Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
zbrnda
4.5.11 19:34

Těžko ríct,je jasné že tam své sehrál alkohol ale myslím že natom nebyla tak aby nevěděla co dělá, je známo že alkohol odbourává zábrany a tady se to plne potvrdilo.A pokud se tak chová bězně tak chudák doma chlap. I podpantoflák musí mít někdy dost,doufám že mu to nebude dlouho trvat a pokud je stejného ražení tak bych chtěl vidět tu Itálii

• Citovat
  • Upravit
4509
4.5.11 19:37
M-a-j-a píše:
zbrnda píše:
M-a-j-a píše:
V jednom ale měla pravdu, že jsou některé strašně falešné.
Já si myslím, že jí zítra ve škole řeknou, že byla dobrá jak jim to nandala!
ˇ6e to řeknou tomu bych i věřil,protože dnešní holčiny jsou tak trochu hulvátky,vím očem mluvím,když je někdy poslouchám (a to bych neměl)baví se hůř než kluci. Chlapi mezi sebou ještě vyjdou, ale holky? :dance:
jj někdy to stojí za to. Mi stačí, když jde taková partička holek kolem mě. Stydím se za ně!

jojo mam to stejne…holt uz jsme stary :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 19:39

tak dneska to byl mazec teda…to byla hysterka..no nevim nevim,podle me to enni normalni zenska,ale je psychicky narusena..takove chovani podle me uz opravdu hranici s nejakou psychickou nemoci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16492
4.5.11 19:42
zbrnda píše:
Těžko ríct,je jasné že tam své sehrál alkohol ale myslím že natom nebyla tak aby nevěděla co dělá, je známo že alkohol odbourává zábrany a tady se to plne potvrdilo.A pokud se tak chová bězně tak chudák doma chlap. I podpantoflák musí mít někdy dost,doufám že mu to nebude dlouho trvat a pokud je stejného ražení tak bych chtěl vidět tu Itálii

Prostě na sebe potřebovala upozornit. Hloupá nána a vypovídá to o dnešní mládeži!
Ještě že už mám tento telecí věk zasebou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
4.5.11 19:42
M-a-j-a píše:
zbrnda píše:
Těžko ríct,je jasné že tam své sehrál alkohol ale myslím že natom nebyla tak aby nevěděla co dělá, je známo že alkohol odbourává zábrany a tady se to plne potvrdilo.A pokud se tak chová bězně tak chudák doma chlap. I podpantoflák musí mít někdy dost,doufám že mu to nebude dlouho trvat a pokud je stejného ražení tak bych chtěl vidět tu Itálii
Prostě na sebe potřebovala upozornit. Hloupá nána a vypovídá to o dnešní mládeži!
Ještě že už mám tento telecí věk zasebou :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
zbrnda
4.5.11 19:51
Janni.na88 píše:
tak dneska to byl mazec teda…to byla hysterka..no nevim nevim,podle me to enni normalni zenska,ale je psychicky narusena..takove chovani podle me uz opravdu hranici s nejakou psychickou nemoci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

JJ, naprostý souhlas.
Potřeboval jsem si někam vylít svůj názor tyto str. mi padly pod ruku jako první,co mě hnětlo je venku tak se tu děvčata mějte, doufám že žádná z Vás taková není :lol: odcházím,neb sem nepatřím protože coby chlap si s Vámi o ryze ženských záležitostech asi těžko zasvěceně poklábosím. Mějte se tu hezky a možná při další večeři ahoj neb to ještě nekončí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
4.5.11 19:52
zbrnda píše:
Janni.na88 píše:
tak dneska to byl mazec teda…to byla hysterka..no nevim nevim,podle me to enni normalni zenska,ale je psychicky narusena..takove chovani podle me uz opravdu hranici s nejakou psychickou nemoci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

odchazet nemusis preci,sice jsme tu prevaha zenskych,ale o to lepe,kdyz se pripoji i chlap a poda nefalsovany „chlapsky nazor“ :lol: :wink:

JJ, naprostý souhlas.
Potřeboval jsem si někam vylít svůj názor tyto str. mi padly pod ruku jako první,co mě hnětlo je venku tak se tu děvčata mějte, doufám že žádná z Vás taková není :lol: odcházím,neb sem nepatřím protože coby chlap si s Vámi o ryze ženských záležitostech asi těžko zasvěceně poklábosím. Mějte se tu hezky a možná při další večeři ahoj neb to ještě nekončí :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
softvelvet
4.5.11 19:53

Ta Eva, ta je teda šílená.. A je dost namyšlená. Ale na druhou stranu jim řekla pravdu, akorát zvolila špatnou formu no :D. Já jsem měla takovýho bývalýho, s takovým člověkem se nedá žít. Přítel měl to samý a teď jsme doma dva kliďasové.
Ta blondýna s kratšíma vlasama, to je taky síla. Pořád jen kritizuje a nikdy neřekne nic pěknýho.
Snad nevadí, že jsem se zapojila do diskuse .))

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
4.5.11 19:54
zbrnda píše:

ta by potrebovala takovyho chlapa,ktery by ji dokazal nejak usadit trochu..pokud to tedy je vubec mozne..tak jako kazdy je nejaky,ale tuto je moc :pankac: :pankac: :pankac: :think:

• Citovat
  • Upravit
16492
4.5.11 19:55
softvelvet píše:
Ta Eva, ta je teda šílená.. A je dost namyšlená. Ale na druhou stranu jim řekla pravdu, akorát zvolila špatnou formu no :D. Já jsem měla takovýho bývalýho, s takovým člověkem se nedá žít. Přítel měl to samý a teď jsme doma dva kliďasové.
Ta blondýna s kratšíma vlasama, to je taky síla. Pořád jen kritizuje a nikdy neřekne nic pěknýho.
Snad nevadí, že jsem se zapojila do diskuse .))

Však jsem říkala, že v něčem měla pravdu, ale ta forma!!! A hodně věcí fakt přehnala. Třeba s těmi kily navíc :zed:
No ta nejmladší holka je hrozně falešná.
Nevadí, že ses přidala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
4.5.11 19:57

Mě přišlo, jako kdyby tam byla nastrčená, aby tam udělala dusno, protože takhle se normánlí člověk nechová…chudák ta paní co vařila, ale zato má nejvíc bodů :-)

Ta holka vypadala jako opilá..mluvením i chováním, ale bylo divný, že pak rychle seběhla ty schody jak střízlivá. Asi ji fakt něco přeskočilo v hlavě :nevim:

No kdyby se to stalo u mýho stolu, tak ji jedna přiletí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
4.5.11 19:57
M-a-j-a píše:
softvelvet píše:
Však jsem říkala, že v něčem měla pravdu, ale ta forma!!! A hodně věcí fakt přehnala. Třeba s těmi kily navíc :zed:
Nevadí, že ses přidala :palec:

Já nečetla asi všechny příspěvky :-? .
No s těmi kily to fakt přehnala no, ale ta holka si o to bohužel říkala sama… No tento týden jsou tam teda případi :D.
Já bych do tohoto pořadu asi nešla a to jsem o tom přemýšlela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
4.5.11 19:59
softvelvet píše:
M-a-j-a píše:
softvelvet píše:
Nevadí, že ses přidala :palec:
Já nečetla asi všechny příspěvky :-? .
No s těmi kily to fakt přehnala no, ale ta holka si o to bohužel říkala sama… No tento týden jsou tam teda případi :D.
Já bych do tohoto pořadu asi nešla a to jsem o tom přemýšlela :mrgreen:

ja take ty lidi obdivuji,kterui tam jdou…protoze clovek nikdy nevi,na koho tam naterfi no..a ja bych asi neunesla takovouhle hysterku..no,kolikrat tam jsou zajimave exemoplare,to fakt jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
zbrnda
4.5.11 20:03
Sumaya píše:
Mě přišlo, jako kdyby tam byla nastrčená, aby tam udělala dusno, protože takhle se normánlí člověk nechová…chudák ta paní co vařila, ale zato má nejvíc bodů :-)

Ta holka vypadala jako opilá..mluvením i chováním, ale bylo divný, že pak rychle seběhla ty schody jak střízlivá. Asi ji fakt něco přeskočilo v hlavě :nevim:

No kdyby se to stalo u mýho stolu, tak ji jedna přiletí :twisted:

( Tak a naposted ,už mizím)
Jestli byla střízlivá tak oto je to horší, z opice se vyspí ale z hysterie? to še mušíš jít léčit :zed:

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
4.5.11 20:12

Náhodou jsem dneska viděla ukázky,jinak pořad pravidelně nesleduju ale dnešek jsem opravdu koukala a musím říct,že teda síla co tam předvedla za divadlo,že jí hanba nefackuje.Ale zase na druhou stranu nevím-neviděla jsem včerejší ani pondělní díl - tak to tolik nemůžu posoudit i když zase ono bůhví jak to doopravdy bylo a jak je to sestříhané.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!