Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sthan píše:
Dobré ránko.já si osobně myslím,že ji nekdo ze štábu řekl jak mluví ty holky mimo stul.Že u stolu řeknou dobré a vedle uplný opak .třeba to pan rejža udělal naschval ,aby bylo vzrušo .A ona to trochu přehnala.Lituju tu paní ,ale ty další se chovají taky hnusně,až na tu rockerku ,a se zda v klidu.
taky mám takový pocit,že určitě ví něco víc,jinak tu paní ani nemusíme litovat,ona to nakonec vyhraje
díky evičce ![]()
jj, přidávám se, včera to byla síla, až si někdy říkám, není to všechno nahrané? Jako aby měli sledovanost? Jinak opravdu takoví lidi existujou, manžel měl takovou choleričku expřítelkyni, prý fakt zralá na psychiatrii ![]()
ja verim ze takova je, ta by se mela lecit, tohle byl presne muj bejvalej, cholerik jako prase, ten kdyz byl v razi tak to stalo za to a presne jako ona nebyl k zastaveni a jeste na konci vykouzlil na ksichte usmev ![]()
tak jak mě prostřeno nebavilo,začínalo to být nudný,tak včera je to můj nej pořad,já se zasmála ![]()
Právě jsem to zkoukla a.........HUUUUUUUUUUUUUUUUSTÝÝÝÝÝÝÝÝÝ..........
Fracek jeden nevycválanej. Slečně odtlouklo 18 a myslí si, že je dospělá. Já bych jí vyrazila už při prvních náznacích, protože vařit se tam celý den, honit se s úklidem a snažit se připravit příjemný večer, aby mi to pak nějaký smrad zkazil…Docela jsem Jarušku obdivovala, že jí nevyhodila dřív…
Nutno uznat, že to ovšem byla nejoriginálnější ,,zábava"
Taky jsem to zkoukla…to je pííí**, neskutečný. A ta její gestikulace ručkama a prstíkama mě dorazila úplně ![]()
Ale jinak k pobavení u TV super
Jarušky mi bylo fakt líto…
Ja bych ji normalne serezala, co si ta slecna o sobe mysli? Ona se tam produciruje, by rada asi, aby si ji vsimla nejaka modelingova agentura nebo co. Je fakt hrozna. Jen doufam, ze toto neni standardni obrazek 18.lete slecny ![]()
clovek píše:
Ja bych ji normalne serezala, co si ta slecna o sobe mysli? Ona se tam produciruje, by rada asi, aby si ji vsimla nejaka modelingova agentura nebo co. Je fakt hrozna. Jen doufam, ze toto neni standardni obrazek 18.lete slecny
podle me je to fracek rozmazlenej,nevychovanej a jeste k tomu psychicky narusenej..jako takovyhleho cloveka jsem za cely zivot nepotkala a ani envidela..a doufam ze ani nidky nepotkam ![]()
No ta Anna nebo jak se jmenuje, taky asi není dobře vychovaná..takhle si krknout do televize
![]()
Taky bych ji jednu svihla a byt jeji rodic, tak ji normalne zakazu v tom poradu pokracovat. Ikdyz buh vi, jestli to fakt neni delany cilene
. Trochu mne, ale dneska prekvapila Jarka, ze cekala od Anny vic, nevim co cekala od 17.lety kucharky, ja v 17 umela akorat michany vajicka a kava/caj ![]()
Sumaya píše:
No ta Anna nebo jak se jmenuje, taky asi není dobře vychovaná..takhle si krknout do televize![]()
jj,uz kdyz zacala varit,tak s emi nelibilo ani,jak byla sprosta a jak porad rikala jak to enzvladne a tak..no tak proc tam lezla?a to krnuti to teda byl des jako..ale tak je to 17ti elta hilka no,co cekat..ale je pravda,ze jine v jejim veku jsou pravy opak..kazdy je hold jiny..ale nestacim s edivit jako..opravdu ne
![]()
Holky, kdy dávaj na web to video? Já to dneska nestihla a moc by mě to zajímalo .))
Boooože, to je kravka. Už jen její pohledy, gestikulace…to je pííííííííííííííííííííííp.
Hlavně že od Aničky mi nebude chutnat asi nic