano. A na kameru opak.
Vzrůůůůšo bude super. Ta hádka mě totálně dostala. Ale Eva je mi protivná hned od prvního pohledu
tak jsem se dnes přeci jenom podívala a pocity jsou teda hrůzostrašný - jen té starší paní je mi líto, v partě normálních lidí by docela zapadla a ta rockerka vypadá taky celkem slušně, ale ty ostatní tři jsou teda šílený. Vařit neumí ani jedna a falešný jsou až na půdu. Navíc to sebevědomí - vždycky mě fascinuje, jak se holedbají inteligencí ty největší blbky
Ahojte holky,tak dnešní týden bude stát za to.To bude šrumec.Dnešní hostitelka nějaká divná.Pořád jakoby se chválila.
Všechny mi tam připadnou nějaké falešné a neumí říct ani svůj názor přímo hostitelce,když se jich ptá.To je hnus.
ja jsem myslela,ze ona povazuje ostatni za retardy ale ted uz vim…asi byla ozralaaaa
![]()
lenholka píše:
neprisla vam chvilema ta hostitelka pripita??
Taky mi to tak přišlo…
Jinak ta rokerka vypadá celkem normálně, ale kdo ví. Na zítra se těším ![]()
Musím říct, že mně ani nepřišla.....
A tou rockerkou se nechci nechat zmást, nevěřím ani jedný ![]()
u ty rockerky jsme si s chlapem rikali jestli uz jsme ji nekde nevideli ![]()
Tento týden to bude super podívání.Aspoň se nebudeme nudit.Jupííí.
tento týden to má fakt grády
to jsi myslím že tam ještě nebylo,a dnešní díl,měl by té slečně policajtce někdo říst že samochvála srmdí.Z té partičky co tom je mi asi nejvíce sedí ta rokerka a potom ta starší paní,jinak je to mazec ![]()