Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1249
5.5.11 21:03

jestli to není hraný,tak eva je nemocnej člověk…chudák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
5.5.11 21:08

…nebo dobrá herečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
6.5.11 07:09

Ahoj,taky si o té hvězdě myslím svoje .Ale na druhou stranu ,bodovala podle jídla a ne podle toho jak se chovají.Vždyt i tá anna se chová hrozně.A ta petra jak se pořád ptala ,jak jim chutná a pak jak dodala ,že ted se začne chovat tak jak oni k ní.Takže taky asi není uplně fér.No ale jinak tento týden ,vybrali opravdu zajímavé lidi .Hlavně ,že je sledovanost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
6.5.11 09:49

Tak Eva je trochu mimo, ale zase se mi včera líbila, když Anně vytkla polívku, že je mastná a Anička hned vyrukovala s tím, že ona v pondělí měla taky hodně mastnou..A na to jí Eva hned férově řekla,že měli šanci jí to říct u stolu, a ne říkat, že je dobrá. :cert: V tom s ní souhlasím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.5.11 09:51

jako ta holka ma pravdu ze ty holky nerikaj u stolu to co si doopravdy myslej, ale ruku na srdce, jak odpovidala eva u stolu v utery??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
6.5.11 09:56

Jasně, máš pravdu, já ji neomlouvám…jen se mi líbilo, že Anička kritiku nebrala a hned se bránila její polívkou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.5.11 10:10

tim jsem myslela ze sama jim nema co vycitat a chova se jako magor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
6.5.11 11:00

Mě z nich teda přijde nejfalešnější Anča.Eva je spíš hovádko co se rádo předvádí.A ještě paní Jarku maj ostatní holky rády a chválej jí, ale ona ostatním taky vše pochválí a pak v autě mluví jinak a boduje z nich nejmíň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
6.5.11 11:11
Deminka píše:
Mě z nich teda přijde nejfalešnější Anča.Eva je spíš hovádko co se rádo předvádí.A ještě paní Jarku maj ostatní holky rády a chválej jí, ale ona ostatním taky vše pochválí a pak v autě mluví jinak a boduje z nich nejmíň.

ano v tom uplne souhlasim!!! aspon by ta starsi pani mohla jit prikladem.. asi je stejna mozna i horsi nez ty pubertacky! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
6.5.11 12:06

No divný jsou všechny(možná ta rokerka je z nich nejmíň divná), ale všechny se tu divnost snaží skrývat, jen Evička nejspíš není pod lékama, tak se předvádí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
6.5.11 14:23

Tento týden stojí opravdu za to.Aspoň je nějaké vzrůšo.
Eva je sice divná a dost,ale asi měla v určitých věcech pravdu.A ta nejstarší paní je divná.Taková pomalejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.5.11 15:46
Deminka píše:
:palec: :palec: Taky si myslím. Ta nejmladší mi byla nesympatická hned od začátku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
6.5.11 15:50

já si myslím,že si dal štáb speciální práci a tuto skupinku dal pro pobavení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.5.11 15:53
terdule píše:
já si myslím,že si dal štáb speciální práci a tuto skupinku dal pro pobavení :-D

No ale oni přece nemůžou vědět jak se zachovají. Oni to vybírají podle přihlášek ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
6.5.11 15:56
M-a-j-a píše:
terdule píše:
já si myslím,že si dal štáb speciální práci a tuto skupinku dal pro pobavení :-D
No ale oni přece nemůžou vědět jak se zachovají. Oni to vybírají podle přihlášek ne?

a myslíš ,že dotoho nahusto pudou?nejdřív si asi ty individua skouknou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí