Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,taky si o té hvězdě myslím svoje .Ale na druhou stranu ,bodovala podle jídla a ne podle toho jak se chovají.Vždyt i tá anna se chová hrozně.A ta petra jak se pořád ptala ,jak jim chutná a pak jak dodala ,že ted se začne chovat tak jak oni k ní.Takže taky asi není uplně fér.No ale jinak tento týden ,vybrali opravdu zajímavé lidi .Hlavně ,že je sledovanost.
Tak Eva je trochu mimo, ale zase se mi včera líbila, když Anně vytkla polívku, že je mastná a Anička hned vyrukovala s tím, že ona v pondělí měla taky hodně mastnou..A na to jí Eva hned férově řekla,že měli šanci jí to říct u stolu, a ne říkat, že je dobrá.
V tom s ní souhlasím ![]()
jako ta holka ma pravdu ze ty holky nerikaj u stolu to co si doopravdy myslej, ale ruku na srdce, jak odpovidala eva u stolu v utery??
Jasně, máš pravdu, já ji neomlouvám…jen se mi líbilo, že Anička kritiku nebrala a hned se bránila její polívkou. ![]()
tim jsem myslela ze sama jim nema co vycitat a chova se jako magor ![]()
Mě z nich teda přijde nejfalešnější Anča.Eva je spíš hovádko co se rádo předvádí.A ještě paní Jarku maj ostatní holky rády a chválej jí, ale ona ostatním taky vše pochválí a pak v autě mluví jinak a boduje z nich nejmíň.
Deminka píše:
Mě z nich teda přijde nejfalešnější Anča.Eva je spíš hovádko co se rádo předvádí.A ještě paní Jarku maj ostatní holky rády a chválej jí, ale ona ostatním taky vše pochválí a pak v autě mluví jinak a boduje z nich nejmíň.
ano v tom uplne souhlasim!!! aspon by ta starsi pani mohla jit prikladem.. asi je stejna mozna i horsi nez ty pubertacky! ![]()
No divný jsou všechny(možná ta rokerka je z nich nejmíň divná), ale všechny se tu divnost snaží skrývat, jen Evička nejspíš není pod lékama, tak se předvádí ![]()
Tento týden stojí opravdu za to.Aspoň je nějaké vzrůšo.
Eva je sice divná a dost,ale asi měla v určitých věcech pravdu.A ta nejstarší paní je divná.Taková pomalejší.
Deminka píše:
já si myslím,že si dal štáb speciální práci a tuto skupinku dal pro pobavení ![]()
terdule píše:
já si myslím,že si dal štáb speciální práci a tuto skupinku dal pro pobavení
No ale oni přece nemůžou vědět jak se zachovají. Oni to vybírají podle přihlášek ne?
M-a-j-a píše:terdule píše:No ale oni přece nemůžou vědět jak se zachovají. Oni to vybírají podle přihlášek ne?
já si myslím,že si dal štáb speciální práci a tuto skupinku dal pro pobavení
a myslíš ,že dotoho nahusto pudou?nejdřív si asi ty individua skouknou ![]()